DPS 23.08.2015 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Skoro ja dałam radę, to i Ty dasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.08.2015 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Mam nadzieję, że po przerwie zobaczę coś nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.08.2015 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Po jakiej przerwie, bo nie kumam ... Jutro poniedziałek, zacznie sie od nowa a ja sie odzwyczaiłam. Toż miałam 3 dni wolnego!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.08.2015 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Po mojej przerwie. Nie wiem, czy będę miała czas/ochotę/internet do piątku. Znaczy internet możemy zabrać, ale czy tam będzie zasię? A poza tym zabranie internetu mogłoby spowodować nerwową atmosferę w domu. Wprawdzie tu zostałoby Aero i internet Weroniki, ale ten jest NAJLEPSZY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.08.2015 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 To teraz poszłaś po bandzie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.08.2015 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 ???Znaczy z czym? Z zabraniem internetu? Zabraliśmy, ale jakoś uszło nam to na sucho. No prawie...Wprawdzie dzieci miały przekupić Andrzeja, żeby jutro wstał bladym świtem i zawiózł towarzystwo na dworzec PKP w Krakowie, ale zamiast podpowiadanego głosem rozsądku (i głosem matki sugerowanego) wystawnego przyjęcia, zostaliśmy powitani sykiem dziecięcia pierworodnego, które z balkonu zaczęło się o tenże internet rzucać, zanim jeszcze rzekło "dzień dobry, jak miło was widzieć, jakże się cieszę, że wróciliście" itp. A tak poza tym, to co tutaj tak cicho?I jak remont? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.08.2015 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 wszyscy jacyś zajęci. Ja np robię kamizelkę. Przekopuję perukowca. olejuję taras. męczę męża żeby wyrównał tenże taras (beton pod drzewem)... chwilowo mam zajęcia w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.08.2015 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 (edytowane) A ja się przystosowuję do rzeczywistości. Znaczy do faktu, że wakacje się kończą. Wcale mi się to nie podoba...Gość moich dzieci sobie pojechał(a), kota mi zostawiła. Pranie nie zalega na podłodze w łazience, a ja myślę, co zrobić z cukiniami w ogrodzie. Jedną, ogromną, w zalewie musztardowej zrobiłam. Cztery litrowe słoiki wyszły. Były kotlety z cukinii. Jutro będzie tarta. Mam też przepis na surówkę, ale muszę nabyć awokado jeszcze. Jednakowoż to nie rozwiązuje problemu z nadmiarem dorodnych cukinii. Jakieś sugestie? Bo jeżeli nie znajdę ciekawszych pomysłów, to wylądują w musztardzie albo samym occie. Braza miała dzisiaj pochwalić się postępami remontowymi, ale najwidoczniej nadal nie ma natchnienia. Edytowane 29 Sierpnia 2015 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.08.2015 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 a ja powoli szykuje sie do wakacji, wlasnie wrocilismy z przejazdzki po mierzei i zaczynam lapac wakacyjny klimat turysci powoli wyjezdzaja, parawaning sie konczy - hurrra nareszcie bedzie mozna poplazowac :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.08.2015 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Poszłaś po bandzie pisząc, że po powrocie zobaczysz coś nowego .... To do Agduś! Natchnienia nie miałam, powoli przychodzi, własnie odpaliłam image resize, coby zdjęcia zmniejszyć ... ale czy dotrwam ...?? Ja mam jeszcze wakacje ... właśnie sobie uświadamiam powoli, że teraz to już będę miała cały czas wakacje P.S. EZSia, nie przepracowuj sie tak!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.08.2015 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 A ja nie zmniejszam zdjęć na foruma - wchodzą takie duże. Poczekam cierpliwie. Czemu poszłam po bandzie? Że co? Że niby przez tydzień nic się nie zmieniło? Teraz Ty zaczynasz ryzykować szczując tymi swoimi wiecznymi wakacjami!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.08.2015 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Natchnienie miałam, zdjęcia zmniejszyłam, zaczęłam dokumentować i .... wszystko szlag trafił, bo się Fierefox zawiesił i zbiesił .... Dzisiaj znowu ruszę do boju, Pan Andrzej właśnie zaczął malować!!! P.S. Agduś, zapomnij o tym, co napisałam!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.08.2015 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Wakacje od szkoły to piękna rzecz jest! Gorzej, że od reszty nie ma wakacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 31.08.2015 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Niestety, muszę wprost powiedzieć - w czasie wakacji moje dziecko kosztuje mnie dużo mniej pieniędzy i czasu, niż w roku szkolnym. Tak więc rozumiem rozgoryczenie Agdusi. Właśnie wczoraj wydałam 200 zł na książki do biologii. To były tylko DODATKOWE książki .. Wakacje od szkoły już są cenne, reszta to pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.08.2015 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Kochana - to się dopiero zacznie.Upewniam Cię, że wydatki w szkole (miałam dwóch równocześnie, na same bilety dojazdowe szło ponad 500 zł co miesiąc!) to nic w porównaniu z wydatkami na studentów.Też miałam dwóch równocześnie.Ruina finansowa kompletna!Nasi musieli zacząć zarabiać w czasie studiów, nie dalibyśmy rady ich obu utrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.08.2015 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Po pierwsze, Braza, co to ma być? "Relacja"??? Nie czuję się usatysfakcjonowana! Jakoś mało tych zdjęć i wciąż nie umiem sobie wyobrazić Twojej łazienki! Po drugie - nasze dzieci chyba są jednak bardziej kosztowne w wakacje niż w roku szkolnym. Chyba. Musiałabym policzyć. No ale to wynika z mojej manii wyjeżdżania, czyli płacenia za noclegi, jedzenie poza domem itd. i nie dotyczy tylko dzieci. Jednakowoż w zeszłym tygodniu byliśmy na Roztoczu z jedynaczką i poczuliśmy różnicę. A przecież nie ulegamy wszelkim zachciankom typu "loda, gofra i pamiątkę". Ba, nasze dzieci nawet z takimi zachciankami nie wyskakują. W roku szkolnym trzeba oczywiście kupić podręczniki, zeszyty i całą resztę, ale to jednorazowy wydatek. Gorsze są zajęcia dodatkowe - już zaczęłam pertraktacje z dziećmi co do ich ilości. Utrzymanie studentki... To się dopiero okaże... Kurczę, mieszkamy obok takiego ośrodka akademickiego, a dziecko musiało na drugi koniec Polski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.08.2015 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Relacja jest .. własnie ją ukończyłam! Więcej nie będzie, aż do następnego etapu!! Moje dziecko ma wkoło (w obrębie 300km) 3 ośrodki akademickie i tez musiało na drugi koniec Polski .... Dlaczego cholera, One są tak podobne do siebie pomimo różnic?????? Matko, jak gorąco!! Siedzę przed komputerem na poddaszu, okna wszystkie pootwierane i ledwo dycham!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.08.2015 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Widziałam dokończoną relację. Podłoga błyszczy pięknie i wcale nie jak to, co, jak wiemy po burzliwej forumowej dyskusji, nie błyszczy. Fugi masz białe, rozumiem? No cóż, nie będę się wymądrzała - mam białą podłogę w kuchni... U nas też niemożliwie gorąco. Już dosyć! Wakacje się skończyły! Chłodniej trochę, poproszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.08.2015 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 no miód malina Brazuniu ale jakże się cieszę że nie ja ją myć będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.08.2015 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Za to podziwiać możesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts