Arctica 04.11.2015 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 U nas też jakby inni nadciągali!!! Ja tam cud narodzin przeżywałam ale ogólnie pogoda do bani! Słońca kcem!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.11.2015 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Oooo Arni wróciła Zaległam! Razem z moimi leniwcami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.11.2015 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Kinkiety zawisły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.11.2015 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Gratuluję aczkolwiek jeszcze nie widziałam, gdyż aliboż net mi raczej nie działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.11.2015 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Oooo Arni wróciła Zaległam! Razem z moimi leniwcami! ja rano ale takie drugie rano zaległam ale mnie nowy członek rodziny obudził swym zaistnieniem... a zaraz na fitnesa idę i... no chce mi się jak cholera!!! Kinkiety zawisły! Nie widzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.11.2015 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Arni, widziałam to cudo!!!!!! A dlaczego nie widzisz moich kinkietów? Są śliczne, nie tak śliczne, oczywiście, jak to hugonowe cudo, ale prawie...prawie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.11.2015 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Kinkiety pasują Zwierza... jak to zwierza.. zawładnęły nami.. i ponieważ nie pracują.. to śpią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.11.2015 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Arni, widziałam to cudo!!!!!! A dlaczego nie widzisz moich kinkietów? Są śliczne, nie tak śliczne, oczywiście, jak to hugonowe cudo, ale prawie...prawie .... Brazuniu - pomyłka co do osoby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.11.2015 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 A łazienka - jak już kiedyś pomacam, to zapewne dowiem się wtedy, jak człowiek się czuje wewnątrz UFO. Całkiem ładnego UFO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.11.2015 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Widzem... kinkiety nawet mi się podobywują (jakby Cię to interesowało ) i niech tak pozostanie, że każdy ma jak lubi. Ale nie! Powiem... z tym niebieskim to bym nie zdzierżyła, nawet oczojebną roletę przebija Już wychodzę... oooo!!!! Ładne drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2015 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Brazula kinkiety super pasują u nas mrozik po - 4 stopnie z rańca ale za to później pogoda cudna, słońce i błękitne niebo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.11.2015 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Widziałam kinkiety... otworzyły się po 4 ( słownie... czterech ) godzinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.11.2015 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Oczywiście miało byc Arcti i albo ja nie te klawiszę pstryknełam, albo klawiatura strzela focha!!!! Przepraszam! Arniczka, te moje leniwce to już nawet koty w leniuchowaniu doganiają To fajne i ładne co się komu podoba! Ja to niebieskie światło bardzo lubię doszłam jednak do wniosku, że konieczna bedzie listwa osłonowa. Światło odbija się w podłodze i z lekka oślepia. Poza tym - gicior-hicior!!!! Wuśka, ściskam Cię mocno!!!! Osico, ciesz się, że w ogóle sie otworzyły!!! Niech żyje Orange Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2015 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 czujem się Brazuniu dopieszczona:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.11.2015 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Oj tam co za różnica będę skromna i powiem, że i tak wiedziałam, że to ja:p i nie pogonili mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.11.2015 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Arcti, ja bym miała Ciebie pogonić???? No uważaj, bo zmienię o Tobie zdanie I dobrze Wusiu, i dobrze !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.11.2015 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Zaraz pójdę oglądać kinkiety.Może od razu napiszę, że śliczne, bo potem nie będzie mi się chciało wracać. Alpaki podziwiałam, ale tę przyjemność zdecydowanie powinnam sobie dawkować homeopatycznie, bo mnie głupota na ich widok ogarnia przejmująca. No przecież NIE MOGĘ mieć alpak!!! Reniferów też nie. Czy ktoś mógłby mnie dzisiaj kopnąć, żebym poszła spać wcześniej? Bo wczoraj mi się średnio udało i znów dzień zaczynałam od samokrytyki. Mimo pięknej u nas pogody bez kawy nie mogłam odpalić, a i po kawie średnio mi szło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.11.2015 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 No nie wiem z tym pomarańczowym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.11.2015 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Alpaki podziwiałam, ale tę przyjemność zdecydowanie powinnam sobie dawkować homeopatycznie, bo mnie głupota na ich widok ogarnia przejmująca. No przecież NIE MOGĘ mieć alpak!!! Reniferów też nie. . mam dokładnie te same odczucia i coś we mnie wzbiera i gulgocze. Przypuszczam, że moja rodzina by nie zdzierżyła. Braza, kinkiety jak kinkiety no, ładne ale przy całej łazience to wysiadają. Umywalka is the best. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.11.2015 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Zaraz pójdę oglądać kinkiety. Może od razu napiszę, że śliczne, bo potem nie będzie mi się chciało wracać. Alpaki podziwiałam, ale tę przyjemność zdecydowanie powinnam sobie dawkować homeopatycznie, bo mnie głupota na ich widok ogarnia przejmująca. No przecież NIE MOGĘ mieć alpak!!! Reniferów też nie. Ja nie mogę słonia:( i żyrafy też nie :( ale najbardziej ze wszystkiego to bym chciała tygrysa... roślinożernego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts