Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Eeee tam... dopiero chłopina zaczął..

U mnie demolki nie było, same położenie kafli, i trwało to 5 tygodni.. a miało być 2 max... Pan wyszedł dwa dni przed wigilią zostawiając całą demolkę... nawet Emil go już pytał, czy będzie z nami jadł wigilię ;)

Czyli jak z demolką jest krócej niż 5 tygodni to ne jest źle......

chyba boli...

jeżeli miejscowo to olfen, jeżeli grypowo to gripex. I siedź sobie :)

komputer zgłupiał.

Napisałam post, myślałam, że w Brazowym dzienniku, wykasowałam, okazało się, że to komenty, i teraz nie chce mi wysłać drugi raz :)

Głupio pokręciło, bo się schyliłam, wcale nie gwałtownie, wyprostowałam... i poczułam, że się więcej nie schylę. Szlag!!! Siedzę z poduszkami pod plecami i to właściwie by było na tyle... A pojutrze mamy jechać...

Tak się zastanawiam... Pierworodna twierdzi, że kiedyś powiedziała "a żeby go tak pokręciło" pod adresem jakiegoś nauczyciela i następnego dnia przyszedł w kołnierzu ortopedycznym, bo go pokręciło... Tylko czym ja się jej tak naraziłam??? Przecież jej akurat zależy na tym, żebyśmy wyjechali zostawiając dom pod opieką dwóch dorosłych osób (...). Czyżby tym razem Magda? Ona nie chce jechać, ale musi, bo jej stare kazały (znaczy zasugerowały, że lepiej by było dla jej zdrowia, gdyby nie zostawała).

Ty weź Depsia odpukaj ....

Agdus, to ja serdecznie współczuję! Nie pchaj się na to Roztocze na siłę (tylko nie mów tego naszym dorosłym, bo mnie zeżrą!!!)

Wusia, urżnąc to nie, nie smakuje mi, ale jak się rozśpiewam ....

A, w sumie to masz prysznic. W sedesie co prawda, ale za to z myciem podłogi a nie tylko ciała ;)

Jażuuu.. zaczęłam zastanawiać się jak Braza bierze prysznic z sedesu, a jeszcze bardziej zaczęłam główkować jak myje głowę w sedesie z prysznicem...

Dobrze, że zajrzałam do dziennika..

Braza.. już bliżej, niż dalej... dobrze , że to lato i można żyć na tarasie w tym czasie :)