Anna Wiśniewska 04.02.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Jeju, jak mi się zachciało łiski!!!! Jeszcze sobie kiedyś odbiję Ja ci dam łiski Dla ciebie tylko mleko bez malibu Malibu nie lubię, ale łiski, uwielbiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2008 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Jestem , juz jestem Brazunia, GRATULACJE No masz szczęście Zacznij nadrabiać zaległości w goszczeniu się I oczywiście dziękuję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 04.02.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Juz nadrabiam Brazunia.... zarzucilam wędkę na jednego drineczka ( choc ostatnio to mi tequila zasmakowała taka z pomarańczką i cynamonkiem ) a kiedy praktyczne, z jazdy ?? Bo jeszcze nie doczytalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.02.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 i ja chętna coś zostało? tylko niedojedzone kanapki Ale sa całkiem niezłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.02.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Malibu nie lubię, ale łiski, uwielbiam!!! Mam tak samo to moze kolo Ciebie przycupne No to cyk , za praktyczny egzamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 04.02.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Malibu nie lubię, ale łiski, uwielbiam!!! Mam tak samo to moze kolo Ciebie przycupne No to cyk , za praktyczny egzamin No to cyk Oby tylko jutro Braza nie musiała wskakiwać za kółko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2008 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Prakytczny będzie 03.marca Oj, też będzie impreza - nieważne, czy wesoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.02.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Malibu nie lubię, ale łiski, uwielbiam!!! Mam tak samo to moze kolo Ciebie przycupne No to cyk , za praktyczny egzamin No to cyk, za brazę i egzamin praktyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2008 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Malibu nie lubię, ale łiski, uwielbiam!!! Mam tak samo to moze kolo Ciebie przycupne No to cyk , za praktyczny egzamin No to cyk Oby tylko jutro Braza nie musiała wskakiwać za kółko Wskakuje, ale o 16.00!! Zdążę dojść do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.02.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Braza, ale po mieście powiatowym nie jeździsz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.02.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Prakytczny będzie 03.marca Oj, też będzie impreza - nieważne, czy wesoła Coś czzuję że wesoła No to polejcię tę rudą na myszach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2008 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Braza, ale po mieście powiatowym nie jeździsz? Jeździłam i to dużo, teraz walka z łukiem, górką i parkowaniem Przed samym egzaminem do tego powiatowego miasta też jeszcze pojeźdźę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.02.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Braza, ale po mieście powiatowym nie jeździsz? Jeździłam i to dużo, teraz walka z łukiem, górką i parkowaniem Przed samym egzaminem do tego powiatowego miasta też jeszcze pojeźdźę To daj znać kiedy, to podjadę Ci pomachać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2008 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Prakytczny będzie 03.marca Oj, też będzie impreza - nieważne, czy wesoła Coś czzuję że wesoła No to polejcię tę rudą na myszach Rany, ruda na myszach to ta łiski No to siup, kochani http://zdjecia.gawronnek.pl/whisky07.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 04.02.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 No Braza... po takiej ilosci alkoholu to nawet 16 godz Ci nie pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.02.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Braza!!! Uciekam stąd, bo tu moje ukochane trunki zapodają a ja nic Przyjdę tak około za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2008 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 No Braza... po takiej ilosci alkoholu to nawet 16 godz Ci nie pomoże Dlatego chyba ... jakby to powiedzieć ... będę zmuszona się ewakuować na z góry upatrzone pozycje Kochani, bawcie się, tańce na stołach dozwolone, a nawet wskazane, aczkolwiek bez przytupów, bo mnie Redakcja wykreśli z Muratorowej Rodziny za hałasy po 22-ej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 04.02.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Aniu , zostań, przyrządzimy Ci zaraz coś pysznego, bezalkoholowego A za rok upijemy Cię tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2008 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 I dodam jeszcze, że bardzo, bardzo dziękuję za wsparcie i kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 04.02.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Dobranoc Brazunia Ps. No i kto mi kazał przyjsc tak późno kto poźno przychodzi sam sobie szkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts