EZS 16.12.2015 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Ja też palę suchym ale firanki żółkną. Sufit pewnie też, lecz tego nie dostrzegam. Firanki dziś wyprałam. Ale w sumie to nie wiem, czy od kominka, bo latem też się brudzą. papierosów nie palimy w domu (to znaczy tak, ale w komórce ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.12.2015 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Sama widziałaś Ewa, jak mam ufajdany czopuch i sufit, szlag może trafić ale ... mam to gdzieś. W przyszłym roku pomalujemy i znowu chwile będzie baaardzo ładnie!Gdy miałam jeszcze spiżarkę "fuj" to paliłam w niej gdy miałam chwile dobroci dla gości a teraz tylko mi taras pozostaje bo do piwnicy żadna siła mnie nie wygoni!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.12.2015 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Całe szczęście, że latem bywamy! Na tarasie i tak wtedy rezydujesz, a i nocą nie jest tam tak strasznie jak by było zimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.12.2015 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 No dokładnie tak Agduś! Przyszły krzesła do kuchni, pewnie się pochwalę .... .... juz się pochwalę! I ni diabła lampa nie pasuje, trzeba nabyć inną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.12.2015 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Rozszalałaś się zakupowo... Bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.12.2015 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Czy te krzesła nie nadgryzą podłogi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.12.2015 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Na pirszy rzut oka zembów nie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.12.2015 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Zembów nie mają, maja podkładki ale pewnie i tak jakoweś filcowe nabędziemy bo trochę głośne są! Wygodne i świetnie się prezentują! 3 lata temu je namierzyliśmy i jak widać potrafimy być stali w uczuciach Nawet nam się opłacało poczekac bo cena zmalała o jakieś 15-20 złociszów! A teraz zaczynam szukac lampy .... Musi być albo czarna błyszcząca (chromowany błysk, nie brokat) albo srebrna, ywentualnie szara ale błysk .... Znowu przegladanie dziesiątek stron bo mi zakładki wcięło po restarcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.12.2015 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Braza... opanuj się... takie szczerbate kupiłaś....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.12.2015 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 No a jakie?? Żeby gryzli???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.12.2015 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Zwłaszcza w siedzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.12.2015 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Jakbyś czerwony bieżniczek alibo podkładki jakie czasnęła to i lampa by Ci się wtopiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.12.2015 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Nie Arcti, nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.12.2015 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 A właśnie lampa mi się podoba. Raz, że kolor intymny a dwa, że przełamuje odrobinę te szrości. Powinien być jakiś kolorowy akcent Aaa, zapomnaiła, krzesła bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.12.2015 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Krzesła śliczne, mam nadzieję, że ich wygodność (czemu nie ma takiego słowa?) sprawdzę.Lampa mi też pasuje, ale widzę, że jej los jest już przesądzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.12.2015 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Nie wiedzieć czemu, również odnoszę takowe wrażenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.12.2015 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 ja sadzę że te krzesła ( bajeranckie zresztą ) były pretekstem do wywalenia lampy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.12.2015 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Coś wew tym może i być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.12.2015 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Wusia, Ty wróżka jaka albo jasnowidzka jesteś Lampa nie pasowała mi juz od jakiegos czasu, chociaż nie twierdzę, że jest be! Zostanie jako "rezerwa" bo anuszwidelec się mnie odmieni .... Nawet fajny dzien, idę się w końcu ubrać i może gnidy przewietrzę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.12.2015 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 matko, ja poszlam spac o pierwszej a o szostej juz wstalam i polecialam do fryzjera a potem do kosmetyczki, wracajac pyknelam zakupy na obiad - oj dzis pyszny bedzie. caly obiad dzis dopasowany do oliwy z biala trufla, ktora przypadkiem udalo mi sie znowu trafic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts