DPS 01.12.2015 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Zajrzałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.12.2015 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Cieszę się! Moje koty polują i na myszy i na ptaki! Taka już natura kotów, nie będę z tym walczyć! Od samego początku mieszkania tutaj, czyli w domu wolnostojacym z założenia nie wyprowadzałam psów! Miałaś dość ubierania się i schodzenia z 4-go piętra o różnych porach! A że raz na jakiś czas trzeba te produkty przemiany materii pozbierac no to co? Nie przeszkadza mi, w zamian mam święty spokój!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.12.2015 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 A ja bym chętnie amputowała kotom instynkt łowiecki. Żal mi ptaków i jaszczurek, a zatruta mysz prawdopodobnie zabiła Kaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.12.2015 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Nie da się niestety. Osobiście wpadam w totalną panikę, gdy któraś z moich koci za długo nie przychodzi do domu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.12.2015 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Nie wypuszczam ich na noc. Andrzej się ze mnie śmieje i wciąż mnie uświadamia, że koty to nocne stworzenia, a ja mu tłumaczę, że mogą być nocne w domu. No bo kto je w nocy wpuści, kiedy sobie przypomną, że są po niewłaściwej stronie drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.12.2015 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 A ja myślałam, że moje lenistwo jest najmojsze... Jednak nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.12.2015 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Nasze lenistwo jest najnaszsze!Tyż musimy sprzątać produkty przemiany Karusiowej materii, ale to furda.I też co rano rosnący niepokój, jeśli kota za długo nie przybiega na michę.No ale - to jest gospodarstwo, w stodole jest zboże i warzywa, a zatem są myszy.Kot jest potrzebny po to, aby ograniczać ich populację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.12.2015 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Paskudny dzień - pogodowo. Mżawka, zimno, szaro ale w duszy, jakos przeżyłam! Podobno jutro ma byc ładniej - oby!! Zamówiłam gnidom porządne szelki teraz już mogą legalnie z nami jeździć ... no dobra, starsza gnida jeździła legalnie, młodsza nielegalnie!Nawet prezenty zamówiłam, a co!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.12.2015 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 U nas względnie beło ale czasu nie mialam i spacer jeno wirualny mnie został... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2015 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 nie bałdzo wiem na czym wirualny spacer polega ale musi fajnie było:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.12.2015 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Ja wirtualnie spacerowałam po sklepach .... po lesie jeszcze mi się nie udało, muszę więcej zdjęć porobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.12.2015 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Gruby niezbyt szczęśliwy ale właśnie się zmówiliśmy z Sołtysem na dłuższy wypad w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.12.2015 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Jeśli Szanowny dotrze do domu w tym tygodniu to w przyszłym wieziemy gnidy do Perły .... A niech sobie pośpiewają: "Morze, nasze morze ..." ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.12.2015 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Podobno do połowy grudnia ma być przyzwoita pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.12.2015 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 nam by sie przydalo troche slonca, dodatnich temperatur i wiatru co by szybciorem lawy poschly i mozna bylo fundamenty robic i stan zero jeszcze do swiat zamknac:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2015 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 się potrzyma coby pod choinką domek stał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.12.2015 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Jeśli o mnie chodzi też nie mam nic przeciwko łagodnej pogodzie przynajmniej do połowy grudnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2015 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Jestem za. I tak przed świętami na narty się nie wybierzemy.Paskudnie dzisiaj było, więc kolejne dwie poduszki wykończyłam. Jak widać, taka pogoda ma swoje plusy dodatnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.12.2015 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Plusy ujemne też ... spałam na stojąco ! Nie moge, nie wytrzymam .... Q81726jego mać co ta pislamowska banda wyprawia?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2015 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Braza, no ja Cię proszę! Spać muszę iść, bo jutro pobudka o niechrześcijańskiej porze, a Ty mi ciśnienie zaczynasz podnosić?Teraz to mnie głównie jedno interesuje - czy zdążą zlikwidować gimnazja przed 2017 rokiem. Ja chcę, żeby Małgo poszła do gimnazjum! Nie chcę, żeby kolejne moje dziecko było króliczkiem doświadczalnym! W dodatku musiałaby brać udział w nieprzygotowanym eksperymencie na żywych organizmach. Eksperymencie, którego efekty jego autorzy mają głęboko w dupie. Którego celem wcale nie jest poprawa czegokolwiek (gdyby taki był cel, wszystko zostałoby dokładnie przemyślane, zaplanowane, przygotowane, byłyby programy i podręczniki, a jest wielkie gówno), a jedynie ZMIANA. Nieważne jak byle była ZMIANA - ulubione słowo obecnej waaadzy.Wiecie co, ja chyba zaproponuję Małgo nauczanie domowe, jeżeli ta debilna zmiana wejdzie w życie. Program będzie napisany na kolanie, nie będzie podręczników albo będą szajsowate i pełne błędów, to po ...j miałaby do szkoły chodzić????Q..., jak ta bogobojna partia źle wpływa ma moją kulturę słowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts