TAR 10.08.2015 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 i domowa i przemyslowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.08.2015 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 u nas tez chlodno, niby slonce swieci ale tylko 20 st. i zimny polnocny wiatr, ktory daje odczucie chlodu taaa skandynawska pogoda sie udzielila od tygodnia jak wrocilismy z wakacji, tak ani dnia sloneczka...bedac w PL to w lipcu pierwszy tydzien mialam piekna pogode a pozniej zimnisko i tak do tej pory..jak wyjechalismy do NO tak w PL upaly kto sie ze mna zamieni? TARcia, a gdzie twoj watek?????? bo w stopce nic nie widze Witam sie ja to chyba juz tak mam, ze pojawiam sie raz na rok i macham co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.08.2015 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 (edytowane) Rasia, jak dobrze znowu Cię widzieć Gówienko już płynie do nowej oczyszczalni, a jak!!!!! I nowa miska wisi ... pokażę w dzienniku, taka będę! I pomocy!! Przycik do spłukiwania nie chce się trzymać. Zrobiony zgodnie z instrukcją, zbadany przez 2 facetów i nadal odstaje od ściany, rusza się i sam otwiera. Co można z tym cholerstwem zrobić, poradzi ktoś??? Tak to wygląda No cholery dostanę!!!! Edytowane 10 Sierpnia 2015 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.08.2015 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Brazula zdejmnij to śrebne i pyknij fotkę od czoła i z boczku małż looknie ale już ten tego padło że jest beeeeeeeee bo przecież jeszcze płytek nie ma a to na płytki iść ma:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.08.2015 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Płytek nie będzie w ogóle, tylko pomalowana ściana.Zrobię jutro fotki bez tego srebrnego, pewnie, ale właśnie na Ceneo doczytałam opinię jakiegoś pana, że miał dokłądnie taki sam problem. Dzwonię jutro do sklepu i do producenta, trudno .... I wiecie co ... strasznie bojowa się zrobiłam:o Szlag mnie trafia coraz większy, gdy ktos nie szanuje moich pieniędzy, czy to jest normalne??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.08.2015 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 jasne że normalne bo skoro płacisz to masz prawo wymagać że dostajesz dobry towar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.08.2015 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Trochę sie uspokoiłam .... Dzwoniłam do sklepu, dzwoniłam do producenta. W sklepie mi nie pomogą (sic!) bo nie maja specjalistów, producent nie odpowiada. Miodzio!!! Wusiu, zdjęcia ze zdjętą srebrna pokrywką i czy ktos mi podpowie, dlaczego wyskakuje mi okno dodawania zdjęć takie, a nie inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.08.2015 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 W kwestii kiblowej nie pomogę... Odpowiedź prawdopodobna na insze pytanie brzmi... ZNÓW COŚ ULEPSZAJĄ... SIC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.08.2015 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Brazula monsz mówi że albo przycisk jest spitolony albo tam wkoło tego plastiku jest cosik zaciapane bo to srebrne powinno się zaczepić o ten plastik a jak coś zawadza to nie złapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.08.2015 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 No własnie cały pic polega na tym, że to srebrne o plastik sie zaczepia i ładnie przylega do drzwiczek. Za to cała reszta ... Ten przycisk składa się z trzech części: jedna to kołnierz plastikowy wsuwany w ścianę. Przycina się go na styk do ściany i wkłada w otwór tak, że jest właściwie od zewnątrz niewidoczny. Druga część to nakładka plastikowa, którą przykręca się do tego kołnierza 2 śrubami i trzecia nakładka to drzwiczki. Łączy się je na "klika" z tą drugą a na nie nasuwa to srebrne. Problem w tym, że nic nie jest przymocowane do ściany, całość połączona jest tylko ze sobą i trzyma się na kołnierzu włożonym w otwór odpływu stelaża. No i efekt jest taki jak wida?.Do tego dochodzi jeszcze fakt, że wodą spłukującą mogę podłogę myć od razu a tego w pakiecie nie potrzebuję! Różne opcje ustawień regulatorów nic nie dały! Normalnie wymiękam. Dzwoniłam do serwisanta ale może przyjechac dopiero pod koniec przyszłego tygodnia! Cholera mnie weźmie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.08.2015 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Brazunia, mi takie okienko przy dodawaniu zdjec od samego poczatku bycia na fm sie pokazuje. Wiec nie mam pojecia jak wygladalo to wczesniej u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.08.2015 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Nie pomogę w kwestii przycisku.. Upał u nas jest.. 48*C w cieniu, w domu 28*C... na dwór nie wychodzę wcale, no chyba, że muszę... klimy nie mam w domu.. szkoda.. może kiedyś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.08.2015 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Braza, trzeba sobie było kupić z casto za 300 zł w promocji, jako ja uczyniłam. Za wiszący komplet! Nic nie odstaje, 7 lat dzielnie działa tfu tfu..., nawet powłokę antybrudową miał kiedyś Wspięłaś się na jakąś wyższą półkę i teraz cierpisz Sorry, nie mogłam się powstrzymać A na serio to może spróbuj wymienić na inny egzemplarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.08.2015 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 (edytowane) Ewa, niech Cię ... Do Casto mam 100 km o wiele łatwiej było zamówić przez internet:p Złożyłam reklamację, czekam na serwic. Obadamy! Chłodno się zrobiło na szczęście. Melissa, wcześniej miałam okienko takie "rozwinięte" aż w pewnym momencie coś się zablokowało i opcja "Wybierz plik" jest zablokowana a ja musze klikać na ten napis z prawej strony "Basic" i wychodzi to cudo powyżej. Za diabła nie wiem, dlaczego?? Edytowane 12 Sierpnia 2015 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.08.2015 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Ciepło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.08.2015 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Gorąco!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.08.2015 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 I z czego się cieszysz???Ja mam gorąco od 3 tygodni. Marzę o deszczu. Co dzień godzina podlewania a działka wygląda jak pustynia. Po trawie zostało wspomnienie. Najbardziej podlwam zywopłot oddzielający od sąsiadów. Jak on padnie, to będę jak na patelni (a tych sąsiadów akurat nie lubię, rzucili kiedyś w Lunę petardą!). Samochod zamienia się w piekarnik. Na rowerze nie mam siły pedałować. Mam katar!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 14.08.2015 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 EZSNie jestem na fb ale LUBIĘ TO!U mnie umierkowany wiatr od morza, temp ok 25c i najwazniejsze to słodkie lenistwo aż do poniedziałku.Przyjemnego lenistwa wszystkim życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.08.2015 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 EZeSia, cieszę się bo mi mózg wyparował Siemanko wieczorne! I Szanownego Pana mojego witam i spieszę donieść, że leniłam się przez te 2 dni koncertowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 16.08.2015 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 A ja czekam......cierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts