DPS 05.10.2015 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 W tej sytuacji dałabym chłopakowi wypowiedzenie już teraz - wykazujesz się zbytnią dobrocią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.10.2015 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 no ja też pana przezroczystego bym posłała w diabły bo nie dość że jaja sobie robi to jeszcze droższy jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2015 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 No i tu wyłazi moja głupota ... nie chcę wyjść na mendę co to człowieka nawet w bólu kopie. Idiotka! Jutro dogaduję się z tymi drugimi! Furta tam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.10.2015 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 No !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.10.2015 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 wreszcie;) a poza tym jaką masz pewność że miłosierdzie prawidłowo kierunkujesz:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2015 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Wuska, jeszcze raz wywalisz ten jęzor to Ci go urwę ;) Nic mi się nie chce!! Taśmy led miałam poszukać .... no i nie wyszło, bo nie wiem czego jeszcze szukac poza sama tasmą. W nosie, zapytam elektryków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.10.2015 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 no wlasnie ona cos za czesto wywala jezora, na mnie tez :P:P:P:P:P:P to za mnie i za brazunie nooo:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.10.2015 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 też Cię kocham:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.10.2015 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 TAR-cia to za unikanie lekarza http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a043.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.10.2015 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 wusia ale tys ckm, MUSZE poczekac - lekarz tak przykazal, toc nie ja to wymyslilam noooooo:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.10.2015 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 nooooooooo dobra zakładam że Ci wierzę to czekam z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.10.2015 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Chi, chi, chi, Wusia kogoś do lekarza goni!!! http://emots.yetihehe.com/3/hahaha.gifNo całkiem, jakbym to ja robiła... Braza, popieram przedmówców - z panem przeźroczystym pożegnałabym się natychmiast po uzyskaniu też niższej wyceny. Wiem, menda jestem. Moje dziecko ciągle mi to powtarza, chociaż chyba o coś innego jej chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.10.2015 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 mnie fachowcy zadziwiają. Nie pracuje- nie zarabia przecież. Więc zamiast zadbać o klienta, ugłaskać go, to robi uniki. I co zyska? Czasem wystarczy pogadać uczciwie i podać uczciwy termin a klient poczeka. Ale uniki? też nie lubię krętaczy, choć przypuszczam, że jak każdy facet, tak i ten w okolicy zabiegu myslał tylko o swoim wiekopomnym przeżyciu i bohaterskiej decyzji poddania się operacji i resztę, łącznie z klientami i biznesem miał w odwłoku. Martwić się zacznie w momencie, gdy się okaże, że jednak przeżył i musi żyć dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.10.2015 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 No cóż - wtedy to już jest jego zmartwienie, nie klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.10.2015 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Od dzisiaj prosze mnie nazywać "Święta Braza z Brazoczyska" - dałam Panu przeźroczystemu trzecią szansę do następnego tygodnia!!! Ewa, rozbawiłaś mnie swoim wpisem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.10.2015 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 normalnie cycki mi opadły razem ze szczęką i sorki ale tą świętą to ja bym podmieniła na ograniczoną poczytalność a mnie mówisz że jestem niereformowalna:P dobra wiem kaj drzwi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.10.2015 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Wypchaj się Wuśka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.10.2015 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 też Cię kocham;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.10.2015 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Braza, nie poznaję koleżanki! Chyba wylot pisklęcia sprawił, że Twoja wrodzona dobroć i łagodność mogły się ujawnić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.10.2015 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 O rety, naprawdę masz... hmmmm... no nie wiem... mały kłopot w głowie...?Dobra, sama wyjdę, widziałam, gdzie szła Wuśka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts