Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No! :bash:

Swoją drogą pojąć nie mogę, jak to jest. Sklepy niby mają tę grę, ale tylko teoretycznie, bo jest "niedostępna". Cena niedostępnej około 100 zł. W Niemcach kosztuje 50 euro. W Polsce są recenzje zadowolonych użytkowników, którzy jakoś ją nabyli. I są używki na Allegro. A nowej nie da się kupić! Wysłałam maile do sryliona sklepów i żaden nie odpowiedział, więc nie mają i nie mogą sprowadzić.

Albo jeszcze jej nie ma albo już

Niestety ja na ebay też nie umiem kupować. Muszę się zacząć uczyć, bo czasem książki potrzebuję ale jakoś mi nie idzie, konto trzeba założyć na paypalulub wyrobić sobie kartę przedpłatową (bo kredytową nie lubię płacić w necie). Nie wiem.

Super TARciu, mam nadzieję, że tak będzie cały czas !!

Tam gdzie nie palą, nie u siebie nie mam prawa palić koniec i kropka. Ale ja u siebie robię co chcę. Najdziwniejsze jest to, że nawet mój Szanowny mówi, że nie czuje smrodu papierosów chociaż sam nie pali. Pewnie dlatego, że nie mamy firanek:D

Super TARciu, mam nadzieję, że tak będzie cały czas !!

Tam gdzie nie palą, nie u siebie nie mam prawa palić koniec i kropka. Ale ja u siebie robię co chcę. Najdziwniejsze jest to, że nawet mój Szanowny mówi, że nie czuje smrodu papierosów chociaż sam nie pali. Pewnie dlatego, że nie mamy firanek:D

A sufit nie żółty??? Ja przestałam palić w bloku mieszkając, jak zrobiliśmy własnymi ręcamy remont :yes:

Biedni ludzie ci palacze!

Braza, czy ja Ci mówiłam, jak jestem wdzięczna, że nie palisz we własnym domu, kiedy my jesteśmy?

:lol2: