TAR 19.12.2015 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 ale w tym wzgledzie jego zdanie nie mialoby zadnego znaczenia ma umyc i juz, a ty teraz glupio sie nie tlumacz i nie odwracaj kota ogonem, bo jakbys chciala to bys spowodowala ale najwyrazniej chcialas je umyc sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.12.2015 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 nie z moim nie ma szans jak sobie coś zaplanuje że zrobi to nie ma siły weźmie i zrobi, a jak postanowi że nie to nie ma opcji żeby zdanie zmienił a On postanowił nie myć, ja nie mam zwyczaju na kolanach błagać żeby ktoś coś zrobił, nie to nie, póki jeszcze dam radę się ruszać to sobie sama poradzę ot tyle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.12.2015 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Choinka stoi już od czwartku a od czasu do czasu coś na niej dowieszam ... a co! W tym roku stwierdziłam, że chcę troszkę dłużej nacieszyć się światłem lampek i widokiem ozdóbek i pierdółek świątecznych! Wusia, skoro Mężowatemu widok okien nie przeszkadzał to o ssssooooo chodzi? Musiałaś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.12.2015 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 MNIE przeszkadzał jak jasna nie powiem co;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.12.2015 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Wusia, ja Ci się w takim razie nie przyznam, jak dawno temu były myte nasze okna! W każdym bądź razie, gdyby to było w sierpniu tego roku, to ja bym na pewno nie myła ich teraz! A już na pewno nie robiłabym tego, gdybym miała jakikolwiek pretekst. I nie ma opcji, żebym nie zachęciła do zrobienia czegokolwiek mojego męża, oczywiście gdyby mi na tym czymś zależało wystarczająco. Nasza choinka na razie czeka w chłodzie (względnym, bo dzisiaj było u nas cieplej niż w lipcu na Nordkapie, gdzie nocowaliśmy pod namiotem i wcale nie było nam źle). Za to w pokoju zawisły już liczne światełka. Jutro pieczenie pierników (ciasto dojrzewa) na choinkę i płytek na domki z piernika dla dziewczyn do szkół, no i pewnie dalsze zdobienie chałupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.12.2015 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Nie mów Agduś o tych oknach bo i ja musiałabym się przyznać!Ciasta nie robię żadnego ale jest szansa, że moja Młoda babeczki zrobi (nabyte drogą kupna czekają na Nią). Za to farsze mam gotowe tylko ciasto dorobić i voila!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.12.2015 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 bo Wasi mężowie inny gatunek jak mój, źle wychowany przez mamę i w pewnym zakresie niereformowalny, gdybym miała karnisze olałabym temat, powiesiłabym czyste firanki i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.12.2015 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Wusieńko przypominam, że ja mam rolety - żadnych firanek i zasłon! W salonie nie mam jeszcze nic, bo za drogo wychodzi! I mam to gdzieś dopóki cokolwiek widzę przez te okna! I wierz mi ... gdy źle się czuję, coś mnie boli nikt i nic nie jest w stanie zmusić mnie do zrobienia czegokolwiek!!! Czego i Tobie życzę z całego serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.12.2015 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 ja tam bym cos zrobila ale na stowe nie byloby to mycie okien, te mnie jakos nie ruszaja nawet jakby nie bylo firanek. i tez sie nie przyznam jak Agdus jak czesto u nas byly myte (przynajmniej te na górze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.12.2015 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Wieczór dobry Piekną wiosnę mamy, mój sąsiad twierdzi, że żurawie widzi ... on lubi popijać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.12.2015 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 pijany to chyba białe myszki? napisałam, jedno mam z głowy. Co do okien, u mnie myją się same. To znaczy ja o tym nie wiem. Ale muszę przyznać, że gdyby to ode mnie zależało, to by nie były myte wcale. No, może raz na pięc lat. I nie dlatego, że mi nie przeszkadza, ale nie mam czasu no i, powiedzmy, przeszkadza mi umiarkowanie. Mam rolety albo firanki Mąż ma słabsze nerwy Choinki na razie nie mamy, jeszcze świąt nie czuję, za dużo pracy w pracy, nie ma kiedy się do tego zabrać. Dziś pojechałam za to do marketu. Specjalnie pojechałam o 10 rano i uwierzcie, parking był już prawie pełny!!! Jak wybywałam o 11,30 to już nie było gdzie samochodu wcisnąć a na moje miejsce czaiły się 3 sępy. Poza tym w życiu nie widziałam takich korków w niedzielę rano! Zwykle o takiej porze przelatuję przez Uć w 15 minut a dziś przez 45. To nie na moje nerwy a jeszcze mnie czekają zakupy świateczne. Kiedy iść, żeby nie było ludzi? Może w nocy do Tesco? Oni są całodobowi... Gdzieś tak o 3 powinien być luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.12.2015 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Koteł i pieseł slicznościowe, a choinka jeszcze bardziej! Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.12.2015 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Ewa, sąsiad z duchem czasu idzie albo .... juz tyle wypił, że myszek nie jest w stanie zobaczyć - to musi byc coś większego Gdy ujrzałam w TV co się dzieje w dużych miastach to poczułam się zwycięzcą - chociaż raz w roku Siema Depsia !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.12.2015 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Braza, od trzech dni świętujesz to zwycięstwo? A może z sąsiadem żurawi wypatrujesz? Bo jakoś tak zniknęłaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.12.2015 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=341264&d=1450852040 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.12.2015 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 A światłość już niedaleko:w Grudniu się narodzi Dziecko,co jednym wzniesieniem dłoniświat ku światłości nakłoni.Spójrzcie, jak pierzchają cienie!Płynie Boże Narodzenie!"K.I. Gałczyński Zdrowych, wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.12.2015 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Świętuję a jakże!! A poza tym ... no w mordę teriera, widziałam żurawia!!! Trzeźwa byłam jak pszczoła w pracy!!!!!!! Jeśli nawet jutro uda mi się na chwilę wejść to może nie udać mi się dojść do wszystkich no to dzisiaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.12.2015 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Byłam dziś z Gruszką na spacerku, +15 stopni, słoneczko i ptaki śpiewały... Ubrałam drapak i rozwiesiłam lampki, ugotowałam 2 zupy i mam fajrant Jutro z obowiązków to tylko spacer zamierzam popełnić i stół naszykować, poza tym lenistwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.12.2015 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Jutro muszę odrobinę dół ogarnąć bo koloru podłóg nie widzę. Moja prywatna gra o tron tak zadeptała, że mamuniu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.12.2015 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Ja też nie widzę... z tym, że moje i tak bure to może nie opłaca się myć bo u mnie sam dół Też zostawiam bo jutro chyba jednak nie będzie czasu http://worldcam.pl/images/news-images/christmas2010a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts