TAR 03.08.2015 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 (edytowane) Brazka na chwilke, biała DAL na MOIM leżaku wrrrrrr Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.08.2015 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Masz za mały leżak... Gruch by się nie zmieścił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.08.2015 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 na pewno by sie zmiescil, skoro ja sie mieszcze a gabaryty przeciez mam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.08.2015 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Żadne na chwilę TARcia, zostaw, toż to miód dla oczu!!!!!!!! Moje gnidy włażą mi do łóżka ... mała szczególnie, bo wygodna jest jak mało kto, duża gnida czasami ... Mam za małe łóżko, stwierdzam to autorytatywnie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.08.2015 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 na pewno by sie zmiescil, skoro ja sie mieszcze a gabaryty przeciez mam:lol2: Na bank masz mniejszy gabaryt niż Gruś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.08.2015 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Też tak sądzę ... Gruś wymiata pod względem gabarytów też Pogoda jak w Hiszpanii a mnie rano do miejscowości oddalonej 9km poniosło i po powrocie w rabatkę wlazłam .... Zaparłam się, żeby odgruzować te pożądane roślinki ... I po co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.08.2015 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 my z Młodym dzisiaj najpierw wymoczyliśmy tyłki a potem poczyniliśmy jedyną słuszną rzecz w takim upale - poszliśmy w kimono wstaliśmy wieczorem:rotfl: potem podlewanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.08.2015 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 muszę znaleźć gdzieś basen! W komórce jest upchnięty a ja cierpię! Hiszpania jest fajna, ale nie jak się chodzi do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.08.2015 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 A ja nie mam basenu Chyba swoją wannę, wywalona bezstrosko przy koszach, przywrócę do łask i naleję do niej zimnej wody ... Nawet jeśli nie dla mnie, to dla gnid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.08.2015 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Podobno na 7 dni to nawet wskazane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 04.08.2015 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Witam z rana.To teraz ja mogę Wam trochę pozazdrościć.U mnie tylko 18 stopni, pochmurno i wieje a to dopiero początek sierpnia.Jednak człowiek zawsze znajdzie powód aby ponarzekać.Po paru dniach w temperaturze 44 ma się dosyć wszystkiego, ajak zrobi się chłodniej to się marzy ponownie o tych 44.No i jak tu znależć jakieś zadowalające rozwiązanie? Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.08.2015 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 A ja nie mam basenu Chyba swoją wannę, wywalona bezstrosko przy koszach, przywrócę do łask i naleję do niej zimnej wody ... Nawet jeśli nie dla mnie, to dla gnid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.08.2015 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 .No i jak tu znależć jakieś zadowalające rozwiązanie? Miłego dnia Bardzo prosto. 44 stopnie w pakiecie z: miejscem w cieniu przy basenie, dużym wiadrem lodu oraz jakiś soczek i zero pracy. Dobra książka... I już życie jest piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.08.2015 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Arcti padłam:rotfl: jakie gustownie ostrzyżone z czuprynkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.08.2015 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Padłam!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.08.2015 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 To dostojeństwo bijące z kąpiącej się postaci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.08.2015 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Siem cieszem, że się podoba Osia to "dostojeństwo" to mi się bardzo kojarzy z większością mężczyzn zanurzających się w jeziorze/morzu/rzece, oczywiście podczas zamaczania pewnych części ciała:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.08.2015 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Bo woda była świeżo nalana, zimna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.08.2015 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 To dostojeństwo bijące z kąpiącej się postaci... Mnie się z pływającym dostojnie łabądkiem skojarzyło:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.08.2015 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Siem cieszem, że się podoba Osia to "dostojeństwo" to mi się bardzo kojarzy z większością mężczyzn zanurzających się w jeziorze/morzu/rzece, oczywiście podczas zamaczania pewnych części ciała:lol: :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts