braza 08.01.2016 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Ewa nie kracz Śnieg pada. Gnidy zadowilone ja nie bardzo - Szanowny wyjechał to kto będzie odsniezal?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.01.2016 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Nie pada... temp wzrasta... jestem szczęśliwa Czas na spacer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2016 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Odśnieżałam dzisiaj! To straszne z jednej strony a z drugiej ... uszczęśliwiłam gnidy swoja obecnością na polu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.01.2016 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 a ja na poprawe nastroju pije................szampana:rolleyes: moje szczecie ma dzis urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2016 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Ooooo, moc serdeczności dla Twojego Szczęścia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.01.2016 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Się przyłączę do życzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.01.2016 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 wycałuj Połówka i od nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.01.2016 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 TARcia, najlepszego! Braza, a u nas napadało, co kot napłakał i była bitwa o odśnieżanie. Wczoraj mnie się udało. Dziś rano mąż się dorwał a po szkole córka (!) i mnie nic nie zostawiła. Normalnie będziemy bony na odśnieżanie wydawać za dobre wyniki w nauce i sprawowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.01.2016 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 A my czekamy aż stopnieje, chociaż mojny zapewne nie zdzierży i rzuci się do odśnieżania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.01.2016 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Chop rano odśnieżył, chociaż nie wiem po co... chyba żeby mnie obudzić szuraniem... +3 stopnie i zaraz sam się śnieg zlikwiduje Powoli czas się zbierać na wyprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2016 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Dzisiaj to i ja dałam spokój, idzie ciepło sam się problem rozwiąże. Odwoziłam Córcię. W moim lesie droga jak się patrzy, dojazdowa do miejscowości też a w samej miejscowości ... matko, dwa razy zatańczyłam na posniegowym dżównie leżącym dosłownie wszędzie!! No gratuluję służbom (ś)miejskim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.01.2016 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 A ja wczoraj wieczorem odważyłam się na rowerze jechać po śniegu i wcale nie jest tak źle, jak myślałam! Tyle lat w kłamstwie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2016 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Kamikadze!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.01.2016 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 lubi mocne wrażenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.01.2016 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Mam rower na wąskich szosowych oponkach i dlatego się bałam, że nie będzie miał żadnej przyczepności. Górski na pewno lepiej się trzyma, ale na moim "górskim" nie mam koszyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.01.2016 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Byłam w lesie. U nas mnóstwo ludzi na rowerach jeździ własnie po lesie. Nawet na hopkach skakali chłopcy Ja tam nie lubię, bo przy wysiłku mnie zatyka zimne, ale technicznie to się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2016 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 A ja nie byłam. Zimno, pochmurno i wilgotno. Piecuch się zrobiłam niesamowity! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.01.2016 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Ciepło i przyjemnie... spacery superowe mimo śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.01.2016 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Ooooo, moc serdeczności dla Twojego Szczęścia!!! Się przyłączę do życzeń wycałuj Połówka i od nas TARcia, najlepszego! Braza, a u nas napadało, co kot napłakał i była bitwa o odśnieżanie. Wczoraj mnie się udało. Dziś rano mąż się dorwał a po szkole córka (!) i mnie nic nie zostawiła. Normalnie będziemy bony na odśnieżanie wydawać za dobre wyniki w nauce i sprawowanie w imieniu Szczescia dziekuje za zyczenia, musze wrocic do formy po wczorajszych, przedwczorajszych i przedprzedwczorajszych bibach:rolleyes: oby szef mnie dzis za bardzo nie meczyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.01.2016 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 No Kochana, po szaleństwach powrót do formy nie jest niemożliwy jeno ... straszliwie skomplikowany Mgła, pochmurno ale ciepło. Jakoś przeżyję! Miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts