TAR 04.12.2015 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 ja to sie tylko boje drugiej ukrainy i majdanu, bo jak zaczna sie awantury zwolennikow i przeciwnikow to moze sie tak skonczyc jak na majdanie. z drugiej strony dziwie sie ipadowi, ze jest takim glupcem, trybunal stanu czeka go predzej czy pozniej - obstawiam, ze predzej, prezio ma "czyste" lapki, przeciez nie jest prezydentem czy premierem, od brudnej roboty ma swoje kukielki, on jest krystaliczny:sick: najwiekszym szkodnikiem jednak i tak jest kukiz - wszystko idzie zgodnie z tym co mowil, chce rozpie.....c system i dokladnie tak robi wspolpracujac z pislamem, za duzo wódy i prochow niestety zlasowalo mu czerep do imentu. wyznaje jedna zasade - alkoholikowi nawet bylemu nie powierzylabym rozwieszenia prania a co dopiero rzadzenia panstwem. glosujace "dla beki" malolactwo nawet nie zdaje sobie sprawy jaki blad popelnilo, moze jak matka z ojcem straca prace/kase/dochody/zdrowie i gowniarz kasy nie dostanie to podrapie sie w ten durny łeb i zmadrzeje? czy jednak to plonne nadzieje? i jeszcze jedno, gdzie sa zony tych politykow???? zdawalo mi sie ze kobiety sa madrzejsze i potrafia jednak w miare utrzymac durnego meza w ryzach, widac pomylilam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.12.2015 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Żony się cieszą, że pensja na koncie a durnia w domu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.12.2015 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Własnie mnie też zastanawia, co też w tej chwili porabia nasza "Pierwsza Dama"? Przecież to niegłupia ponoć kobieta jest i pozwala, żeby własny facet narażał się na TS i nienawiść połowy narodu??? No dziwne, albo .... jest dokładnie taka sama!!! O Kukizie nawet się nie wypowiadam bo mi się rzygać chce!! Co do małolatów .... Inteligencji młodemu pokoleniu odmówić nie można ale mądrość ... no cóż, ta przychodzi z wiekiem i najczęściej jest to wieko od trumny! Nie wiem, czy to młode pokolenie będzie miało szanse na zrozumienie, że zostało zindoktrynowane! Matko, jaka wredna pogoda!!! Mam nadzieję, że jutro przyjdzie to obiecane słoneczko, u Agdusi już jest ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.12.2015 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 U mnie piękny dzień była a teraz idę na ognisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.12.2015 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Oj już byś sobie darowała, wystarczy mi deprechy po Agdusiowym zachwycie nad słoneczkiem ;) Miłego ogniskowania!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.12.2015 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.12.2015 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Strasznie mi głupio, że Cię w depresję wpędziłam! Kurczę, a mogłam pomarudzić, że ciemno, zimno, mokro i do domu daleko (to ostatnie akurat było prawdą, ale rower miałam, więc szybko dotarłam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.12.2015 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Z tego wszystkiego dzisiaj złamałam się i czekoladę właśnie wpieprzam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.12.2015 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Spokojnie, depresji jeszcze nie mam ale jest mi smutno, że taka niesprawiedliwość mnie spotkała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.12.2015 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 No to kamień z serca mi spadł! http://holly23.blox.pl/resource/kamien_duzy.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.12.2015 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 U mnie też było słońce... przeszkadzało mi w pracy, więc spuściłąm rolety. Jak podniosłam, to już go nie było Widzisz, Braza, i co mi po tym słońcu? Wolę pluchę, przynajmniej nie żal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 06.12.2015 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Dzień dobry.Wreszczcie rozkoszuję się ciepełkiem domowego ogniska / kominka /, łazienka jest odlotowa, aż się nie chce z niej wychodzić.Miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.12.2015 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Witamy Szanownego w domowych pieleszach i połowicę jego Brazunię tyż pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.12.2015 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Dobrze, że Cię uspokoiłam Agdus, z takim kamulcem egzystować...???!!! Wietrzne powitanie! Ale znowu duje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.12.2015 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 No, ciężko było!Na wszelki wypadek nie napiszę, jaka u nas pogoda, bo kolejnego kamienia nie zniosę.Myślę jednak, że obecność Szanownego wynagradza Ci wszelkie pogodowe zawirowania.Serdeczne pozdrowienia z Niepołomic (których swoją drogą nigdy nie zaszczycił swoją obecnością, chociaż zaproszenie bezterminowe nadal jest aktualne). Kiedy wpadniecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.12.2015 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Do południa było super po południu okropieństwo! Kamień Ci nie grozi! Byliśmy u Brazuni .... jest ciężko obrażona, nawet marchewka w ręku nie spowodowała dzikiego galopu w moja stronę! Pocieszam się myślą, że zachowanie takie a nie inne spowodowane było bardziej obecnością nielubianej przez Księżniczkę klaczki .... Kiedy przyjedziemy oboje ...? Nie wiem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.12.2015 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Witamy Szanownego w pieleszach domowych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.12.2015 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 To zacznij się dowiadywać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.12.2015 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 AgduśPodszywam się pod Brazę, ale odpowiem na Twoje pytanie.Ona nie wie kiedy, a ja tak...wiosnąA dlaczego, a dlatego.Ten tydzień załatwianie spraw kołobrzeskich.W następnym wyjeżdżam na kursy i w odwiedziny.Potem przyjeżdża Młoda i są święta.Nie widziałem jej 7m to nigdzie się nie ruszam dopóki Ona nie wróci do Lublina, a potem to ja wyjeżdżam i wychodzi, że przyjedziemy do was wiosną!!!SzP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.12.2015 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Teraz to już, Braza, we własnej osobie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts