Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

Agdus no ba, a Ty myślisz, że dlaczego ja tak uparłam się na dywan w salonie???? Dzięki za linka do plisek. Podjęłam decyzje: w łazience będzie na szybie folia "szkło weneckie" w ciągu dnia nikt niczego nie dojrzy a wieczorem będziemy opuszczać roletę.

TARcia sprawdzę jak się ten dywan "wabi" i jutro napiszę ... no nie chce mi się teraz zbiegac na dół ....Przepraszam!

W sypialni mam wykładzinę, w salonie dywan ... jaaasssuuu masochistka normalnie???? Nie, jednak nie! Sprzątam gdy już MI przeszkadza, a Agduś może potwierdzić, że zaczyna mi przeszkadzać po długim czasie ;)

P.S. Do Was wlezę jutro, starsza gnida nie wiedzieć czemu pyska na dole drze!!!

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witanko wieczorne.

Gadam z Szanownym na podniebnej poczcie, więc tak na szybko: dywan jest z Komfortu, nazywa się "Atlantic" nie wiedzieć dlaczego, ale to belgijski produkt, nie wiadomo co oni sobie myslą i dlaczego ;)

Uściski, Tolu!!!!

Ja do miękkości zastrzeżeń nie mam,w wakacje u Brazy przyjemnie się boso łazi. W domu nic nie jest mi w stanie osłodzić konieczności wstawania bladym świtem, więc o dywaniku przy łóżku nawet nie pomyślałam.

Faktem jest, że u Brazy dywan jest dziwny - niestresujący (zaplamię!, wejdę brudnym kapciem!), bo psy na nim leżą, a jednocześnie wiecznie młody i niepoplamiony (może jednolicie brudny?). Znaczy poprzedni taki był, zobaczymy, jak nowy będzie sobie radził.

Agdus to mam podobne dywany jak Braza, malo kto sie przejmuje czy prosto z ogrodka czy w kapciuszkach a sa jasne. Głownie kupione dla psow zeby mialy cieplo pod dupka i zeby stawow sobie nie rozwalaly na sliskiej podlodze podczas ganiania. tylko czesciej sa odkurzane no i co jakis czas wypiore.

ale to tylko w saloonie i pokojach, sypialnia jest bezdywanowa - przy dywanach podduszalo mnie we snie

Gagata, nie rozmawiaj do mnie o tym!!!!!!!

Spoko Osico, mój jad na mnie samą nie działa, poza tym pluję do przodu, z wiatrem :D

P.S. W nawiązaniu do naszych niegdysiejszych dyskusji o kiczu w budownictwie ... tutaj link do szajsa, na którym architekt pokazuje takie cuda, że aż zęby bolą. Owe cuda zaczynają się od 2-go kwietnia.

Edytowane przez braza