braza 05.02.2008 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Braza jak tam?? Tupot białych mew jest czy nie?? Na szczęście nie A Ty gdzie uciekłas?????? Od tygodnia mam migrenę Nie mogłam już wytrzymać, poszłam spać Uuuuuu Niedobrze, leczysz to czymś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.02.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Braza jak tam?? Tupot białych mew jest czy nie?? Na szczęście nie A Ty gdzie uciekłas?????? Od tygodnia mam migrenę Nie mogłam już wytrzymać, poszłam spać Uuuuuu Niedobrze, leczysz to czymś ?? leczę, ale coraz częściej dochodzę do wniosku, że ja po prostu muszę rzucić pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.02.2008 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Kasia, kłania się stare powiedzenie pszczół: jeśli praca szkodzi, rzuć pracę, o co chodzi!Masz możliwości, znasz język, zrób uprawnienia tłumacza przysięgłego - jeśli jeszcze nie masz - i nie oglądaj się na innych! Ja za jedną stronę tłumaczenia kontraktu płaciłam ponad 30zł.!! Kobieto, szkoda Twojego zdrowia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.02.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Kasia, kłania się stare powiedzenie pszczół: jeśli praca szkodzi, rzuć pracę, o co chodzi! Masz możliwości, znasz język, zrób uprawnienia tłumacza przysięgłego - jeśli jeszcze nie masz - i nie oglądaj się na innych! Ja za jedną stronę tłumaczenia kontraktu płaciłam ponad 30zł.!! Kobieto, szkoda Twojego zdrowia!!!! braza, mam taki zamiar tłumaczyć mogę w domu, w ciszy i spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.02.2008 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Kasia, kłania się stare powiedzenie pszczół: jeśli praca szkodzi, rzuć pracę, o co chodzi! Masz możliwości, znasz język, zrób uprawnienia tłumacza przysięgłego - jeśli jeszcze nie masz - i nie oglądaj się na innych! Ja za jedną stronę tłumaczenia kontraktu płaciłam ponad 30zł.!! Kobieto, szkoda Twojego zdrowia!!!! braza, mam taki zamiar tłumaczyć mogę w domu, w ciszy i spokoju No, dokłądnie tak!!!! I tak trzymaj!!!! Ślubu z robotą nie brałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.02.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Ślubu z robotą nie brałaś O widzisz!!!!!!!! To jest doskonały argument, żebym odeszła już, a nie we wrześniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.02.2008 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Ślubu z robotą nie brałaś O widzisz!!!!!!!! To jest doskonały argument, żebym odeszła już, a nie we wrześniu Ja tylko sugeruję, żeby nie było to tamto A nie wytrzymasz jeszcze tych 4 miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.02.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Ślubu z robotą nie brałaś O widzisz!!!!!!!! To jest doskonały argument, żebym odeszła już, a nie we wrześniu Ja tylko sugeruję, żeby nie było to tamto A nie wytrzymasz jeszcze tych 4 miesięcy no bardzo chciałam wytrzymać, bardzo nie wiem tylko czy po drodze nie pęknę czuję wstręt i obrzydzenie, niechęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaboBIK 05.02.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 heeej heej co slychać...impreza byla przegapilam echh ja to zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.02.2008 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Ślubu z robotą nie brałaś O widzisz!!!!!!!! To jest doskonały argument, żebym odeszła już, a nie we wrześniu Ja tylko sugeruję, żeby nie było to tamto A nie wytrzymasz jeszcze tych 4 miesięcy no bardzo chciałam wytrzymać, bardzo nie wiem tylko czy po drodze nie pęknę czuję wstręt i obrzydzenie, niechęć Kasia, to juz jest nerwica sytuacyjna - zrób coś z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.02.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 A co jest 3 marca???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.02.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 heeej heej co slychać...impreza byla przegapilam echh ja to zawsze nie Ty jedna a Kaska tylko mi nie pękaj L4 do czerwca a potem na swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.02.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 A co jest 3 marca???? moja teściowa ma urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.02.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 A co jest 3 marca???? moja teściowa ma urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.02.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Ślubu z robotą nie brałaś O widzisz!!!!!!!! To jest doskonały argument, żebym odeszła już, a nie we wrześniu Ja tylko sugeruję, żeby nie było to tamto A nie wytrzymasz jeszcze tych 4 miesięcy no bardzo chciałam wytrzymać, bardzo nie wiem tylko czy po drodze nie pęknę czuję wstręt i obrzydzenie, niechęć Kaśka!!! Wytrzymasz a przez ten czas zrób rozeznanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.02.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 no bardzo chciałam wytrzymać, bardzo nie wiem tylko czy po drodze nie pęknę czuję wstręt i obrzydzenie, niechęć Kasia - do czerwca wytrzymaj, zrób rozeznanie, pogadaj w szkołach językowych w mieście (ja jestem bardzo zadowolona), zrób spokojnie przysięgłego - już natychmiast, żebyś była konkurencyjna. Od września pójdziesz sobie na lektora i tłumacza - żyć, nie umierać, ja Ci to mówię! Będzie super! U mnie, zanim szkołę naszą zamknęli, było okropnie - gmina jeździła po nas jak po burych kobyłach, dyrektor siły już nie miał po kilkuletniej walce o byt szkoły, robiono z nas (nauczycieli) nieuków i oszustów. Jak zamykali, było strasznie, nie wiedzieliśmy z czego będziemy dalej żyć. Teraz każde z nas zadowolone. Widać to tak musi być - najpierw musi być okropnie, żeby człowiek się zdecydował na zmianę, ale za to potem jest naprawdę fajnie - choć nie ukrywam, że czasami bywa trudno, jak wszędzie. Dasz radę i będzie dobrze, Kasia, trzymam za Ciebie kciuki!!! Najpierw natychmiast zrób przysięgłego, niezależnie od wszystkiego!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.02.2008 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Ja przepraszam, że tak zniknęłam, ale kablówka sobie przerwę techniczna zrobiła Kasia, słuchaj mądrych ludzi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 05.02.2008 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Braza gratulki!!!!!! bardzo się cieszę, że pierwszy etap za Tobą ...jeszcze chwila i po bólu szok, taaaaka imprezka mnie ominęła ...może jak zdasz praktyczny to się załapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.02.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Braza a co z działką, domem, budową, gospodarstem, poszukiwaniami itp itd. ? Jakos nic ostatnio nie było na ten temat pisane Chyba nie odpuściliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.02.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 no bardzo chciałam wytrzymać, bardzo nie wiem tylko czy po drodze nie pęknę czuję wstręt i obrzydzenie, niechęć Kasia - do czerwca wytrzymaj, zrób rozeznanie, pogadaj w szkołach językowych w mieście (ja jestem bardzo zadowolona), zrób spokojnie przysięgłego - już natychmiast, żebyś była konkurencyjna. Od września pójdziesz sobie na lektora i tłumacza - żyć, nie umierać, ja Ci to mówię! Będzie super! U mnie, zanim szkołę naszą zamknęli, było okropnie - gmina jeździła po nas jak po burych kobyłach, dyrektor siły już nie miał po kilkuletniej walce o byt szkoły, robiono z nas (nauczycieli) nieuków i oszustów. Jak zamykali, było strasznie, nie wiedzieliśmy z czego będziemy dalej żyć. Teraz każde z nas zadowolone. Widać to tak musi być - najpierw musi być okropnie, żeby człowiek się zdecydował na zmianę, ale za to potem jest naprawdę fajnie - choć nie ukrywam, że czasami bywa trudno, jak wszędzie. Dasz radę i będzie dobrze, Kasia, trzymam za Ciebie kciuki!!! Najpierw natychmiast zrób przysięgłego, niezależnie od wszystkiego!!!! Masz rację , czasem trzeba sięgnąc dna zeby sie odbic, inaczej zbyt mało motywacji na zmiany na lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts