Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

Ja też palę suchym ale firanki żółkną. Sufit pewnie też, lecz tego nie dostrzegam. Firanki dziś wyprałam. Ale w sumie to nie wiem, czy od kominka, bo latem też się brudzą. papierosów nie palimy w domu (to znaczy tak, ale w komórce ;) )

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Sama widziałaś Ewa, jak mam ufajdany czopuch i sufit, szlag może trafić ale ... mam to gdzieś. W przyszłym roku pomalujemy i znowu chwile będzie baaardzo ładnie!

Gdy miałam jeszcze spiżarkę "fuj" to paliłam w niej gdy miałam chwile dobroci dla gości a teraz tylko mi taras pozostaje bo do piwnicy żadna siła mnie nie wygoni!!!

Zembów nie mają, maja podkładki ale pewnie i tak jakoweś filcowe nabędziemy bo trochę głośne są!

Wygodne i świetnie się prezentują! 3 lata temu je namierzyliśmy i jak widać potrafimy być stali w uczuciach ;) Nawet nam się opłacało poczekac bo cena zmalała o jakieś 15-20 złociszów!

A teraz zaczynam szukac lampy .... Musi być albo czarna błyszcząca (chromowany błysk, nie brokat) albo srebrna, ywentualnie szara ale błysk .... Znowu przegladanie dziesiątek stron bo mi zakładki wcięło po restarcie!

A właśnie lampa mi się podoba. Raz, że kolor intymny ;) a dwa, że przełamuje odrobinę te szrości. Powinien być jakiś kolorowy akcent ;)

Aaa, zapomnaiła, krzesła bardzo ładne

Wusia, Ty wróżka jaka albo jasnowidzka jesteś :cool:

Lampa nie pasowała mi juz od jakiegos czasu, chociaż nie twierdzę, że jest be! Zostanie jako "rezerwa" bo anuszwidelec się mnie odmieni ....

Nawet fajny dzien, idę się w końcu ubrać i może gnidy przewietrzę ....

matko, ja poszlam spac o pierwszej a o szostej juz wstalam i polecialam do fryzjera a potem do kosmetyczki, wracajac pyknelam zakupy na obiad - oj dzis pyszny bedzie. caly obiad dzis dopasowany do oliwy z biala trufla, ktora przypadkiem udalo mi sie znowu trafic.:wiggle: