Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Otóż doszłam do wniosku, że się nabzdyczać nie będę!

Jak będziecie planować przyjazd w przyszłym roku to wiedz, Agduś moja miła, że ja takową poduszkę chętnie przytulę ... z sowami, mogą być koty!!!

Liczę .... i wychodzi mi, że mnie nie stać na rolety!

ooo Agdus oprocz nalewki to moge ci bigosu nagotowac i wyslac kurierem albo jakies ogory w chili lub musztardowo-miodowe albo zwyczajne-niezwyczajne korniszonki slodko-kwasne, powidel w tym roku nie robie, mam jeszcze 20 sloikow z ubieglego roku choc troche nie wyszly, sa za malo zjarane, za to mam tez super kompot sliwkowy. i chyba zrobie tez jablkowy bo te mi akurat obrodzily.

i ogory i kapusta kiszona i sliwki - produkcja wlasna mojej mamy - nie pryskane

Tarcia, nalewka dobra rzecz! Mogę dać się przekupić, ale szybko nie uszyję, bo wiesz..., pisałam... Nalewka zdąży się zrobić.

Braza, słuszna decyzja, nie wyobrażam sobie Ciebie nabzdyczonej (wkurzoną widziałam), więc poczekaj do wakacji, żebym zobaczyła.

Resztę wypowiedzi przyjmuję do wiadomości.

Rolety nie zając.

To się nazywa barter?

Dobrze, że ja podziwiam króliki jedynie platonicznie, bez potrzeby posiadania ;)

Braza, a nie masz na rolety czy plisy? Bo plisy to można po jednej sobie kupować. Ja tak zamawiałam, raz jedną, potem drugą, jak fundusze były. Koło koni mojego dziecka zamawiałam, oni na forum byli i stąd namiar. A sam montował, zawsze to taniej.

Cholera, pewnie że wylądował, dziękuję!!! I Napisz (albo zadzwoń) w kwestii no wiesz .... Co ja mogę zaproponować w zamian za taka poduszkę (oprócz nabzdyczenia się na pokaz)???

Ewa, ja chcę rolety, no zaparłam się i już!