Agduś 11.12.2015 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Aniołek będzie wdzięczny po samą aureolkę, jeżeli się uda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.12.2015 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Nie zapytałam bo się nie moge dodzwonic ale bedę próbować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2015 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 se normalnie Twoje dziecko obmyśliło jak tu Gwiazdce życie utrudnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.12.2015 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Raz w roku można, a co!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.12.2015 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 No! Swoją drogą pojąć nie mogę, jak to jest. Sklepy niby mają tę grę, ale tylko teoretycznie, bo jest "niedostępna". Cena niedostępnej około 100 zł. W Niemcach kosztuje 50 euro. W Polsce są recenzje zadowolonych użytkowników, którzy jakoś ją nabyli. I są używki na Allegro. A nowej nie da się kupić! Wysłałam maile do sryliona sklepów i żaden nie odpowiedział, więc nie mają i nie mogą sprowadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.12.2015 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 te uzywki na alle tez widzialam, chociaz mi sie zdaje ze to jakies cracki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.12.2015 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Albo jeszcze jej nie ma albo jużNiestety ja na ebay też nie umiem kupować. Muszę się zacząć uczyć, bo czasem książki potrzebuję ale jakoś mi nie idzie, konto trzeba założyć na paypalulub wyrobić sobie kartę przedpłatową (bo kredytową nie lubię płacić w necie). Nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.12.2015 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Używki są na płytach, a te po dwie dychy to jakieś kody do ściągania z internetu. W kody nie wierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.12.2015 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Dobra, alarm odwołany. Dobra koleżanka z poświęceniem pojechała po użwykę, sprawdziła, że wygląda jak nowa, facet bił się w piersi, że wszystko działa, jak trzeba, więc kupiła. Aniołek honor ocali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.12.2015 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Cieszę się bardzo! A my dzisiaj mamy/mieliśmy dzień piżamowy! Pogoda tak wredna, że nawet psiakom nie chciało się na dłużej wychodzić!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.12.2015 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Hhehehhe ja od piątka na świeżym lufcie nie byłam... oprócz wychodzenia na fajkę na taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.12.2015 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Kochana, ja sobie zapewniłam możliwośc odpalania fajeczek na dole: salon i kuchnia są moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.12.2015 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 O nie... we chałupie nie palę... stanowczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.12.2015 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Nie wyobrażam sobie wychodzenia na taras okutana po uszy .... W końcu to też mój dom Miłego dnia życzę wszystkim! Zapowiada się nawet przystojny .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.12.2015 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 u mnie na budowie praca wre, murują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.12.2015 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 No właśnie... mój... i nie lubię jak mi śmierdzi Dzień piękny, słoneczko i nie wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.12.2015 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 u mnie takoż zakaz palenia w domu, no ale my sami nie palimy, a palący goście z własnego wyboru się wietrzą TAR-cia mówiłam że będzie dobrze i ruszą z kopytka i że padać nie będzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.12.2015 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Super TARciu, mam nadzieję, że tak będzie cały czas !! Tam gdzie nie palą, nie u siebie nie mam prawa palić koniec i kropka. Ale ja u siebie robię co chcę. Najdziwniejsze jest to, że nawet mój Szanowny mówi, że nie czuje smrodu papierosów chociaż sam nie pali. Pewnie dlatego, że nie mamy firanek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.12.2015 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Biedni ludzie ci palacze! Braza, czy ja Ci mówiłam, jak jestem wdzięczna, że nie palisz we własnym domu, kiedy my jesteśmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.12.2015 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Super TARciu, mam nadzieję, że tak będzie cały czas !! Tam gdzie nie palą, nie u siebie nie mam prawa palić koniec i kropka. Ale ja u siebie robię co chcę. Najdziwniejsze jest to, że nawet mój Szanowny mówi, że nie czuje smrodu papierosów chociaż sam nie pali. Pewnie dlatego, że nie mamy firanek:D A sufit nie żółty??? Ja przestałam palić w bloku mieszkając, jak zrobiliśmy własnymi ręcamy remont Biedni ludzie ci palacze! Braza, czy ja Ci mówiłam, jak jestem wdzięczna, że nie palisz we własnym domu, kiedy my jesteśmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts