braza 08.11.2015 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Ja dylematu nie miałam, nie poszłam gdy poczułam jak piździ! Stwierdziłam, że nie będę narażać ani siebie ani gnid na bliższe zaznajomienie z jakąś gałęzią!Za to na podwórku można było poszaleć! I uwaga: od co najmniej dwóch tygodni Tyrionek ma jazdę na jazdę z miską, Tarya przyglądała się temu z ogromną dozą cierpliwości i pobłażliwości po czym, kilka dni temu sama zaczęła jeździć z drugą miską! To jest zaraźliwie, ciekawe kiedy ja sobie jakąś miskę znajdę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.11.2015 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Braza, a dla gości będą michy do jeżdżenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2015 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Spoko, na pewno tak!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.11.2015 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Hehe, pikczerki poproszę z michami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.11.2015 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 przypomniało mi się, jak Tyrion wylewał wodę z miski a Zuza mu nalewała. Też miał jakąś fazę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.11.2015 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 U mnie Hugo ma jazdy na wiadro z wodą... w upały... próbuje się do niego zmieścić jak do wanny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 09.11.2015 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Braza, możesz polecić jakiś darmowy soft do projektowania.Chcę się wziąć za górną łazienkę ale na razie koncepcyjnie, żeby sobie na tej bazie policzyć orientacyjne koszty i potrzebowałbym to sobie narysować.Podsuniesz coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.11.2015 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Sie manko Marjucha Ja robiłam na PRO100 ale w demo nie zapiszesz projektu niestety. Znalazłam takie: Power Net - chyba nawet kiedyś coś z nim robiłam ale nie bardzo pamiętam co i jak ... Program Paradyża Program Koła Spróbuj na tych. Paradyż i Koło mają to do siebie, że mają dość bogatą bibliotekę płytek (oczywiście swoich). I baw się dobrze Gdzieś mam chyba nawet jakiś filmik upamiętniający walkę Tyrionka z bezczelną miską, muszę poszukać! Dzięki nieciekawej pogodzie ja na razie unikam zarazy!! Ewa, masz rację, Tyrion miewa właśnie takie różne jazdy z miskami - co one mu przeszkadzają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.11.2015 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 U nas z michami najbardziej walczą króliki. Pepe wywala z mich jedzenie i tłucze się nią po pokoju. Sol i Stierna wyrzucają puste michy na środek zagródki, dzięki czemu z daleka widzimy, czy mają jeszcze jedzenie. Sucz traktuje michę z nabożeństwem i miłością, a koty racjonalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.11.2015 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Córcia w domu i twierdzi, że w życiu Jej się tak dom nie podobał jak teraz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.11.2015 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Tiaaa... Teraz to dom pięęęęękny jest i basta! A co do michy - to najważniejsze miejsce w domu dla Rikoty. Po sterylce ma wilczy apetyt zawsze i na wszystko, musimy bardzo jej pilnować, żeby nie zrobił się z niej otyły kot, ledwie się ruszający. Póki co, udaje się, na szczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.11.2015 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Dom będzie piękniał z każdym miesiącem spędzonym daleko od niego. Nasze koty, mimo kastracji, trzymają linie - tak, to nie błąd, bo mają po dwie linie - letnią i zimową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2015 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Moje też mają dwie, teraz właśnie wchodzi moda na linię pogrubioną ! Miłego dnia wszystkim!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.11.2015 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Nooo, dwie linie to zdecydowanie norma! Gdyby latem wyglądała tak jak teraz, to już leciałabym do weta, jak odchudzić, a tak... dopuszcza się pewne niewielkie krągłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.11.2015 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Rudek też przytył... taki pękato-puchaty się zrobił... waży 4 kilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2015 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 I za to tez je kocham !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.11.2015 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 No bo jak ich nie kochać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.11.2015 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 jakby wróżyć jaka zima po tym jak koty tyją to u mnie jakieś - 20 musi będzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.11.2015 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Powiedziała Osia, niedawno jeszcze rozpaczająca "Ja nie lubię kotów!!! Nie chcę mieć kota!!! Ratunku!!! " :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.11.2015 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 KotekRysio wiosną ważył 4,5 kg. Ciekawe, ile teraz. Za to latem połowa go zostaje. Nawet Gerda się zaokrągliła. Po Carmen nie widać, bo ma strasznie dużo futra i wciąż wygląda puszyście, a pod tym futrem mikra szczuplutka koteczka. Ona chyba najmniej na zimę przybiera, ale jej widocznie futro wystarcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts