wu 19.12.2015 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Braza no ja tylko 6 cyferek wybrać nie umiem a tak poza tym to nieźle mi idzie wróżenie:rotfl: TAR- cia nawet po obiedzie się głodna zrobiłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.12.2015 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 a wyszlo rewelacyjnie i smacznie, by lepiej sie trawilo popijalismy bialym wytrawnym frizzante od razu weselej na duszy a na deser tiramisu i gorzka kawusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.12.2015 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 nie no Kobieto sumienia nie masz u mnie tylko zalewajka i naleśniki z serem:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.12.2015 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 mialam dzis ochote by ugotowac cos dobrego i wyprobowac cos nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.12.2015 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 dawaj przepis:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 19.12.2015 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 A ja dzisiaj cały dzień tyrałam na dworze, zamiast obiadu kanapki z karkówą i jajka w majonezie. Jak się ściemniło złapałam drzemkę, wciągnęłam całą czekoladę ()... a!!!! To już wiem po czym mi tak niedobrze ale i tak wolę to wszystko od fryzjera o szóstej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.12.2015 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 tyrania w ogrodzie na razie nie cwicze, bo chwilowo nie mam ogrodu:lol2: wiec korzystam z dobrodziejstw cywilizacyjnych jutro brykamy na basenik, mamy 5 minut drogi od domu:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.12.2015 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 ja sobie pobrykałam po oknach, ta pogoda mnie wykończy;) i teraz sobie chlipię w kąciku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.12.2015 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 i teraz powinnas porzadny wpier...l dostac (przepraszam za wyrazenie) jestes na zwolnieniu z chorym kolanem i skaczesz po oknach:bash:- normalnie rozwalasz mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.12.2015 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 aaaaaaaaa same się nie chciały umyć, małż normalnie głuchy i ślepy jeśli o okna chodzi a Młody za mały jeszcze żeby mi pomóc;) okna w sierpniu myte, brudne jak nie powiem co, w salonie firanek nie mam, w kuchni też okno nie całkiem zasłonięte a słońce świeciło, małż ciśnienie mi podniósł to poszłoooooooooo, ale ćwiczyłam skłony coby kolanka nie zginać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.12.2015 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 (edytowane) no prosze cie:bash: chyba nie jestes az tak chora skoro przy tak rozwalonym kolanie przeszkadzaja ci lekko pobrudzone okna:cool: i czegos cie naucze: facetowi trzeba wprost powiedziec, ze ma umyc a nie liczyc, ze sie domysli. przeciez oni sa zadaniowi a nie domyslni tak natura skonstruowala te nasze plcie Edytowane 19 Grudnia 2015 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.12.2015 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Oj Wusia, Tobie i Archanioł by nie przemówił do rozsądku!!!! Co kogo okna obchodzą, umyte czy nie??? Ja z rozpędu oczyściłam wewnątrz te 2 albo 3, na których ozdoby wieszałam a reszta czeka i ... se poczeka na mój dobry nastrój!! Nie mam pojęcia TARciu co to jest ta oliwa z białą trufla ale wierzę, że to było pycha!! Osobiście wyciągnęłam słoik z zupą grzybową, którą gotowałam kilka dni temu i zjadłam, bo moja Rodzinka jeszcze na wyjazdach - nie chciało mi się gotować! Piękna pogoda dzisiaj była, gnidy przewietrzone a i atrakcje dodatkową miały ... konie przechodziły. No ten mój trzyletni goopek szału dostaje i nie wiem, jak sobie z nim poradzić!!! No to miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.12.2015 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 TAR-cia uwierz mi one nie były lekko pobrudzone:( po 5 miesiącach już nic nie było przez nie widać, poodbijane łapki masakra i uwierz mi że mówiłam wprost od tygodnia i dzisiaj jak powtórzyłam to samo po raz setny bez efektu to sobie zrobiłam sama, zdrowsza już nie będę, prędzej mniej sprawna a na panią do mycia okien mnie nie stać muszę w końcu karnisze do salonu kupić i firanki powiesić to nie będę okien widzieć że brudne;) Brazula mnie przeszkadzały, strasznie brudne były i nie dlatego że święta ale szkoda mi okien bo się ten brud wżera i nawet mi orzechowa okleina nie pomoże:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.12.2015 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Aaaa i jeszcze coś dla podgrzania świątecznej atmosfery: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.12.2015 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 aaaaaaa jak pięknie świątalnie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.12.2015 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Już masz choinkę???Ech, ja muszę napisać recenzję i dopiero zacznę mysleć. A tak mi się nie chce, że tak mi się nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.12.2015 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Wusia skoro mowienie nie pomoglo to wydrzec sie trzeba bylo, od razu by pomoglo:lol2: Brazka alez u was spokojnie i swiatecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.12.2015 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 TAR-cia no wiesz że mojny ma słuch głęboko selektywny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.12.2015 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 wiem ale wzrok ma chyba dobry? jakbys mu piesci pod nos podsunela to chyba byloby sugestywne przekazanie twojej prosby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.12.2015 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 a skąd jak dla Niego okna kryształowo czyste były;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts