Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

ja to sie tylko boje drugiej ukrainy i majdanu, bo jak zaczna sie awantury zwolennikow i przeciwnikow to moze sie tak skonczyc jak na majdanie. z drugiej strony dziwie sie ipadowi, ze jest takim glupcem, trybunal stanu czeka go predzej czy pozniej - obstawiam, ze predzej, prezio ma "czyste" lapki, przeciez nie jest prezydentem czy premierem, od brudnej roboty ma swoje kukielki, on jest krystaliczny:sick:

najwiekszym szkodnikiem jednak i tak jest kukiz - wszystko idzie zgodnie z tym co mowil, chce rozpie.....c system i dokladnie tak robi wspolpracujac z pislamem, za duzo wódy i prochow niestety zlasowalo mu czerep do imentu. wyznaje jedna zasade - alkoholikowi nawet bylemu nie powierzylabym rozwieszenia prania a co dopiero rzadzenia panstwem.

glosujace "dla beki" malolactwo nawet nie zdaje sobie sprawy jaki blad popelnilo, moze jak matka z ojcem straca prace/kase/dochody/zdrowie i gowniarz kasy nie dostanie to podrapie sie w ten durny łeb i zmadrzeje? czy jednak to plonne nadzieje?

i jeszcze jedno, gdzie sa zony tych politykow???? zdawalo mi sie ze kobiety sa madrzejsze i potrafia jednak w miare utrzymac durnego meza w ryzach, widac pomylilam sie ;)

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Własnie mnie też zastanawia, co też w tej chwili porabia nasza "Pierwsza Dama"? Przecież to niegłupia ponoć kobieta jest i pozwala, żeby własny facet narażał się na TS i nienawiść połowy narodu??? No dziwne, albo .... jest dokładnie taka sama!!!

O Kukizie nawet się nie wypowiadam bo mi się rzygać chce!! Co do małolatów .... Inteligencji młodemu pokoleniu odmówić nie można ale mądrość ... no cóż, ta przychodzi z wiekiem i najczęściej jest to wieko od trumny! Nie wiem, czy to młode pokolenie będzie miało szanse na zrozumienie, że zostało zindoktrynowane!

Matko, jaka wredna pogoda!!! Mam nadzieję, że jutro przyjdzie to obiecane słoneczko, u Agdusi już jest .....

U mnie też było słońce... przeszkadzało mi w pracy, więc spuściłąm rolety. Jak podniosłam, to już go nie było ;)

Widzisz, Braza, i co mi po tym słońcu? Wolę pluchę, przynajmniej nie żal...

No, ciężko było!

Na wszelki wypadek nie napiszę, jaka u nas pogoda, bo kolejnego kamienia nie zniosę.

Myślę jednak, że obecność Szanownego wynagradza Ci wszelkie pogodowe zawirowania.

Serdeczne pozdrowienia z Niepołomic (których swoją drogą nigdy nie zaszczycił swoją obecnością, chociaż zaproszenie bezterminowe nadal jest aktualne). Kiedy wpadniecie?

Do południa było super po południu okropieństwo! Kamień Ci nie grozi! Byliśmy u Brazuni .... jest ciężko obrażona, nawet marchewka w ręku nie spowodowała dzikiego galopu w moja stronę! Pocieszam się myślą, że zachowanie takie a nie inne spowodowane było bardziej obecnością nielubianej przez Księżniczkę klaczki ....

Kiedy przyjedziemy oboje ...? Nie wiem!!!

Agduś

Podszywam się pod Brazę, ale odpowiem na Twoje pytanie.

Ona nie wie kiedy, a ja tak...wiosną

A dlaczego, a dlatego.

Ten tydzień załatwianie spraw kołobrzeskich.W następnym wyjeżdżam na kursy i w odwiedziny.Potem przyjeżdża Młoda i są święta.Nie widziałem jej 7m to nigdzie się nie ruszam dopóki Ona nie wróci do Lublina, a potem to ja wyjeżdżam i wychodzi, że przyjedziemy do was wiosną!!!

SzP.