braza 30.07.2015 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Gdy czytam o tych 40* to się we mnie dzikie instynkty budzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.07.2015 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Gdy czytam o tych 40* to się we mnie dzikie instynkty budzą u mnie teraz jest słoneczne 16 .... żadnej chmurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.07.2015 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 ha a u nas az +11 i ciemne chmury, ale cos nie mam w tym roku ochoty na upaly i slonce wiec ostatecznie te +19, +20 mi pasuje:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.07.2015 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Słoneczko i 20 stopni... za to wiatrzysko takie, że łeb urywa... Chyba się polenię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.07.2015 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Z wiatrem to bym sobie poradziła w przedbiegach ale to zimno i deszcz mnie powalają!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.07.2015 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 o tej porze mnie jedynie powala zmeczenie i okropna migrena, ide zaszyc sie w jakiejs ciemnej norze na kilka dni:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.07.2015 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 no, u mnie deszczu nie ma ale temperatura do bani. Co za lato. I pomysleć, że ja rok temu wróżyłam chłodne lato i pojechałam do Chorwacji, a u nas też był upał. W tym roku zachęcona ociepleniem klimatu zostałam w Polsce i psińcio. Żadne ocieplenie, epoka lodowcowa idzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.07.2015 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Jak dla mnie to ta epoka może się czołgać, mi nie tęskno ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.08.2015 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 Co jest jak rany, wszyscy na szajsie siedzą???? A ja się tak męczyłam w dzienniku .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.08.2015 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 To ja sprawdzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.08.2015 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 se byłam se widziałam no i tak powiem że eeeeeeee nawet ja jak psy kocham i siem nie bojam ich to bym się zastanowiła czy wejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.08.2015 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 o matko Na część o oczyszczalni patrzę jak ślepy na kolory. Nie zgłębiałam tematu, jest mi obcy. Wierzę, że będzie pięknie działać. Pana demolkę podziwiam. Jestem na 100% pewne, że gdyby gdybym to ja robiła, to podłoga by została. Z lenistwa. Wszystkie siły by poszły na wymyślenie, jak osiągnąć to, co chcę (mniej więcej) i najlepiej nie dotykać tego, co już jest . teraz myślę nad tarasem, wylewkę muszę zrobić. Jak zrobić wylewkę bez wylewki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.08.2015 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 Co jest jak rany, wszyscy na szajsie siedzą???? A ja się tak męczyłam w dzienniku .... ... no dobra ... obejrzałem sobie ten krater ... ... słuszna dziura na "pomyje" ... wychodzę bez poganiania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.08.2015 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 na szajsie nie siedze i nigdy nie bede, wlazlam tu tylko dla Ciebie, podziwiam rozpierduche i wyautowuje sie, jakos nie chce mi sie siedziec na forumie, weekend mielismy bardzo DAL-owy, wszyscy jestesmy zjarani wczorajszym sloneczkiem, nawet musialam posmarowac bialym grzdylom noski, bo oparzone, bez opamietania wygrzewaly sie na sloncu zajmujac MÓJ leżak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.08.2015 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Powiem tak podziwiam acz nie zazdroszczę bajzlu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.08.2015 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 ...bez opamietania wygrzewaly sie na sloncu zajmujac MÓJ leżak. I tak ma być, TARciu, tak ma być Cheffie Ty masz wysoce rozwinięty instynkt samozachowawczy - dbaj o niego Dziękuję Osiu, podniosłaś mnie na duchu tym podziwem. Bajzel jest faktycznie koncertowy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.08.2015 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Do usług Brazuniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.08.2015 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Widziałam.. Nie kuła bym.. chyba, że konieczne.. Dałabym więcej styro.. cieplej by było.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.08.2015 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Zdjęcia bardzo pomocne, bo teraz mam jakieś wyobrażenie, co mnie będzie czekało.... Ale efekt będzie wspaniały, a znając Twój rozmach i fantazję już się nie mogę doczekać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.08.2015 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Osia ... :hug:Siostro! Arni, musiałam kuć inaczej nie dałabym styro bo wysokość pomieszczenia to 230cm. Bez kucia dając 10cm. styro byłoby 220:rolleyes: Depsik, nie rób takiej miny, to naprawdę nic strasznego. W tej chwili tylko 2 pokrywy mówia, że pod ziemią jest kupa szmalu A mój rozmach ... hmmyyy ... nie będę pytać Pana Andrzeja co o nim sądzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts