Agduś 23.09.2015 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 No i teraz nie wiem, czy mam się nabzdyczyć, czy wręcz przeciwnie ..... Miłego dnia! I co? Nabzdyczyłaś się? no, dosć juz o mnie. Teraz pomowmy o tobie Słucham... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.09.2015 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Przewspaniała i zdolna bestyjo czym trzeba zasłużyc / przekupic*** na zamowienie kroliczka, w wersji marynarskiej *** niepotrzebne skreslic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.09.2015 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 A telegramy jeszcze są????? Braza.. a mnie te szafki się podobają.. i co Ty masz do tych uchwytów.. są bdb .. mam takie same w swojej łazience.. inne by nie pasowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.09.2015 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 przekupic No, zaczynaj... Od razu dodam, że marynarski kubraczek dla królika, to nie jest pikuś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.09.2015 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 oooooooooooo to ja posiedzę i poczekam i poczytam jak TAR-cia będzie przekonywać Agdusię ale TAR-cia powiem Ci z autopsji że warto bo królisie zaczapiste są Braza nie nabzdyczaj się bo Ci się zmarchy porobią i takie tam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.09.2015 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 No, zaczynaj... Od razu dodam, że marynarski kubraczek dla królika, to nie jest pikuś. nikt nie mowil ze bedzie łatwo ale za to jaka satysfakcja zapytam moze wprost, co moze Cie Wielce Szanowna Pani przekupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.09.2015 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 No nie wiem. A co jest Twoją specjalnością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.09.2015 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 (edytowane) umiem dobrze gotowac ooo i robie najlepsza nalewke pomaranczowa na kawie, jednoczesnie leczy i rozwesela Edytowane 23 Września 2015 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.09.2015 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 To by było niezłe, bo ja nie lubię, ale na catering chyba za daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.09.2015 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 a ta nalewka nie pasi? akurat by sie zrobila jakbys szyla powoli, na nia trzeba co najmniej 2 miesięcy jakby co zawsze mozesz z niej prezent zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.09.2015 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Otóż doszłam do wniosku, że się nabzdyczać nie będę! Jak będziecie planować przyjazd w przyszłym roku to wiedz, Agduś moja miła, że ja takową poduszkę chętnie przytulę ... z sowami, mogą być koty!!! Liczę .... i wychodzi mi, że mnie nie stać na rolety! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.09.2015 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 ooo Agdus oprocz nalewki to moge ci bigosu nagotowac i wyslac kurierem albo jakies ogory w chili lub musztardowo-miodowe albo zwyczajne-niezwyczajne korniszonki slodko-kwasne, powidel w tym roku nie robie, mam jeszcze 20 sloikow z ubieglego roku choc troche nie wyszly, sa za malo zjarane, za to mam tez super kompot sliwkowy. i chyba zrobie tez jablkowy bo te mi akurat obrodzily.i ogory i kapusta kiszona i sliwki - produkcja wlasna mojej mamy - nie pryskane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.09.2015 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Tarcia, nalewka dobra rzecz! Mogę dać się przekupić, ale szybko nie uszyję, bo wiesz..., pisałam... Nalewka zdąży się zrobić. Braza, słuszna decyzja, nie wyobrażam sobie Ciebie nabzdyczonej (wkurzoną widziałam), więc poczekaj do wakacji, żebym zobaczyła.Resztę wypowiedzi przyjmuję do wiadomości.Rolety nie zając. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.09.2015 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 super, jutro nastawie nalewke, bedzie sie robic co najmniej 2 miechy wiec masz czas na szycie , cierpliwam, moge poczekac nawet i trzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.09.2015 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Oki, umowa stoi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.09.2015 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.09.2015 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 To się nazywa barter? Dobrze, że ja podziwiam króliki jedynie platonicznie, bez potrzeby posiadania Braza, a nie masz na rolety czy plisy? Bo plisy to można po jednej sobie kupować. Ja tak zamawiałam, raz jedną, potem drugą, jak fundusze były. Koło koni mojego dziecka zamawiałam, oni na forum byli i stąd namiar. A sam montował, zawsze to taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.09.2015 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Braza, czy orzeł wylądował??? Bo jakoś tak zapomniałam zapytać i nie wiem, czy można wyrzucić dowód nadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.09.2015 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Cholera, pewnie że wylądował, dziękuję!!! I Napisz (albo zadzwoń) w kwestii no wiesz .... Co ja mogę zaproponować w zamian za taka poduszkę (oprócz nabzdyczenia się na pokaz)??? Ewa, ja chcę rolety, no zaparłam się i już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.09.2015 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Braza, Ty to akurat niczego nie musisz proponować. No weź! Rolety są fajne i plisy też - każde na swój sposób. Plisy mamy w kuchni, łazienkach, pracowni, salonie, a rolety albo firanki w sypialniach, a rolety w sypialniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts