Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no, u mnie deszczu nie ma ale temperatura do bani. Co za lato. I pomysleć, że ja rok temu wróżyłam chłodne lato i pojechałam do Chorwacji, a u nas też był upał. W tym roku zachęcona ociepleniem klimatu zostałam w Polsce i psińcio. Żadne ocieplenie, epoka lodowcowa idzie!

o matko

Na część o oczyszczalni patrzę jak ślepy na kolory. Nie zgłębiałam tematu, jest mi obcy. Wierzę, że będzie pięknie działać.

Pana demolkę podziwiam. Jestem na 100% pewne, że gdyby gdybym to ja robiła, to podłoga by została. Z lenistwa. Wszystkie siły by poszły na wymyślenie, jak osiągnąć to, co chcę (mniej więcej) i najlepiej nie dotykać tego, co już jest :lol2:. teraz myślę nad tarasem, wylewkę muszę zrobić. Jak zrobić wylewkę bez wylewki? ;)

na szajsie nie siedze i nigdy nie bede, wlazlam tu tylko dla Ciebie, podziwiam rozpierduche :D

i wyautowuje sie, jakos nie chce mi sie siedziec na forumie, weekend mielismy bardzo DAL-owy, wszyscy jestesmy zjarani wczorajszym sloneczkiem, nawet musialam posmarowac bialym grzdylom noski, bo oparzone, bez opamietania wygrzewaly sie na sloncu zajmujac MÓJ leżak.:rolleyes:

:bye:

...bez opamietania wygrzewaly sie na sloncu zajmujac MÓJ leżak.

I tak ma być, TARciu, tak ma być :lol2:

Cheffie Ty masz wysoce rozwinięty instynkt samozachowawczy - dbaj o niego :lol2:

Dziękuję Osiu, podniosłaś mnie na duchu tym podziwem. Bajzel jest faktycznie koncertowy!!!!

Zdjęcia bardzo pomocne, bo teraz mam jakieś wyobrażenie, co mnie będzie czekało.... :sick:

Ale efekt będzie wspaniały, a znając Twój rozmach i fantazję już się nie mogę doczekać!

Osia ... :hug:Siostro!

Arni, musiałam kuć inaczej nie dałabym styro bo wysokość pomieszczenia to 230cm. Bez kucia dając 10cm. styro byłoby 220:rolleyes:

Depsik, nie rób takiej miny, to naprawdę nic strasznego. W tej chwili tylko 2 pokrywy mówia, że pod ziemią jest kupa szmalu :lol2: A mój rozmach ... hmmyyy ... nie będę pytać Pana Andrzeja co o nim sądzi :no: