Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

aaaaaaaaa same się nie chciały umyć, małż normalnie głuchy i ślepy jeśli o okna chodzi a Młody za mały jeszcze żeby mi pomóc;) okna w sierpniu myte, brudne jak nie powiem co, w salonie firanek nie mam, w kuchni też okno nie całkiem zasłonięte a słońce świeciło, małż ciśnienie mi podniósł to poszłoooooooooo, ale ćwiczyłam skłony coby kolanka nie zginać;)

no prosze cie:bash: chyba nie jestes az tak chora skoro przy tak rozwalonym kolanie przeszkadzaja ci lekko pobrudzone okna:cool:

i czegos cie naucze: facetowi trzeba wprost powiedziec, ze ma umyc a nie liczyc, ze sie domysli. przeciez oni sa zadaniowi a nie domyslni ;) tak natura skonstruowala te nasze plcie

Edytowane przez TAR

Oj Wusia, Tobie i Archanioł by nie przemówił do rozsądku!!!! Co kogo okna obchodzą, umyte czy nie??? Ja z rozpędu oczyściłam wewnątrz te 2 albo 3, na których ozdoby wieszałam a reszta czeka i ... se poczeka na mój dobry nastrój!!

Nie mam pojęcia TARciu co to jest ta oliwa z białą trufla ale wierzę, że to było pycha!!:D Osobiście wyciągnęłam słoik z zupą grzybową, którą gotowałam kilka dni temu i zjadłam, bo moja Rodzinka jeszcze na wyjazdach - nie chciało mi się gotować!

Piękna pogoda dzisiaj była, gnidy przewietrzone a i atrakcje dodatkową miały ... konie przechodziły. No ten mój trzyletni goopek szału dostaje i nie wiem, jak sobie z nim poradzić!!!

No to miłego wieczoru :)

TAR-cia uwierz mi one nie były lekko pobrudzone:( po 5 miesiącach już nic nie było przez nie widać, poodbijane łapki masakra i uwierz mi że mówiłam wprost od tygodnia i dzisiaj jak powtórzyłam to samo po raz setny bez efektu to sobie zrobiłam sama, zdrowsza już nie będę, prędzej mniej sprawna a na panią do mycia okien mnie nie stać:( muszę w końcu karnisze do salonu kupić i firanki powiesić to nie będę okien widzieć że brudne;)

Brazula mnie przeszkadzały, strasznie brudne były i nie dlatego że święta ale szkoda mi okien bo się ten brud wżera i nawet mi orzechowa okleina nie pomoże:(