Arctica 28.11.2015 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Czyli to normalne, że koty się żrą??? Tak pytam... bo moje, no lepiej nie mówić, tfu pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.11.2015 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Ufff... nie mam kota... Wypiłam herbatę z cytryna i imbirem, i jest mi zimno... Gratki stronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.11.2015 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Arcti, moje to dwie kotki, może dlatego. Prowodyrka jest starszyzna, to ona zazwyczaj rusza z pretensjami do młodej a ta nie jest dłużna. Takie obrazki są naprawde rzadkie!!! Arni, ponoć herbata z cytryną jest bardzo niezdrowa!!! Tak słyszałam i czytałam! Tylko mówię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.11.2015 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 1. Co Ty masz na tej sofie? Nie poznałam jej. I nie chodzi mi o koty.2. Nie, nie wszystkie koty się żreją. Moje często leżały przytulone, kiedy żył Kaj. Dziwne, bo nie tylko Kaj się przytulał do innych kotów, czasem Gerda leżała przytulona do KotkaRysia, a teraz już nie. Od kiedy nie ma Kaja, Gerda zajęła jego leżydełko, Rysio nie wchodzi na nie, a wcześniej albo leżał tam z Kajem albo sam. Najczęściej Kaj i Rysiek albo Kaj i Gerda spali razem, ale czasem Gerda z Rysiem, a teraz to już tylko się czasem wylizują - Rysio i Gerda, Miśka i Carmen, Carmen i Gerda.3. Herbata z cytryną jest niezdrowa, jeżeli doda się cytrynę przed wyjęciem liści herbaty z naparu. Wtedy kwas z cytryny wytrąca z liści aluminium. Jeżeli doda się cytrynę po wyjęciu liści, nic złego się nie stanie. Cytryny nie powinno się dodawać do zbyt gorącej wody, ale to już inna bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.11.2015 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Wypiłam więc bardzo niezdrową herbatę...W sumie to ja prawie wcale nie piję herbaty... Czyli wniosek... nadal będę piła tylko kawę.. z tym to ja piję z mlekiem... Nooo tak... Nie psuj herbaty cytryną, kawy cukrem, a miłości... małżeństwem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.11.2015 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Arni skad ty bierzesz te madrosci:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.11.2015 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Ironia losu polega na tym, że jeśli już pije herbatę to ... z cytryną! Na sofie mam koc! Wczoraj zawiozłam pokrowce do czyszczenia. Kawy cukrem nie psuję na pewno, za to używam sobie w psuciu i z herbata i z miłością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.11.2015 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Kawę psuję mlekiem, ale cukrem to już nie. Herbatę psuję namiętnie: imbirem, miodem, cytryną, rumem, a nawet mlekiem czasami. Za to piję ją wyłącznie zimą.Miłość małżeństwem popsułam raz a dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.11.2015 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Jo tyż... w sensie z tą miłością, bo z trunkami to różnie mnie nachodzi Moje koty, mama i chyba syn żrą się namiętnie w każdej nadarzającej się okazji z wyłączeniem... miski!!! Z małej miseczki mogą mleko chłeptać wiem - niezdrowe i w nosie to mam, jak lubią niech piją, i z jednego spodeczka puszki wcinają, żadnych awantur wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.11.2015 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Ania... stare powiedzenie... Nie słyszałaś nigdy????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.11.2015 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 nawet u mojej babci ktora z rekawa sypala roznymi powiedzonkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.11.2015 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 A kawa po turecku czy arabsku??? Parzona od razu z cukrem i kardamonem? Uwielbiam bo taka rasowa jest bardzo mocna, bardzo słodka, bardzo gorzka i bardzo pachnie. Wszystko bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.11.2015 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Nie piłam takiej kawy więc się nie wypowiadam. Chętnie bym spróbowała! Śniegiem sypnęło, teraz zniknął ale za to piździ, jest mokro i zimno ... I mam totalnego DALa a co!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.11.2015 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Śnieg leży, słońce już zaszło i mogę sobie teraz podalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.11.2015 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Dla mnie za słodka taka parzona od razu z cukrem. Nie, żebym słodkiego nie lubiła, ale nie kawę. U nas pogoda była piękna i zachęcała do działania, ale jakoś oklapłam po doprowadzeniu domu do jakiegoś względnego stanu. Głupie to było - wiem, ale jeżeli nie w weekend, to... w następny weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.11.2015 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 kawe pijam czarna bez dodatkow, kiedys byla tylko plujka ale od kiedy mamy ekspres to taka cafe crema jest przepyszna A dzis mimo wstretnej pogody zabralismy siersciuszki na plaze, ale nie chcialo im sie za bardzo biegac, bylo mżawkowo i mocno wialo, wiec szybka przebiezka, troche spacerku po lesie i do cieplego domku na leczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.11.2015 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Usiadłam sobie przed komputerem, wrzuciłam Youtube i ... ściągam piosenki świąteczne! A psy czekają na żarciuszko .... co ja tu robię jeszcze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.11.2015 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Jak to, co? Piszesz do nas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.11.2015 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 daj zwierzom jedzonko i wracaj , moje juz dostaly i zalegly blogo na sofach dostalismy zaproszenie od sasiadow pietro wyzej na wizyte zapoznawcza pieskow, maja yorka wiec jest szansa, ze Kasti bedzie mial nowego kolezke, Wicio jak zwykle pewnie zafochuje jak to Wicio:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.11.2015 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Właśnie zauważyłam, że zainicjowałam nowy tysiączek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts