Agduś 05.01.2016 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 To chyba norma w tej chwili. Lekki mrozik, lekki śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.01.2016 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Śniegu nie mam i nie tęsknię za nim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2016 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Psia krew, raz internet mam za chwilę go nie ma! Wi-Fi nie działa! Nawet nie wiem, czy uda mi się wysłac ten post .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.01.2016 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Cały czas mam to samo... jak nie muszę przelewów robić to się nawet nie złoszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2016 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 A mnie to wk...a! Własnie udało mi się otworzyć stronę. Na routerze pali mi się migająco i na niebiesko lampka zalogowania w sieci - wg instrukcji powinna palić się na zielono. Lampka sygnały nie pali się w ogóle a jednak mam internet! Niech mi ktoś wyjaśni o co kaman, bo ja zgłupiałam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.01.2016 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Na lampki to ja wcale nie patrzę... Dziś też działa albo i nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2016 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 No właśnie u mnie też na razie działa a właściwie nie powinien. Mam nowy transfer więc prędkość powinnam mieć dobrą ale nie mam. Za to mam internet - za cholerę nie mogę zrozumieć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.01.2016 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Nie musisz rozumieć - korzystaj, póki jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2016 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 No korzystam ale dobrze byłoby zrozumiec, by, jeśli znowu zniknie, wiedzieć co robić! Wczoraj po godzinie 23-ej dowiedziałam się od operatora pomarańczowych, że mam zasięg LTE ... W szoku jestem, do najbliższego rejonu z LTE jest 10 km, do tej pory byliśmy ledwo na granicy zasięgu 3G a tu masz!!! Podejrzewam, że dopóki będą takie mrozy, a co za tym idzie przejrzystość powietrza to i LTE bedzie, po tym okresie mogę się gryznąć! Ot, technika XXI wieku w Polsce!! Miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 07.01.2016 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 LTE 1800 to się sprawdza w terenach miejskich, przy niedużych odległościach od nadajnika.Orange(podobnie jak i inni operatorzy) szykuje się do instalacji LTE 800, które w Twoim przypadku będzie miało większe znaczenie ze względu na realny zasięg.Jeśli wyniki aukcji na pasma w tej częstotliwości zostaną zatwierdzone to pewnie instalacje ruszą z kopyta, bo nikt nie chce zostać w tyle.Mi ostatnio chcieli wcisnąć internet wmawiając że w jestem w zasięgu LTE 1800, ale uświadomiłem Pani która zadzwoniła, że ich mapy zasięgu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2016 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 No i widzisz Marjuszek, ja brałam ten pakiet nie ze względu na LTE ale na limit danych. Oprócz tego odbierałam normalnie 3G, HSDPA a teraz zonk! Właśnie Szanowny był wlazł na dach i ustawialiśmy jeszcze raz antenę drobnymi kroczkami, bo prędkość jest porażająca. Gdy przeszłam na odbiór tylko 3G wyrzuciło mnie z sieci w ogóle! Nie mam juz pomysłów na walkę z orangem i z niecierpliwością czekam na te nowe inwestycje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 07.01.2016 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Chyba rzeczywiście musisz poczekać na rozszerzenie zasięgu o pasmo L800.Mam nadzieję, że wtedy w końcu odczujesz jakąś poprawę, bo w teorii powinnaś, a w praktyce różnie bywa.Ja do niedawna też się męczyłem z niestabilnym łączem i to była masakra.Teraz mam od lokalnego dostawcy usług internetowych i na reszcie wszystko śmiga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.01.2016 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Brazula u mnie zasięg LTE ma znaczenie bo poza LTE mam limit w pakiecie a w zasięgu bez limitu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2016 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 No ja też Wusiu, ale LTE było przy mrozach -12-18 i czystym powietrzu, teraz nie ma o czym marzyć! No z podziwu wyjść nie mogę! Państwo w Środkowej Europie, XXI wiek a ja sygnał internetu mam gorszy chyba niż Murzyni w Nairobii!!! No to sobie ponarzekałam! Aktualnie pracuję na GSM - o prędkości nie powiem, bo zacznę przeklinać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.01.2016 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 mnie mój poprzedni dostawca sugerował wycięcie kilkuset drzew coby prędkość poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2016 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Poważnie??? Podasz nazwę tego geniusia???? Na razie działa ... zobaczymy co jutro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.01.2016 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 a to taki lokalny beł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2016 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Aaaaa, to może lepiej nie znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.01.2016 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 no nie:rotfl: net był przyzwoity zasadniczo ale żeby tak całkiem szybciej latał to mu drzewa przeszkadzały na trasie nadajnik - antena:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.01.2016 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 A wiecie, dziś mi net też nie chodził a ja mam na kablu przecież. Coś może ogólnie było nie tak... Może filtry do inwigilacji zakładali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts