Moose 02.12.2015 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Pszeciesz oni chcą tylko dobsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.12.2015 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 przeciez wiadomo bylo co zrobia, ten plastus pizdus mariontka dudus dla zmydlenia oczu zwolal konsultacje a i tak zrobil co prezio nakazal, a pseudo rokmenowi qpa oczy zalewa od wlazenia kurduplowi w dupe:sick: i standardowo wszystko w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.12.2015 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Niedobrze mi się robi!!!! Do tej pory miałam w dupie głęboko wszystkich polityków, czasami szlag mnie trafiał jak każdego i mi przechodziło bo .... Bo nikt mi się nie wpie....ł w moje życie!!!! Bo wszystkie te poj...ane pomysły największych genderowców w RP (czarne sutanny) i ich przydupasów z jedynie słusznej racji nie była w stanie nic mi zrobić! A teraz??? Mam wrażenie, że oni wszyscy wstrzymują się od pierdzenia, bo z takiego wstrzymywania się właśnie biorą się te posrane pomysły!!!!! Oni atakują nie tylko TK, nie tylko gimnazja!! Oni atakują nas wszystkich, chcą nas zniżyć do swojego poziomu i trzymać za mordę, przy nich Gomułka, Bierut itp to przedszkolaki!!!!!!!!! O matko, dobrze że Szanowny będzie w sobote w domu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.12.2015 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Ja od wczoraj wymiękłam - w ogóle nie włączam ŻADNEGO programu ani kanału informacyjnego.Mam serdecznie dość ich szczekania, niebywałej buty jednych i ujadania drugich, jeszcze trochę a dojdzie do wojny domowej, bo ludzie nie zdzierżą i znowu wyjdą na ulice!Szlag jasny by to wszystko trafił, całe szczęście, że mamy do kogo z Sołtysem wyjechać z tego pieprzonego kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.12.2015 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Dopóki nie wlezą na moje podwórko to mnie nie obchodzą, ale jakby... to... powrócą widły i sierpy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.12.2015 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Arcti wtedy jak juz wleza to bedzie za pozno na widly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.12.2015 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 jakie za późno, śpadel tyż mom... zakopiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.12.2015 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 oni sa jak orki od saurona:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.12.2015 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Od polityki wszelakiej uchowajmniektośtam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.12.2015 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Osica, ja też zawsze z takiego założenia wychodziłam ... bo to nie dotyczyło mnie jakoś osobiście. Owszem, wiedziałam, że nie jest idealnie, wiedziałam, że łupią nas, zwykłych obywateli na każdym kroku ale nikt nie mówił mi, w co mam wierzyć, nik mi nie kazał ogladać historyczno-patriotyczno-nabzdyczonych "arcydzieł" filmowych a teraz to wszystko może wrócić!! Ja to pamiętam - tę lżejszą wersję, lata 80-te ale i tak widzę podobieństwa!!!! To jest zamach na moją wolność i możliwość decydowania o sobie!!! W dupie, przestaję oglądać, trudno. Chciałam byc na bieżąco no to qwa mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.12.2015 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 A tak w ogóle to w sobotę wraca Szanowny a samochód wygląda tak, jak na zdjęciu http://www.pantofelek.pl/images/items/2b0a66bf837075568a35c7e688529c09.jpeg No cóż ... przyjedzie przed południem będzie miał czas, prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2015 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Braza daj namiar na tego faceta:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.12.2015 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 do mnie tez prosze podeslac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.12.2015 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 A to dziwne... Ja mojego muszę zaganiać do sprzątania auta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.12.2015 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 A u nas dokładnie jak na zdjęciu. Znaczy nie mamy osobnych pokoi ani osobnych samochodów, ale ja mam do samochodu stosunek czystko utylitarny - ma jeździć. I tyle! Wyglądać nie musi. Za to Andrzej ciągle płacze, że auto brudne, że "trzeba umyć"... No ja mu myć nie bronię, ale jako że mnie jego stan nie przeszkadza, sama tego robić nie zamiaruję.No dobra, pokój mojego męża nie wyglądałby jak na obrazku, bo bałaganu nie lubi, ale... Dla mnie salon, to salon, dla niego od pewnego czasu pracownia. W pracowni zostawiam rozłożone to, co akurat robię, bo ona od tego jest, żeby nie trzeba było składać i rozkładać. Salon NIE JEST pracownią! Ad. pierwszego tematu, to ja przez to, co czytam i słyszę, zaczęłam ostatnio kląć tak plugawie, że mnie samą czasem to brzydzi.Nie macie wrażenia, że obecna obsada koryta w zastraszającym tempie, z ogromną zawziętością i konsekwencją dąży do udowodnienia swojej wyborczej tezy, że Polska jest w ruinie? Wsiedli na czołgi i inne takie i jadą przed siebie strzelając na oślep. Rozp... TK, z ministerstw robią taką sieczkę, że w tej chwili sami nie mają bladego pojęcia ile ich ma być, jakie i czym się będą zajmowały (przejaja wychodzą, kiedy ktoś z powagą opowiada, jak to będzie w swoim ministerstwie dbał o to i tamto, nie wiedząc, że tego ministerstwa już nie ma/ że to nie on będzie dbał/ że jego ministerstwo akurat tym się zajmowało nie będzie), zlikwidują NFZ, "wygaszą" gimnazja... Co tam jeszcze? Zapomniałam. I nie, żebym wielką miłością do wszystkich niszczonych instytucji pałała, ale może by tak wreszcie spróbować coś naprawić, zamiast reformować (czyt. rozpierdalać) albo likwidować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.12.2015 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Drogie Panie, gdybyma miała takiego faceta pod ręką w życiu bym go nie wypuściła Ano własnie Aga, ja takowoż klne plugawie aż samej mi wstyd tego słuchać!!!! Niech Szanowny szuka w Hiszpanii jakiegoś apartemenciku,chyba sie przyda .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.12.2015 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Qrczę, w Hiszpanii za gorąco dla mnie - nie przeżyję. W Skandynawii za drogo... Dokąd by tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.12.2015 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 W dupie, przestaję oglądać, trudno. Chciałam byc na bieżąco no to qwa mam Małż też zapragnął i wysłuchał bełkotu prezydenta... tfu tfu... Mówiłam nie puszczaj tego, bo się tylko wcurwimy ale moosiał... no i się wqurwił... a ja z nim... ODMAWIAM OGLĄDANIA TEGO SZITU!!! A Nie macie wrażenia, że obecna obsada koryta w zastraszającym tempie, z ogromną zawziętością i konsekwencją dąży do udowodnienia swojej wyborczej tezy, że Polska jest w ruinie? . To nie była teza, jeno obietnica wyborcza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.12.2015 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 No i tę jedną na pewno uda im się zrealizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.12.2015 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 To nie była teza, jeno obietnica wyborcza... Cudne Aga, z gimnazjum możesz nie zdążyć. A drżę o egzaminy na studia. Już są takie bąknięcia bardzo mądrych inaczej. I w tym momencie przypomina mi się moja matura z matmy: zrobienie 5 zadań z 5 bez błędu było wymagane na trójkę. A wyższe stopnie były dla tych, których lubiła pani profesor. Odwołania? Chyba do Pana Boga, bo nikogo innego to nie obchodziło. Na polskim na pytanie"dlaczego nie 5" pani odpowiedziała "bo za dużo już postawiłam piatek". Jakby miała wrócić taka matura, to... cóż, może młodzież by spokorniała trochę i nie wybierała potem jakiś kukizów "dla beki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts