Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

A może ten pan ma jakieś nieznane nam przymioty ducha lub ciała? No bo skoro jest niesłowny, nieodpowiedzialny, olewa klienta i ma dużo drożej niż inni, to ja nie rozumiem... A że Braza osobą racjonalną jest, to chyba nam nie powiedziała o wszystkim.

Braza, pokaż zdjęcie tego pana!

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Spadajcie!! Pan ma 1,60 w kapeluszu!!!!

Dobra, wytłumaczę się: pan twierdzi (i oby wiedział co mówi), że ma to przygotowane poza jedną taflą - nie wywiercone otwory. W tym tygodniu nie da rady, jest po zabiegu, ale przyszły tydzień to już mur beton - to nie moje słowa. Druga firma nie zrobi mi wcześniej, niż za 2-3 tygodnie. Na jedno wychodzi! Jeśli pan przeźroczysty nie dojedzie w przyszłym tygodniu to nie będe miała wyjścia a nawet wyrzutów sumienia też nie!

Ide spać. Mam traumę, potrzebuję psychoanalityka!

Po zabiegu to będzie przez 2 tygodnie na "zwolnieniu" a kilka miesięcy nie będzie dźwigał. No chyba, że to był zabieg zewnętrzny, czyli np. na skórze, to może 2 tygodnie mu wystarczą na dojście do siebie.

Ale w sumie, gdzie się śpieszysz? Kiedyś zrobi....

A niech Was...!!!

Jeśli w przyszłym tygodniu nie zrobi to zamawiam drugą firmę i w ciągu 2 tygodni wszystko będzie!!!

Osia, małe na koniu ma się lepiej, a z wkitrywaniem się tez problemu nie ma: schodki, pieniek w ostateczności czyjeś "pomocne" plecy ;)

P.S. A skoro cysorz miał 168cm to się nie dziwię, że wołali na niego "wasza wysokość" !!!