Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

Bo moze nie działa w tej spłuczce częśc "ekonomicznego" spłukiwania?

Wczoraj pojeździłam po sklepach.lubię zobaczyć co kupuję,i gówno,w sklepach nie ma wolnostojących kuchenek:(TAR,czy Ty masz tę kuchenkę na wtyczkę???Bo taki elektroluks widziałam w necie.Mój doradca domowy,burknęła na pomysł nie-indukcji:nie ja będę na niej gotować"i tyle w sprawie doradztwa :D

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ano widzisz TARciu, Ty się już źle czujesz w - kiedyś - swoim domu a ja dopiero teraz dobrze się czuję u siebie! Tak to jest, teraz już mam pewnośc że i ten dom mnie lubi i ja lubię dom ;)

Prababko, ustawialiśmy to spłukiwanie z Panem Demolką na wszelkie sposoby! Ja osobiście całą dłoń miałam poharatana bo normalny facet łapy tam nie włoży po założeniu i zabudowaniu. I ni diabła, żadne ustawienie nie dawało rady!! Nic to, jakieś wady ta łazienka musi mieć, no nie??;)

Spojrzałam na zegarek teraz ... dopiero 13 a ja mam wrażenie, że to co najmniej 17!!!!

Rety, to ja się jednak cieszę, że mam taki zwyczajny kibel, co to ma rant i nie chlapie!

Obawiam się, Braza, że ten brak rantu wewnętrznego może być powodem, że woda wychlapuje się.

Fajnie, że wreszcie dobrze się czujesz w swoim domu - pamiętam ten zupełnie inny czas.

Dobrze, że minął!

Tego chlebka to Ci Depsiu zazdroszczę, też bym takiego zjadła!

Nie da rady, ani prośby ani żądania .... one z Hiszpanii są, może dlatego ...?

Napracowałam się! Przesadziłam 2 róże, jedną trzmielinę oskrzydloną, 1 ostróżkę, rozsadziłam sasanki (niechcący, trzmielina narozrabiała przy wyłażeniu), posadziłam w końcu tulipany ... Matko, aż się siebie boję!!!!!

Zebrałam wreszcie buraki - zaskoczyła mnie ich ilość. Przerobiłam na zawartość słoików. Napełniłam i zagotowałam cztery słoiczki, bo reszta brudna. Nie chce mi się myć za cholerę, bo wiele innych rzeczy przy okazji zrobiłam. Czekam na tani prąd - zmywarka słoiczki umyje. A te cztery pierwsze dziecko jutro zabierze. Bo dziecko "słoikiem" się stało i jutro pojedzie z wielką walizą pełną domowych przetworów, pieczeni i pasztetu. Taki los...

Trzy Arcydzieła dzielnie kibicują dzieciom jedzącym kabanosy, a Rysiek, swoim zwyczajem, się wypiął. Zdecydowanie najwięcej godności ma właśnie on, chociaż to Carmen pozuje na aryskotratkę.

http://img.besty.pl/images/367/90/3679082.jpg

Nasze dziecię nie ma takich długich weekendów - przyjechało w czwartkową noc, jutro jedzie. W piątek ma wolne. Łaskawie dali im godziny dziekańskie w poniedziałek do 12.00 i ogłosili to w ostatniej chwili, kiedy bilet był już kupiony. Jakoś nie mogą przyjąć do wiadomości, że bilety w dzisiejszych czasach trzeba kupować wcześniej, bo wtedy taniej. :bash: Z takich w ostatniej chwili ogłaszanych godzin i tak dziecko nie skorzysta. Podpowiada mi właśnie, że tym razem i tak by nie skorzystała, bo wstanie na pociąg, który dociera do Gdyni przed południem przekracza jej możliwości. No dobra: "Nie przekracza, tylko jest bez sensu przed wykładem z dziekanem, u którego nie można spać, bo on się obrazi."