Prababka 29.10.2015 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Bo moze nie działa w tej spłuczce częśc "ekonomicznego" spłukiwania? Wczoraj pojeździłam po sklepach.lubię zobaczyć co kupuję,i gówno,w sklepach nie ma wolnostojących kuchenek:(TAR,czy Ty masz tę kuchenkę na wtyczkę???Bo taki elektroluks widziałam w necie.Mój doradca domowy,burknęła na pomysł nie-indukcji:nie ja będę na niej gotować"i tyle w sprawie doradztwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.10.2015 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Prababko nie mam kuchenki a tylko plyte i to chyba ten model (juz niedostepny zapewne) http://www.morele.net/plyta-ceramiczna-electrolux-ehs-60210-p-178154/ mnie tam sie dobrze na niej gotuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.10.2015 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Ano widzisz TARciu, Ty się już źle czujesz w - kiedyś - swoim domu a ja dopiero teraz dobrze się czuję u siebie! Tak to jest, teraz już mam pewnośc że i ten dom mnie lubi i ja lubię dom Prababko, ustawialiśmy to spłukiwanie z Panem Demolką na wszelkie sposoby! Ja osobiście całą dłoń miałam poharatana bo normalny facet łapy tam nie włoży po założeniu i zabudowaniu. I ni diabła, żadne ustawienie nie dawało rady!! Nic to, jakieś wady ta łazienka musi mieć, no nie?? Spojrzałam na zegarek teraz ... dopiero 13 a ja mam wrażenie, że to co najmniej 17!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.10.2015 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Rety, to ja się jednak cieszę, że mam taki zwyczajny kibel, co to ma rant i nie chlapie!Obawiam się, Braza, że ten brak rantu wewnętrznego może być powodem, że woda wychlapuje się.Fajnie, że wreszcie dobrze się czujesz w swoim domu - pamiętam ten zupełnie inny czas.Dobrze, że minął! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.10.2015 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Oj tam zaraz - wady! A może to zaleta? Taka niespodziankowość? Cobyś się nie nudziła w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.10.2015 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Eeee tam Depsiu, nie demonizujmy, jak napisałam: jakieś wady musi mieć ta łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2015 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Ważne, żebyś TY była zadowolona.Furda z resztą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2015 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Ano racja Agduś, nudzić się nie mogę! Kinkiety dzisiaj przyszły (łazienkowe, oczywiście) ale zaległy na łóżku Młodej, same nie chcą się zamontować .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.10.2015 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Poproś ładnie, może się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.10.2015 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Albo zażądaj !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.10.2015 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Siedzę nad lapkiem i żrę nasz chlebek z naszym serkiem wędzonym. Popadam w błogostan. Jak Ty nad kawą i papierosem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.10.2015 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.10.2015 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Tego chlebka to Ci Depsiu zazdroszczę, też bym takiego zjadła! Nie da rady, ani prośby ani żądania .... one z Hiszpanii są, może dlatego ...? Napracowałam się! Przesadziłam 2 róże, jedną trzmielinę oskrzydloną, 1 ostróżkę, rozsadziłam sasanki (niechcący, trzmielina narozrabiała przy wyłażeniu), posadziłam w końcu tulipany ... Matko, aż się siebie boję!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.10.2015 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2015 A gdzież to DAL się podział??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.10.2015 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Obraził się ... stwierdził, że za bardzo go wykorzystuję ... dziwak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.10.2015 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Nie wiem, czy podziwiać czy się bać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.10.2015 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Zebrałam wreszcie buraki - zaskoczyła mnie ich ilość. Przerobiłam na zawartość słoików. Napełniłam i zagotowałam cztery słoiczki, bo reszta brudna. Nie chce mi się myć za cholerę, bo wiele innych rzeczy przy okazji zrobiłam. Czekam na tani prąd - zmywarka słoiczki umyje. A te cztery pierwsze dziecko jutro zabierze. Bo dziecko "słoikiem" się stało i jutro pojedzie z wielką walizą pełną domowych przetworów, pieczeni i pasztetu. Taki los...Trzy Arcydzieła dzielnie kibicują dzieciom jedzącym kabanosy, a Rysiek, swoim zwyczajem, się wypiął. Zdecydowanie najwięcej godności ma właśnie on, chociaż to Carmen pozuje na aryskotratkę. http://img.besty.pl/images/367/90/3679082.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.10.2015 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Moje dziecko przyjedzie 10-go, posiedzi 5 dni i pewnie też coś zabierze ... No taki los bycia "słoikami" Tak własnie jem!!! Czasami udaje mi się wygrać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.10.2015 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Nasze dziecię nie ma takich długich weekendów - przyjechało w czwartkową noc, jutro jedzie. W piątek ma wolne. Łaskawie dali im godziny dziekańskie w poniedziałek do 12.00 i ogłosili to w ostatniej chwili, kiedy bilet był już kupiony. Jakoś nie mogą przyjąć do wiadomości, że bilety w dzisiejszych czasach trzeba kupować wcześniej, bo wtedy taniej. Z takich w ostatniej chwili ogłaszanych godzin i tak dziecko nie skorzysta. Podpowiada mi właśnie, że tym razem i tak by nie skorzystała, bo wstanie na pociąg, który dociera do Gdyni przed południem przekracza jej możliwości. No dobra: "Nie przekracza, tylko jest bez sensu przed wykładem z dziekanem, u którego nie można spać, bo on się obrazi." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.10.2015 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Rudek mnie ino straszy... znienacka miałcząc spod ławy... czasem cos mi z widelca spadnie a czasem z łyżki a ta franca się cieszy i moje wrzaski go nie płoszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts