Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

Dzięki Anoleiz :p Pozdrawiam Ciebie i Stare Stołeczne Miasto Kraków (już pisałam, że bardzo podoba mi się Twój avatarek, że nauczyłam się na pamięć Twojego podpisu, ale nie pisałam że ja nadal uważam Kraków za stolicę, a już na pewno tą kulturalną). :lol:

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To kiedyś zapraszam do Krakowa :)

tylko teraz trochę ciasno by było, zanim się nie wybudujemy,

ale jakoś się pomieścimy :)

Dokładnie tak jak u nas :p Spać jest gdzie, a latem to i na balkonie można :wink:

A o swoim domku coś szepniesz, tak po cichutku? :wink:

ech, a mój domek w planach, tysiące na minutę pomysłów...

ale na razie czeka,

na mojej stronie ( na dole pod stopką jest link - www)

jest też dziennik budowy, tzn działka, i projekt itd... chociaż do końca na razie nie jesteśmy zdecydowani na 100% na żaden :) preferencje mamy, ale środków oczywiście nie ;)

na razie się skłaniamy do rozwiązania, budowy małego domku pod klucz, przez firmę która buduje z gotowych swoich projektów z ytonga,

a następnie docelowy dom stawiać po sprzedaży mieszkania na pozostałej części działki... a ten póxniej wynając na spłatę kredytu za dom ;)

no może trochę namieszałam :)

w każdym razie ostatecznych decyzji jeszcze nie ma, ale teraz mam na głowie urlop więc po wakacjach siądę z moim osobistym mężem i zaplanujemy wszystko :)

Biała weszłam na Twoją stronę i sobie poooooczyyyyytałam, ale nie mogłam się wpisać, bo nie wiem jak :cry: Poważnie. Upośledzona niby nie jestem, ale jak przychodzi coś do zrobienia z komputerem, zaczynam w to wątpić. Żeby się do Ciebie wpisać muszę mieć bloga? A jak to się robi?

Ale mi zbiłaś ćwieka :roll: . Ja się sobie nie wpisywałam. Chyba wystarczy kliknąć tam na dole w dodaj komentarz, a miejsce gdzie jest adres bloga zostawić puste. Ale bloga też możesz sobie założyć. Wystarczy się zarejestrować na http://www.bloog.pl i można pisać :)

Biała udało się :p . Faktycznie wystarczyło tylko wysłać, a ja się zagapiłam na tego bloga i nawet już nie próbowałam.

Anoleiz ale masz fajne maluchy :D Mam nadzieję, że wszystko wyjdzie tak, jak sobie planujecie, a zresztą co ma nie wyjść, jak wyjdzie. No nie :p Podziwiam za profesję, dla mnie komputer- no... chyba sama widzisz :(

Uściski dla Was wszystkich, Dziewczyny.

no właśnie co ma nie wyjść jak musi wyjść :) coś napewno :)

jak nie oknem to drzwiami, w końcu się żyje raz i ja chcę powalczyć o to,

żebym mogła żyć tak jak sobie zamarzyłam :)

a nie, żeby mogły skorzystać z tego tylko moje dzieci... :)

swoją drogą rosną jak na drożdżach :o nie wiadomo kiedy normalnie...

co do profesji, to hmm.. każdy ma swoją smykałkę,

ja napewno noga jestem z czegoś w czym Ty np jesteś dobra :))

zawód jak zawód :)

pozdrawiam nocnie :)

Kurczę, szkoda, że nie mogę zaglądać do Ciebie tak często jak bym chciała, ale teraz mam pełnię sezonu, gości maksymalne obłożenie i nie mogę, roboty pełno... Bardzo jestem ciekawa, którą z tych trzech działeczek będziesz miała - mnie się najbardziej spodobała ta pierwsza, jakaś taka... obiecująca... :roll: Pisz, Brazo, bo nawet jak się nie odzywam, to podczytuję i jestem zazwyczaj na bieżąco, tylko pisać nie mam czasu... Trzymam kciuki, żeby derektory z banków się opamiętały i Tobie wreszcie tę kasę dały! :D

Baraza ja także trzymam kciuki za Powodzenie :)

uda się zobaczysz !!! bo nie ma wyjścia :) Działaj !!!

Mimo, że wpadam tak niesystematycznie na forum to czytam wszystko, nadrabiam :)

Będzie Deszcz jeszcze zobaczysz ... nawet Ulewa :)

Trzeba się tylko nie bać! Ja wyjeżdżając z Wrocławia zostawiłam tam wszystko, na co pracowałam. Mówiono mi, że jestem stuknięta i niepoważna ...

Tutaj jednak odnalazłam i walczę teraz o to w życiu czego tak naprawdę zawsze chciałam. Kiedyś ktoś powiedział mi, że mogłam być Kimś. Ja jednak wolałam być sobą tutaj, przerzucać gnój, urobić się po same łokcie i być może w oczach tamtego kogoś być nikim, we własnych jednak człowiekiem szczęśliwym. Tak by móc kiedyś powiedzieć, że udało się mi spełnić choć trochę z tych marzeń, które się podczas czasu jaki mamy w tym życiu, rodzą ...

Dziewczyny moje kochane!! Ja wiem, że macie od jasnej anielki roboty i wcale nie wymagam od Was tak ogromnych poświęceń, jak odpisywanie na każdą moją wypocinę w dzienniku. Dla mnie bardzo ważne jest, że zaglądacie i że mam wasze dobre fluidy. :lol: :lol:

Domkupodsosnami - mam nadzieję że co wieczó, przez cały sezon będziesz padała na twarz ze zmęczenia - bo to oznacza, że masz PEŁNO GOŚCI i wszystko dobrze idzie :p I tego bardzo, bardzo Ci życzę (no może trochę przegięłam z tym padaniem na twarz :wink: )

Świetna wiadomość - mój Szanowny Pan zdał drugi egzamin!!!! :p :p

I powtarzam: jak już będziecie miały dość - wpadnijcie odpocząć. Widzicie chyba jaki morze potrafi być inspirujące :p

morze jest piękne... już czuje jego zapach i smak na ustach oglądając zdjęcia...

pocieszam się, że niedługo będę je miała organoleptycznie :)

odłożyłam załatwianie czegokolwiek i mi zwisa i powiewa teraz wszystko razem i każdy papier z osobna ;),

nastawiona jestem na urlop,

i na morze w szczególności

i nic mnie już nie obchodzi oprócz tego :)))

morze jest piękne... już czuje jego zapach i smak na ustach oglądając zdjęcia...

pocieszam się, że niedługo będę je miała organoleptycznie :)

odłożyłam załatwianie czegokolwiek i mi zwisa i powiewa teraz wszystko razem i każdy papier z osobna ;),

nastawiona jestem na urlop,

i na morze w szczególności

i nic mnie już nie obchodzi oprócz tego :)))

I TAK TRZYMAĆ!!! :p :D I JESTEM ZA!!! :D :p

Życzę Ci pogodnego, miłego i dobrego urlopu! Baw się dobrze :p

A ja tam cały czas z uporem maniaka twierdzę, że to konik, tylko nikt mnie nie słucha :wink: To to uszka ma takie mikrusieńkie... A przez to, że tak przeżuwa nikt mnie nie oskarży o głodzenie zwierzaczków, o! :p Przerwy w tym żuciu ma, jak nic nie piszę a tylko oddaję się w pełni czytaniu (bo ja też lubię czytać, a co!? 8)

Anoleiz, gdzie Ty jedziesz nad to młerze?:wink:

Gratulacje Szanownemu Panu złożyłam a Szanowny Pan bardzo Ci dziękuje :p Z powodu zdania egzaminów wysokich ogłaszam wszem i wobec, że Szanowny Pan w sobotę pierwszy raz w życiu swoim siada na koński grzbiet :p :p :p I przyrzekam solennie - sobota wieczór relacja z wydarzenia nastąpi, może nawet jakiś fotoreportażyk :wink: