Moose 20.10.2015 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Ośka no co Ty!!! Toż sama kulturalna Komuna!!!!!!! A to OK To ja poczekam, aż się ta komuna w łazience zalęgnie i wtedy przyjadę. Myślisz, że w kupie raźniej...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.10.2015 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 O nie! I jak ja po wieczornym piwku mam mieć odwagę wejść w te szkła? Albo dzieci moje szalone tam wpuścić? Oj, przyjdzie się w wakacje myć pod szlauchem... Będzie chociaż ciepła woda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.10.2015 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Komuna w łazience to już jest, psy po niej hasają a koty sypialnię sobie zrobiły na ciepłej podłodze! TARciu buziaki!!!!! Maxi, ja moge nawet specjalną wejściówkę Ci wysłać!!!!! Depsia ... wygrałaś!!! Masz rację Arctisia w całej rozciągłości!!!! I powiem, że szukam jakiejś fototapety dośc dużej na ścianę przy pralni. Żadne muszelki, rozgwiazdy czy tym podobne "wodne" klimaty poza tym wszystko. Jak Wam cos w oko wpadnie to dajcie znac, proszę!!! I melduje, że wsadziłam zdjęcia z dnia dzisiejszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.10.2015 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 No widziałam te zdjęcia, napisałam przecież. Jest pięknie, jak dla mnie zbyt pięknie nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.10.2015 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 no dla mnie takoż bałabym się zabrudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.10.2015 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 (edytowane) E tam, zabrudzić, ani Braza nie taka, ani ja, żeby się zabrudzenia bać, ale jakby tak większy rozmach wziąć przy myciu albo równowagę po piwku stracić??? Myć się na baczność i na trzeźwo jedynie! http://kuznianaklejek.pl/fototapeta.html Edytowane 20 Października 2015 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.10.2015 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 mnie nieodmiennie podoba sie ten rysunek, zamowilam w formie plakatu cz-b i nadal mi sie nie znudzil http://pixers.pl/fototapety/bank-mit-meerblick-42452978 to wodne klimaty ale przyznaj, ze na takiej lawce to by mozna posiedziec Brazunia czy mnie oczy myla czy to przeklamanie na fotce w lazience masz kilka innych kafli? bo mnie te kolo kabiny nieodmiennie wychodza w innym odcieniu. Kabina jest otwarta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.10.2015 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 To kino jest niedopodrobienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.10.2015 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Widzisz Osia, my się zawsze dogadamy Tylko mi powiedz, które kino .... Agdus, ani Ty tyle piwka nie pijesz coby się kolibać ani dzieci aż tak szalone nie są ... szczególnie, gdy w pojedynke wystepują! Takowoż ja obiecuje, że po pierwsze primo: pilnować będę ilości piwka; po drugie primo: dzieciątka Twoje wpuszczac pojedynczo Szlauch zapewniam, ciepłej wody w nim - ni huhu!!! Chyba, ze ja sobie podgrzejecie! Wusia, jak się zabrudzi, to brudziciel posprząta, toż normalka! TARciu Kafle są takie same, to musi być efekt oświetlenia! Kabina jest otwarta oczywiście - jeszcze. W praniu się okaże, co dalej! Dzięki za linki! Będę Was meczyć straszliwie o dobór fototapety gdy już roleta zawiśnie ... bo to chyba bedzie wielkie wyzwanie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.10.2015 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Trza by znaleźć taką, coby się oczy szeroko otwierały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.10.2015 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 No jak to które... To z krzesełkami przed łazienką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.10.2015 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Brazka ale sprecyzuj choc troche, w ktora strone sie kierowac z tymi tapetami, kwiatki, bratki, zwierzatka, woda, gory, krajobraz............... tego sa sryliony. Wiemy, ze nie rozgwiazdy i inne muszelki fajne fototapety sa zawsze z akcentami marynistycznymi, uwielbiam stare zwiniete liny żaglowe, rzucone na drewniany poklad oczywista w wersji cz-b albo seria "droga na wydmy", falochrony na bałtyku, wąwozy, mgły nad polami, droga w lesie no i uliczki, schody, wiatraki - kurcze jakies zawsze takie nostalgiczne, chyba potrzebne mi wyciszenie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.10.2015 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 A tużeś Osia trafiła w sedno Zapraszam na seans ... Ty w roli głównej TARciu i reszta Wspaniałych tak wygląda roleta w łazience (a właściwie będzie wyglądac gdy zawiśnie) http://cdn.dekoria.pl/image/djpg/15080/15080_1651.1/0/0/Roleta-rzymska-Capri_1651.jpg Chetnie bym do tego dobrała jakieś kocie oczy .... tylko czy to wypali ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.10.2015 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Oj, roleta zupełnie nie "moja".Aż w oczach mi się mieni, nie potrafię dobrać nic do tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.10.2015 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 kurcze trudno, ta roleta robi za wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.10.2015 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 takie?http://t2.ftcdn.net/jpg/00/42/03/37/110_F_42033764_cF4P0o1wjVuGKAIcOhMfxaRD1JjZNE5p.jpg http://t1.ftcdn.net/jpg/00/11/43/00/110_F_11430081_wLNgJ9Na6il2XrDGYPmCjDCiXYI00rrn.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.10.2015 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 kurcze trudno, ta roleta robi za wszystko Dokładnie:) Ja bym z fototapety zrezygnowała, za to poszukałabym jakiegoś obrazka, plakatu, itp. Wrzuć w wujka Google hasło Govinder i w grafice oblukaj, może coś Ci się spodoba? Kilka fajnych kotków tam widziałam:yes: Tudzież piesków i królików:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.10.2015 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 A tużeś Osia trafiła w sedno Zapraszam na seans ... Ty w roli głównej Braza, bójtysiękogośtam... wszak ludziska wiali by w panice łamiąc ręce i nogi, zadeptując dziecięta nieletnie i starców, jakby mię w kąpielach przydybali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.10.2015 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 uuuuuuuuuuuu to przy takiej roletce to ja bym chyba u Cię z prysznica korzystała z zamkniętymi oczami żeby kogoś nie zabić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.10.2015 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Byłam wcześniej ale jakoś nie miałam odwagi powyższego wyrzec A może zamiast tej fototapety kawałek materiału roletowego w antyramach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts