Moose 20.08.2015 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Nie wystarczy Ci sam wqrw??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.08.2015 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Trza było lepiej celować tym fochem, obawiam się, że spudłowałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.08.2015 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Eeee tam... dopiero chłopina zaczął.. U mnie demolki nie było, same położenie kafli, i trwało to 5 tygodni.. a miało być 2 max... Pan wyszedł dwa dni przed wigilią zostawiając całą demolkę... nawet Emil go już pytał, czy będzie z nami jadł wigilię Czyli jak z demolką jest krócej niż 5 tygodni to ne jest źle...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.08.2015 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Braza, zacięłaś się, czy co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.08.2015 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Własnie się odcięłam. Przekroczyłam chyba pewną granicę i aktualnie ... mam to wszystko gdzieś!!!! A na miłe popołudnie coś szajsbukowego, co mnie rozbawiło totalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.08.2015 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 (edytowane) I wiadomość miesiąca jeszcze: UMYŁAM AUTO!!!!! I do dziennika dopisałam ... idę oszczędzać energię, za aktywna się zrobiłam! Edytowane 22 Sierpnia 2015 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.08.2015 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 A mnie pokręciło. I sobie siedzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.08.2015 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Ale że w sensie że co ... pokręciło, bo boli czy pokręciło, bo tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.08.2015 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 chyba boli... jeżeli miejscowo to olfen, jeżeli grypowo to gripex. I siedź sobie komputer zgłupiał. Napisałam post, myślałam, że w Brazowym dzienniku, wykasowałam, okazało się, że to komenty, i teraz nie chce mi wysłać drugi raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.08.2015 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 A, w sumie to masz prysznic. W sedesie co prawda, ale za to z myciem podłogi a nie tylko ciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.08.2015 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Głupio pokręciło, bo się schyliłam, wcale nie gwałtownie, wyprostowałam... i poczułam, że się więcej nie schylę. Szlag!!! Siedzę z poduszkami pod plecami i to właściwie by było na tyle... A pojutrze mamy jechać...Tak się zastanawiam... Pierworodna twierdzi, że kiedyś powiedziała "a żeby go tak pokręciło" pod adresem jakiegoś nauczyciela i następnego dnia przyszedł w kołnierzu ortopedycznym, bo go pokręciło... Tylko czym ja się jej tak naraziłam??? Przecież jej akurat zależy na tym, żebyśmy wyjechali zostawiając dom pod opieką dwóch dorosłych osób (...). Czyżby tym razem Magda? Ona nie chce jechać, ale musi, bo jej stare kazały (znaczy zasugerowały, że lepiej by było dla jej zdrowia, gdyby nie zostawała). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.08.2015 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 No - jak pokręci, to nie jest fajnie, mam nadzieję, że jednak szybko minie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.08.2015 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 ja obstawiam Brazuniu, że z radości to Ty się urżniesz jak świnka w kukurydzy:lol: bardzo ładnie się Pan Demolka bawi i coraz lepiej to wygląda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.08.2015 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 W sumie - chyba nawet nie wiesz, jak bardzo Cię rozumiem, Brazuniu, z tym oczekiwaniem na łazienkę. Ja na swoje maleństwo 25 lat czekałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.08.2015 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Ty weź Depsia odpukaj .... Agdus, to ja serdecznie współczuję! Nie pchaj się na to Roztocze na siłę (tylko nie mów tego naszym dorosłym, bo mnie zeżrą!!!) Wusia, urżnąc to nie, nie smakuje mi, ale jak się rozśpiewam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.08.2015 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Roztocze jest fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.08.2015 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 No właśnie... Od tylu lat się wybieram na Roztocze! Zobaczymy, jak będzie rano. Może przejdzie?A dorosłe to by mnie pewnie nacierały i masowały, żebyśmy tylko pojechali! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.08.2015 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Rzuć hasło... Czy to, źe się zachmurzyło u mnie coś oznacza...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.08.2015 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 U mnie bezchmurnie Czas na sporty... chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.08.2015 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 A, w sumie to masz prysznic. W sedesie co prawda, ale za to z myciem podłogi a nie tylko ciała Jażuuu.. zaczęłam zastanawiać się jak Braza bierze prysznic z sedesu, a jeszcze bardziej zaczęłam główkować jak myje głowę w sedesie z prysznicem... Dobrze, że zajrzałam do dziennika.. Braza.. już bliżej, niż dalej... dobrze , że to lato i można żyć na tarasie w tym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts