braza 29.11.2015 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Zaczęły się "Baśnie z 1000 i jednej nocy" ! Zwierzaki nakarmione, wieczorne szczekanko odbębnione, trochę spokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.11.2015 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Gruby też juz po jedzeniu, jeszcze szybkie siq i zaraz zaatakuje kanapę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.11.2015 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 A ja jak zwykle choć w domu, to jednak w pracy Ale ja to lubię No dobrze, nie mam wyjścia, muszę lubić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.11.2015 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Ewa, chyba jednak lubisz. Jakoś tak czuję...Nasze koty wróciły czas jakiś z krótszych niż latem włóczęg i zaległy w domu, zdobiąc go znacząco. Sucz śpi w kąciku, króliki pewnie w norze, Pepe na krześle, papugi na drążku, Czołg w budce... A my nie śpimy jeszcze. Chyba zwierzaki mądrzejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.11.2015 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 A ja to bym kciałą wszystkie one obglądnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.11.2015 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Czy u Was też wiatrodzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.11.2015 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Nawet wydaje mnie się iż piździodzień Coś okropnego jak duje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.11.2015 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Arctica, zapraszam. Zwierza chętnie dadzą się obglądnąć, zwłaszcza gdy przy okazji je pomiziasz, a ja jakąś kawkę albo herbatkę dorzucę. U nas tyz pizgo złem. Ledwie na rowerze wróciłam pod wiatr jadąc. A jeszcze wyjść muszę. Nie chce mi się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.11.2015 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Za skarby świata się dziś nie ruszę spod kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.11.2015 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 U nas tez pizga wiatrm i deszczem, jedyne nwyjscia jakie mnie czekaja to z bialasami. Ale one tez nie lubia takiej pogody wiec siq i qp bedzie ekspresikiem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.11.2015 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Jechałam do miejscowości .... z lekka jakby rzucało tym moim wozidłem .... Moje gnidy jak chcą wyjść to proszę ... drzwi tarasowe na chwilę otwieram, one wypadają a po kilku minutach wracają - na tym polega wyższość domku jednorodzinnego nad mieszkaniem w bloku (też) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.11.2015 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Pewnie, ze tak ale teraz jakby nie mam wyjscia:lol2:zz rok bedzie juz latwiej i nam i psom. Ale twoje gnidy nie maja nic przeciwko wyrzucaniu, moje potrafia chowac sie po katach i udawac ze ich nie ma. Wicio ma wprawe w chowaniu pod sofa, mnie trudno go stamtad wydostac albo chowa sie gdzies ciuchutko nie wiadomo gdzie i cholernik maly nawet piskiem sie nie zdradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.11.2015 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 moja się domaga wyjścia piskaniem, wymownym spojrzeniem i przestępowaniem z łapy na łapę no ale przy jej futerku to pewnie dopiero tak z - 25 by ją zniechęciło do wyjścia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.11.2015 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Gruby w ogrodzie raczej się nie załatwia... staje pod bramą i czeka... chop go już odcedził i z bani... można zalegać przed kominkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.12.2015 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Czy ta piździawa się kiedyś skończy?? No przesadza już ta natura moim zdaniem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.12.2015 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 mam wrazenie ze ta pizdziawa to od wrzesnia juz jest, u nas srednio co pare dni ale czlowiek nadal nie przywykl a wiecie ze moje ludki dzis i wczoraj na budowie zaiwaniali:jawdrop:jak byla znosna pogoda to nie ale jak pizdzi i wieje to oni robia - dziwna ekipa:rolleyes: najwazniejsze, ze lawy mam juz wylane i teraz leca z fundamentami, przed swietami maja zaczac nawet sciany ale tu juz mam watpliwosci czy zdaza. niech juz ta pogoda znormalnieje, lepszy lekki przymrozek i sucho niz takie oberwania chmury i pizgawica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.12.2015 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Może wiatr dodaje im skrzyyyyyydeeeeł ... Nieważne co ich do tego skłania, ważne że pracują! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2015 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 może lubią jak po tyłku im wieje:lol: są różne zboczenia;) ważne że Ty z ziemi wyłazisz:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.12.2015 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Arctica, zapraszam. Zwierza chętnie dadzą się obglądnąć, zwłaszcza gdy przy okazji je pomiziasz, a ja jakąś kawkę albo herbatkę dorzucę. Wielkie dzięki... ale może by tak focie dało się ... może u Ciebie???? Zapiszę zaproszenie ale z moją mobilnością to niestety krucho Najbardziej ciekawią mnie stosunki koty - reszta, bo moje zjadają/ukatrupiają i ptaki i zające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.12.2015 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Emi kiedyś nie załatwiała się w ogrodzie, ale niestety nasze lenistwo sprawiło, że zaczęła. A może zaczęła w wakacje, kiedy dyżurowały tu różne osoby, które nie wiedziały, czego od psa wymagać? A może jakaś nocna niedyspozycja, kiedy nikomu nie chciało się jej za furtkę wyprowadzać co pół godziny? Sama nie wiem, kiedy się nauczyła, że jednak w ogrodzie też można. Ogród za...ny i trzeba zbierać skarby, ale za to można czasem się polenić i wieczorem nie wychodzić. Coś za coś. Zdjęcia czasem pokazuję. Postaram się je pozbierać. Koty polują głównie na myszy i jaszczurki. Ptaki, niestety, też im się zdarza mordować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts