Agduś 16.01.2016 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Moja sąsiadka kupiła dobrej jakości obrożę z kopem. Wiem, że to kontrowersyjne, ale chyba lepsze niż upolowanie psa przez myśliwego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2016 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Bardzo poważnie myślę o takiej obroży. Kontrowersjami psa nie uchronię! Śnieg pada! Czyżby to była zima ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 17.01.2016 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Bardzo poważnie myślę o takiej obroży. Kontrowersjami psa nie uchronię! Śnieg pada! Czyżby to była zima ...? Obroża takowa może być naprawdę przydatna, ale poczytaj trochę na temat jej stosowania. Wbrew pozorom łatwo użyć jej niewłaściwie i uzyskać niechciany efekt. Z jednym się zgadzam, jakieś rozwiązanie musisz znaleźć, bo szkoda gnidy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2016 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Siema Marjucha Właśnie jestem po rozmowach z trenerką i osobą używającą. Będę obie zamęczać telefonami, w razie "W". Długo się broniłam ale poległam, dla mnie bezpieczeństwo tego adehadowca jest ważniejsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 17.01.2016 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Siema Marjucha Właśnie jestem po rozmowach z trenerką i osobą używającą. Będę obie zamęczać telefonami, w razie "W". Długo się broniłam ale poległam, dla mnie bezpieczeństwo tego adehadowca jest ważniejsze! Myślę, że niepotrzebnie się broniłaś. "Moc korekty" możesz dostosować do swojego psa indywidualnie, więc krzywdy mu nie zrobisz. To będzie taka Twoja "ręka sprawiedliwości na większe odległości":-) Bezpieczeństwo ważniejsze od chwilowego dyskomfortu gnidy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2016 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Jak to miło rozmawiać z rozsądnymi ludźmi. Znam takich, którzy już by mnie zeżarli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.01.2016 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 ale za co? czasem trzeba, tez myslalam zeby duzemu bialemu antyszczekowa zalozyc ale teraz jak juz nie mieszkamy kolo debila to niepotrzebna, pies tez jakby spokojniejszy. to ten mondziol na nas wszystkich zle wplywal zapewne. Braza jak mus to mus. Moze sie nauczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2016 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Trochę zimy w Brazoczysku a koty tradycyjnie zimę oglądają "z drugiej strony szyby" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2016 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Dopiero teraz dojrzałam Twój post TARciu. Za co? A za meczenie psiaczka, za to nie chce mi się iść z nim na szkolenie (bo nikogo nie obchodzi, że szkolenie trwało 2 lata) i za całokształt. Kocham swoje psy ale niektórzy w swojej "miłości" do zwierząt popadają w fanatyzm i stają sie toksyczni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.01.2016 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Brazula ja też z tych co uważają że rację masz, szkoda psiaka a z tego co czytałam o tym ustrojstwie to nie jest to dla psa szkodliwe jak mądrze używasz tylko sprawia mu dyskomfort, psy się szybko uczą i potem wystarczy że obrożę mają nawet nie włączoną a słuchają jakby włączona była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2016 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Otóż to właśnie! A gdzie zachwyt nad widokami, że zapytam grzecznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.01.2016 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 letki zazdrość mnie wiesz no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.01.2016 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Byłam dziś u rodziców, widoki podobne tylko pies inny .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.01.2016 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Braza masz tylko wiecej sniegu :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.01.2016 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Widoki niezłe, ja bym psy do sanek zaprzęgała i hajda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.01.2016 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 U nas śniegu więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.01.2016 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Nie mam sanek ... i chyba zacznę żałować .... Mam dupoślizgi tylko czy to nie jest proszenie się o katastrofę ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.01.2016 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 no w lesie to tak jakby;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.01.2016 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Na dupoślizgu za Twoimi psami? Hmmmmm, no wiesz..., jakby to powiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.01.2016 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Chciałabym to zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts