braza 01.10.2015 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Wuśka, taż pisałam, że nawet gdybym miała innego to będzie to trwało nastepne 3 tygodnie! No ni huhu, muszę "porozmawiać" z tym, którego mam! Osiczko, też Cię ściskam! Ano właśnie Depsiu, zasugeruję mu delikatnie zmiane myslenia w kwestii ceny .... Od 7.15 próbuję regularnie, co kilkanaście minut dodzwonic się do pana. Ni diabła! Uruchomiłam "deskę ratunku" - zobaczymy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 01.10.2015 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 (edytowane) Deska ratunkowa?Jako zawodowy marynarz zalecam koło ratunkowe z pławką świetlną coby się w nocy nie zgubćA tak wogóle to szklarz ma szczęście, że nie jestem w domu.Miłego dnia wszyskim. Edytowane 1 Października 2015 przez Szanowny Pan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.10.2015 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Braza, a pan szklarz wziął zadatek?Bo jeżeli wziął, to ja bym rozmowę zaczęła od żądania zwrotu owego zadatku w podwójnej kwocie i dopiero po dłuższym czasie zaczęłabym się łamać, czy jednak nie przyjmę w drodze łaski jego wytworów po znacznie obniżonej cenie, rezygnując z zamówionego gdzie indziej na razie na gębę szkła, zamiast iść do sądu.Jakbyś potrzebowała jakimś paragrafkiem rzucić, to Andrzej później może Ci podesłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.10.2015 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 matko okulary sobie mocniejsze walnąć muszę bo zamiast zawodowy to zawodny przeczytałam:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.10.2015 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Zadatku nie brał - chyba na szczęście dla niego, bo już bym w Wałczu! Dzięki !!! Szanowny, Ty nie bądź taki dowcipny, dobrze???? Deska ratunku do mój fachowiec od zabudowy. Jeśli ten przeźroczysty człowiek nie pojawi się w najbliższym czasie to on do niego pojedzie po produkty i zamontuje. Sam jest oburzony działaniami tamtego i zdziwiony - współpracuje z nim od kilku lat! Wusia, Szanowny nigdy zawodny nie jest!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.10.2015 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 no taż mówię że z oczami cosik mam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.10.2015 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 No, ale postęp jest. Masz już wc bez prysznica przy spłukiwaniu. Przyznaję, ja bym już 5 razy wymysliła jakiś dostępny od ręki produkt zastępczy i przekonała siebie, że jest świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.10.2015 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Ja też, ale dom Brazy będzie domem idealnym. Bez ironii - jestem pełna podziwu z jakim uporem dąży do celu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.10.2015 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Ja 5 razy albo i więcej bym już zastąpiła.I też jestem pełna podziwu dla Brazy, bo realizuje swoją wizję krok po kroku i bardzo zmieniła ten dom, wręcz nie do poznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.10.2015 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Ilekroć w takich sytuacjach Was czytam, tak za każdym razem upewniam się, że zarejestrowanie się na Forum było jedną z najlepszych rzeczy, jakie zrobiłam. Poważnie!!!! Właśnie rozmawiałam z inną firmą - daleko, bo daleko, ale jest szansa, że w ciągu 2 tygodni będe miała wszystko. Pana przeźroczystego uprzedziłam smsem, że jeśli nie określi się do poniedziałku - rezygnuję i dżówno mnie obchodzi, co on z tym szkłem i lustrem zrobi (o ile już je ma!!!!) No dobra, dżówna nie użyłam ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.10.2015 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Czy pan szklany i ten od pomnika Taty to ta sama osoba?Jeśli tak , to kamieniarz u mojego Dziadziusia i Mamy robi 2 pomniki i ma zadatek od grudnia... no i niedawno dopiero zrobił w miarę dobrze... brak wazonu albo i dwóch bo miał mi jakiś pokazać do mamy i nie pokazał... zapłaciłam częściowo.. zostało jeszcze trochę do dopłaty.. mnie się nie śpieszy.... pomniki stoją... w tej profesji chyba co zrobią to wszyscy przyjmują.... a tu zonk... ja nie przyjęłam.. i jeździli kilkanaście razy z płytami:sick:A tłumaczyłam, w końcu wysyłałam smsy aby mieć dowód co zamawiam i co ustalam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.10.2015 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Nie Arni, pan przeźroczysty i kamieniarz to zupełnie różne osoby! Pan kamieniarz też był wyluzowany, całe 6 tygodni dłużej robił. No cóż ... ja do bardzo cierpliwych nie nalezę. Pan przeźroczysty się nie boi .... Czekam na wycenę z drugiej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.10.2015 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Mam nadzieję, że do wakacji zdążycie - chciałabym zobaczyć na żywo efekt końcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.10.2015 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Agduś chyba Ci instynkt samozachowawczy zdechł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.10.2015 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Ale, że co? Nie zaprosi? Eeee tam, jakoś się wkupię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.10.2015 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 no ja Braza do wakacji na to szkło czekać będzie to gdzieś na bank Ją zamkną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.10.2015 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Oj tak, tez mam wrażenie, że Agdusiowy instynkt samozachowawczy szwankuje straszliwie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.10.2015 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Macham z wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.10.2015 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Braza, u Ciebie większy ruch, więc sobie pozwolę tutaj też wkleić link do petycji w sprawie teatru Kamienica. Swoją drogą to skandal jest pierwszej wody! Kto chce i może, niech podpisze - proszę. http://www.petycjeonline.com/stop_dla_zniszczenia_warszawskiego_teatru_kamienica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2015 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Podpisałam i wrzuciłam na szjasbuka!! Masz rację - to jest skandal!! I chamstwo!!!! Wieści "szklarniowe":pan "przeźroczysty" się nie odzywał. W sobotę odruchowo zadzwoniłam i ... odebrała żona. Tłumaczenia były bardzo długie, pan był akurat na jakimś zabiegu w szpitalu. Dobrze, całym sercem, na poważnie, życzę Mu zdrowia tylko .... o tym zabiegu wiedział już od dawna! Nie zabrali Go z ulicy z nagłym przypadkiem! No i porozmawiałam sobie, wkurzona "na maksa", otrzymałam obietnicę, że Pan się odezwie. Postawiłam ultimatum: "do wtorku rano mam otrzymać jakąś konkretną informację. W innym przypadku rezygnuję i zlecam prace innej firmie, już namierzonej". Mamy prawie 16 dzisiaj, telefonu nie było. Czekam do jutra rana i mam w nosie. Wycene z tej drugiej firmy już mam, pomimo 3 razy większej odległości kwota jest mniejsza i to sporo ... no cholera jasna!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts