Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ewa, chyba jednak lubisz. Jakoś tak czuję...

Nasze koty wróciły czas jakiś z krótszych niż latem włóczęg i zaległy w domu, zdobiąc go znacząco. Sucz śpi w kąciku, króliki pewnie w norze, Pepe na krześle, papugi na drążku, Czołg w budce... A my nie śpimy jeszcze. Chyba zwierzaki mądrzejsze.

Arctica, zapraszam. Zwierza chętnie dadzą się obglądnąć, zwłaszcza gdy przy okazji je pomiziasz, a ja jakąś kawkę albo herbatkę dorzucę.

U nas tyz pizgo złem. Ledwie na rowerze wróciłam pod wiatr jadąc. A jeszcze wyjść muszę. Nie chce mi się!

Jechałam do miejscowości .... z lekka jakby rzucało tym moim wozidłem ....

Moje gnidy jak chcą wyjść to proszę ... drzwi tarasowe na chwilę otwieram, one wypadają a po kilku minutach wracają - na tym polega wyższość domku jednorodzinnego nad mieszkaniem w bloku (też) ;)

Pewnie, ze tak ale teraz jakby nie mam wyjscia:lol2:zz rok bedzie juz latwiej i nam i psom. Ale twoje gnidy nie maja nic przeciwko wyrzucaniu, moje potrafia chowac sie po katach i udawac ze ich nie ma. Wicio ma wprawe w chowaniu pod sofa, mnie trudno go stamtad wydostac albo chowa sie gdzies ciuchutko nie wiadomo gdzie i cholernik maly nawet piskiem sie nie zdradzi.

mam wrazenie ze ta pizdziawa to od wrzesnia juz jest, u nas srednio co pare dni ale czlowiek nadal nie przywykl ;)

a wiecie ze moje ludki dzis i wczoraj na budowie zaiwaniali:jawdrop:jak byla znosna pogoda to nie ale jak pizdzi i wieje to oni robia - dziwna ekipa:rolleyes: najwazniejsze, ze lawy mam juz wylane i teraz leca z fundamentami, przed swietami maja zaczac nawet sciany ale tu juz mam watpliwosci czy zdaza.

niech juz ta pogoda znormalnieje, lepszy lekki przymrozek i sucho niz takie oberwania chmury i pizgawica

Arctica, zapraszam. Zwierza chętnie dadzą się obglądnąć, zwłaszcza gdy przy okazji je pomiziasz, a ja jakąś kawkę albo herbatkę dorzucę.

Wielkie dzięki... ale może by tak focie dało się :p... może u Ciebie????

Zapiszę zaproszenie ale z moją mobilnością to niestety krucho :rolleyes:

Najbardziej ciekawią mnie stosunki koty - reszta, bo moje zjadają/ukatrupiają i ptaki i zające :sick:

Emi kiedyś nie załatwiała się w ogrodzie, ale niestety nasze lenistwo sprawiło, że zaczęła. A może zaczęła w wakacje, kiedy dyżurowały tu różne osoby, które nie wiedziały, czego od psa wymagać? A może jakaś nocna niedyspozycja, kiedy nikomu nie chciało się jej za furtkę wyprowadzać co pół godziny? Sama nie wiem, kiedy się nauczyła, że jednak w ogrodzie też można. Ogród za...ny i trzeba zbierać skarby, ale za to można czasem się polenić i wieczorem nie wychodzić. Coś za coś.

Zdjęcia czasem pokazuję. Postaram się je pozbierać.

Koty polują głównie na myszy i jaszczurki. Ptaki, niestety, też im się zdarza mordować.