braza 28.09.2015 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Agdus no ba, a Ty myślisz, że dlaczego ja tak uparłam się na dywan w salonie???? Dzięki za linka do plisek. Podjęłam decyzje: w łazience będzie na szybie folia "szkło weneckie" w ciągu dnia nikt niczego nie dojrzy a wieczorem będziemy opuszczać roletę. TARcia sprawdzę jak się ten dywan "wabi" i jutro napiszę ... no nie chce mi się teraz zbiegac na dół ....Przepraszam! W sypialni mam wykładzinę, w salonie dywan ... jaaasssuuu masochistka normalnie???? Nie, jednak nie! Sprzątam gdy już MI przeszkadza, a Agduś może potwierdzić, że zaczyna mi przeszkadzać po długim czasie P.S. Do Was wlezę jutro, starsza gnida nie wiedzieć czemu pyska na dole drze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.09.2015 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.09.2015 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Witanko wieczorne. Gadam z Szanownym na podniebnej poczcie, więc tak na szybko: dywan jest z Komfortu, nazywa się "Atlantic" nie wiedzieć dlaczego, ale to belgijski produkt, nie wiadomo co oni sobie myslą i dlaczego Uściski, Tolu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.09.2015 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Ja lubię dywany, są miękkie i ciepłe.Nawet, jeśli trzeba je odkurzać (byle nie za często). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.09.2015 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 No widzisz Depsia, ja też lubię miękkość pod stópkami, chrzanić odkurzanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.09.2015 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Ja do miękkości zastrzeżeń nie mam,w wakacje u Brazy przyjemnie się boso łazi. W domu nic nie jest mi w stanie osłodzić konieczności wstawania bladym świtem, więc o dywaniku przy łóżku nawet nie pomyślałam.Faktem jest, że u Brazy dywan jest dziwny - niestresujący (zaplamię!, wejdę brudnym kapciem!), bo psy na nim leżą, a jednocześnie wiecznie młody i niepoplamiony (może jednolicie brudny?). Znaczy poprzedni taki był, zobaczymy, jak nowy będzie sobie radził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.09.2015 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Agdus to mam podobne dywany jak Braza, malo kto sie przejmuje czy prosto z ogrodka czy w kapciuszkach a sa jasne. Głownie kupione dla psow zeby mialy cieplo pod dupka i zeby stawow sobie nie rozwalaly na sliskiej podlodze podczas ganiania. tylko czesciej sa odkurzane no i co jakis czas wypiore. ale to tylko w saloonie i pokojach, sypialnia jest bezdywanowa - przy dywanach podduszalo mnie we snie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.09.2015 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Jadem pluję .... do auta nie wsiadam, bo nawet przez zamknięte okna piana by się wydostawała!!!! A wszystko przez jednego "szklanego" człowieczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 30.09.2015 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Czy ja mogę zapytać jak łazienka? A w ogóle to DZIEŃ DOBRY! Kto to jest ten szklany....???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.09.2015 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Braza, nie napluj sobie jeno w oczko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.09.2015 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 (edytowane) Gagata, nie rozmawiaj do mnie o tym!!!!!!! Spoko Osico, mój jad na mnie samą nie działa, poza tym pluję do przodu, z wiatrem P.S. W nawiązaniu do naszych niegdysiejszych dyskusji o kiczu w budownictwie ... tutaj link do szajsa, na którym architekt pokazuje takie cuda, że aż zęby bolą. Owe cuda zaczynają się od 2-go kwietnia. Edytowane 30 Września 2015 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.09.2015 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Braza powiedz mu żeby się podkuł na ostro i że masz w doopie jego robotę a jak on koniecznie chce Ci ją wykonać to za stosownym rabatem żeby Ci otrzeć łzy oczekiwania;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.09.2015 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 W doopie nie moge miec, na nowe zamówienie będe czekac tyle samo. O rabacie juz myslałam, zasugeruję mu przemyślenie kwoty .... Kamieniarz, robiący pomnić dla mojego Taty przemyślał .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.09.2015 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 no niech się chłop zastanowi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.09.2015 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 O rety - facet nie wie, z kim zadarł, już mu współczuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.09.2015 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Jestem... ale boję się odezwać... Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.09.2015 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Arcti, taż Ty szklarzem nie jesteś ... chyba ....???? Depsia, no właśnie .... szanuję ludzi, ich pracę, fachowość itp, itd jednak gdy ktoś zaczyna mnie lekceważyć i trwa to dłużej ... No cóż .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.09.2015 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 a nie masz innego szklarza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.09.2015 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Brazuniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.10.2015 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 To kiedy pogrzeb szklarza? Chociaż jak Cię znam, to zmusisz go do zrobienia, tylko że za połowę kasy albo i mniej. I bardzo dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts