DPS 03.11.2015 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Oj, to prawda - pogoda piękna, aż kosiarkę wytargałam i trawniki jeszcze po kolei jadę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.11.2015 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Właśnie odkryłam, że nasz trawnik w dużej części składa się z chwastów, pokrzyw, babki i krwawnika. Resztę pokrywają kopce kretów. Pomyślę o tym wiosną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.11.2015 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Tak dzisiaj cudownie było!!! I panoramka, czyli jak z ONka zrobić ... jamnika .na 6-ciu łapach .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.11.2015 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Mój trawnik to też w przeważającej sile chwasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2015 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 okoliczności przyrody masz cudne a onko-jamnik powala:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.11.2015 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 trawnik to mnie zajmuje w innych porach roku. Teraz tylko muszę trochę liści zgarnąć (tak pro forma) i koniec. Aż do czasu odśnieżania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.11.2015 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 U nas trawnik taki wyrośnięty, że trudno z niego liście wybierać, a jak się skosi to o wieeeeeele łatwiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.11.2015 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Sprawę liści Andrzej załatwi wiosną za pomocą wertykulatora. Zgrabiłam tylko te największe z drzew owocowych, bo te łatwiej a też i trawę najbardziej zakrywają. Brzozowe poleżą do wiosny. Jeszcze na warzywniaku trza porządek zrobić. Poczekam na natchnienie. Ta pogoda sprawia, że czuję jakiś wewnętrzny przymus pracy poza domem. Oj, nie wiem, czy nie zacznę tęsknić za deszczem. Tyyyle szycia na mnie czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2015 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 małż z Młodym liście pogonili odkurzaczem;) genialny wynalazek na marginesie dodam:lol: pozbierali nadmuchane kupki, pokosili trawniki i do snu zimowego się szykują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.11.2015 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Co Wam zrobiły te liście, jak rany??? Moje leżą do wiosny i pod leszczyną i pod drzewami owocowymi. Nie ruszam ich bo i po co, nic mi nie zrobiły!!! P.S. No i tylko jak zawsze niezawodna Wusia doceniła i widoczki i nietypowego ONko-jamnika!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.11.2015 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Onkojamnior wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.11.2015 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 No nie??? Tyrion akurat stał a młoda się wierciła. Jakie cuda można zrobić panoramką i to nieświadomie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.11.2015 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 No wiesz co??? Wyhodowałaś u piesa dodatkowe dwie łapy?!Fuj, jak Ci nie wstyd takie doświadczenia na żywym organizmie przeprowadzać! Liście zbieram, bo... wkurzają mnie... Poza tym - w tej pogodzie, jak Agduś napisała, aż się chce coś robić, a u nas prace w polu i przy gościach już się skończyły, nudziłabym się setnie!Oczywiście mogę utonąć w papierach i pracy koncepcyjnej, ale przy tej aurze za cholerę mi się nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.11.2015 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Liście mi przeszkadzają tylko na "trawniku" przed domem. Jakoś to nieporządnie wygląda. Z tyłu domu zostają i radzą sobie same. Zwykle przy pierwszym koszeniu wiosną mieli je kosiarka i cześć. No, część wędruje do sąsiadów a mam tam duuży 60 letni dąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.11.2015 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Moje liście nie zrobią takiego nieporządku jak psy ... To co one wyciągają to dopiero bajzel Miłego dnia! P.S. A i Depsiu sama nie wiedziałam, co taka genialna jestem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.11.2015 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 a ja cos czuje ze za pare tygodni jak troche sie poogarniam to zechce nowa dzialke zagospodarowywac i rabaty tyczyc, oj cos tak czuje, ze ta pochrzaniona pogoda mnie do tego skloni. u nas znowu ponuro i mgly sie snuja, pogoda dementorowa:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.11.2015 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 U mnie tak samo: wczoraj piekne słońce, aż żyć się chce a dzisiaj mgły, ponuro, wilgotno! Ale nie narzekam bo nie ma na co, toż to jesień!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.11.2015 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 o tyle narzekam, ze mam w morde roboty a spac mi sie chce i sił zyciowych braknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.11.2015 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Noooo ja też chodze zaspana. Nawet teraz mam ochotę po prostu zalegnąć .... a może ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.11.2015 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 legaj, legaj jak mozesz i chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts