EZS 23.10.2015 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 TARcia, fajnie - niefajnie, zależy do osoby. Ja lubię kolory stonowane i przestrzenie bez takich ostrych kantów, wolę półcienie, półmrok, tajemnicę.... W tym pokoju bym się źle czuła od razu po wejściu. Powiedzmy, że w łazience nie musimy się czuć dobrze, ale warto zadbać, żeby w niej dobrze wyglądać. W końcu tam człowiek się maluje i ocenia własną urodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.10.2015 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 jasne kazdemu wg. potrzeb, ja z kolei wole przestrzenie i jasnosci, ciemne wnetrza mnie przytłaczaja i depresjuja. chociaz plakaty na scianach mam nostalgiczne cz-b za to w jasnych wnetrzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.10.2015 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Ano właśnie - ja zdecydowanie z tych stonowanych. Ale nie oznacza to, że jest to jedynie słuszna możliwość. Na szczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.10.2015 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Same zobaczcie, że ta roleta wcale się nie narzuca!!! Wrzuciłam do dziennika!! Osica rację ma: gnidy zaległy i miały gdzieś uwiecznianie tego wiekopomnego wydarzenia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.10.2015 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Braza rzuc namiarem na te folie okienna, nie wiem czemu myslalam ze ona jakas mleczno-matowa. Mnie tam roleta sie podoba, na sciane jednak fototapety bym nie dawala, co najwyzej na tej bocznej cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.10.2015 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 (edytowane) Proszę Cię bardzo: tu akurat jest do folii wewnętrznej, miły pan w firmie przekonał mnie, że przy 3 szybach w oknie lepsza będzie zewnetrzna i taka jest. Fototapety nie będzie jako takiej, natomiast chyba zrobię obraz - nie 40x50 ale większy. Nabyłam drogą kupna papier szary i będę próbować! No cały czas mi w głowie siedzą te czarne koty .... Podobają mi się!!!! I mam pytanie: na płytkach jak to na płytkach jest odrobinę ślisko. Lodowisko to nie jest, spokojnie w sumie można się poruszać ale lekki niepokój jest. Nie chcę żadnych mat pod prysznic: wyglądaja okropnie już po tygodniu! Znalazłam takie cuś i takie cuś. Spotkałyście się już z czymś takim? Warto to przykleić? Opinie są dość pozytywne! Edytowane 23 Października 2015 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.10.2015 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 to nie jest płaskie? bedzie woda stała. Ja bym sobie zostawiła po prostu klapki japonki do wejścia pod prysznic, przyjemniej, niż łazic po płytkach boso Łazienka piekna, ale fototapetę daruj. Obraz OK. Jakbys miała chęć poczekać do matury, to zuza ci machnie koty olejem, nie rozpuści ich wilgoć przynajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.10.2015 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 No jest płaskie, mam spadek taki dość spory a poza tym pod prysznicem też jest mata podłogowa, czy tak czy tak wyschnie. Jakoś mi tak z tymi klapkami nie po drodze ale muszę się zastanowić .... Dzięki piękne za propozycję. Gdybym niczego nie znalazła to się do Zuzy uśmiechnę na pewno. Na razie mam coś takiego i bardzo mi się spodobało ... mokry kot akurat w to miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.10.2015 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Strasznie źle temu kotu z oczu patrzy! Widziałam zdjęcia i:Łazienka zaczyna wyglądać na przestrzeń zamieszkaną, a nie na sterylne laboratorium.Naklejki na podłogę wyglądają fajnie, tylko czy się nie pobrudzą albo nie odkleją? Te okrągłe wyglądają weselej. Zwłaszcza gdyby dywanik przed prysznicem powtórzył wzórRoleta mnie nie straszy.Kupię sobie jakieś klapki z technologią łapek gekona. (Widział ktoś takie?)Nie wierzę Ci, że nigdy nie będziesz remontowała łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.10.2015 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Agduś, chcesz chodzić po ścianach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.10.2015 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Po podłodze. Mokrej nawet. Ale i po ścianach by się dało. Ino najpierw potrenować trzeba, bo to pewnie inne mięśnie pracują. http://www.tapeta-niebieski-gekon.na-pulpit.com/zdjecia/niebieski-gekon.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.10.2015 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 a umiesz tak rozcapierzac paluchy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.10.2015 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Naumiem się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.10.2015 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Mnie się bardziej podoba przedostatni kot tego samego autora, taki rozcapierzony, który usiłuje utrzymać się na ścianie na wbitych pazurkach. A pod prysznic kupuję zwykłe gumowe maty na przyssawkach, najlepiej w neutralnym jednolitym kolorze, coby nie psuły. Chociaż u Ciebie nie popsują, bo jak masz jednolitą białą przestrzeń, to urozmaicenie jej może nawet byłoby wskazane. Et, przecie ja się nie znam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2015 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Odpowiem ogólnie: łazienka w założeniach miała być przestrzenią do zamieszkania a nie laboratorium i powoli się to założenie udaje zrealizować. Mat pod prysznic nie znoszę! Miałam takowe poprzednio (było mi wsio rybka) i średnio co miesiąc kupowałam następną bo za cholerę nie dało się tego domyć tak, żeby dobrze wyglądało! Jeszcze pół biedy w ciemnym kolorze ale te jasne ... koszmar! Skłaniam się coraz bardziej ku tym naklejkom, jeśli się to okaże nietrafionym wyborem będę kombinować dalej! I nie powiedziałam, że nie będę remontować łazienki jeno gdyby przyszedł mi ten pogięty pomysł do głowy to się wyprowadzam i niech się dzieje wola nieba! Obawiam się, że w niedalekiej przyszłości czeka mnie remont mieszkania w K-gu ... Mokry kot jest boski i jak najbardziej adekwatny do pomieszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.10.2015 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 No - jak boski, to nie ma zmiłuj, bierz kota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.10.2015 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 zadne z tych rozwiazan mi nie pasuje ani ta folia ani maty, choc tych transparentnych sama uzywam jak psiury kapie zeby sie nie slizgaly. ale tak na codzien chyba wolalabym juz uzywac klapki kapielowe, najbardziej uniwersalne rozwiazanie. w hotelach i na basenie zawsze uzywam klapki. nie lubie bosymi nogami stawac na "nie wiem czym" taka fobia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.10.2015 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 W naszych łazienkach w domu nie mamy niczego, płytki nie są śliskie, ale gościom kładę - obowiązkowo. Brazunia, wychodzi że jak zawsze, rób jak uważasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.10.2015 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 (edytowane) Ano właśnie, robię jak uważam Siemanko wieczorne:D Czy złamaniem ciszy wyborczej będzie ogłoszenie światu, że byłam zagłosować??? I jestem zachwycona wczorajsza soba, bo odwaliłam kawał dobrej roboty! Wykopałam dalie ... na wsadzenie tulipanów woli już nie starczyło!!! Edytowane 25 Października 2015 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.10.2015 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Chyba zostanie Ci to wybaczone. Też byliśmy i dziecko się zmobilizowało. Ale co to da? Mam obawy, że niewiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts