Anoleiz 07.02.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 oki doki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2008 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 oki doki ) Poszło Czekam na Twój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.02.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 podsłuch włączam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2008 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 podsłuch włączam No patrz Pan, jaki 007 Pakuj walizy i do Krakowa, wypijemy jakąś kawę - czarną i bez cukru, do tego sypaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.02.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 podsłuch włączam uważaj żeby Ci się laptop potem nie utopił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2008 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 podsłuch włączam uważaj żeby Ci się laptop potem nie utopił Jamles nie Zi...o - takich głupot nie popełnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.02.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 to chyba nie panu Z się utopił co?? tylko jakiemuś prokuratorowi co??? ale moze sie mylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2008 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 to chyba nie panu Z się utopił co?? tylko jakiemuś prokuratorowi co??? ale moze sie mylę Nieważne komu, Jamlesowi się to nie zdarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.02.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 to chyba nie panu Z się utopił co?? tylko jakiemuś prokuratorowi co??? ale moze sie mylę Nieważne komu, Jamlesowi się to nie zdarzy J nie ma laptopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2008 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 to chyba nie panu Z się utopił co?? tylko jakiemuś prokuratorowi co??? ale moze sie mylę Nieważne komu, Jamlesowi się to nie zdarzy J nie ma laptopu No to mówiłam, że się nie zdarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2008 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Spiesze donieść, że nasza Agduś to szycha jak się patrzy - wywiadów dla TV Białorusi udzielała!! Reszta retrospekcji z pobytu wymienionej w zaprzyjaźnionym kraju ze wschodu wieczorem, w Jej komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.02.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 ha... świeżości... tia... że niby męskość, dzielność i mruczenie - taki tygrys no... )) witanko z rana a właśnie że nie lubie jak się mnie za uchem drapie za uchem mówisz Rom ... drapie ... hmmm.... To Ty taki duży kotek - pieszczoszek jesteś Dzien dobrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.02.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 oczywiście cześć Rayzel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2008 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Cześć Reyzelciu Fajnie, że zajrzałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.02.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Cześć Reyzelciu Fajnie, że zajrzałaś Też się cieszę. Brazunia, jak tam walka z odzyskiwaniem swego mienia? Ten pozew to już złożony czy się składa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2008 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Pozew się dopiero złoży. Najpierw trzeba zapobiec ewentualnym odwołaniom np. z powodu nie otrzymania wezwania do zapłaty. No i takowe będzie wysłane - chyba jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Braza, to jak ty w końcu do tego Krakowa jedziesz? Tak jak ci radziłam? Mam w domu pyszne Bombardino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.02.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Przywitam się wieczorową porą, jak na brunetkę przystało Tu jak zwykle "to co tygryski lubią najbardziej" Miałam mieć dzisiaj i jutro urlop ale koleżanka się rozchorowała i nici z urlopu. Sporo teraz osób przeziębienia łapie jakieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.02.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Uprzejmie donoszę, że dotarłam do domu, ale dzisiaj jeszcze relacji nie będzie. Na razie jestem w szoku. Jak mi przejdzie, to napiszę. A teraz spaaaaaać! No, po dobranocce, bo dzieckom stęsknionym poczytam jeszcze. Jeżeli sama przy tym nie zasnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2008 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 A ja jeszcze raz powiem, że bardzo się cieszę, że już jesteś Agdus Czekamy oczywiście na relację To Bombardino brzmi ciekawie, Veruniu, chyba jednak odłożymy degustację tegoż specjału na później, gdy już będziesz bliżej mieszkać Do Poznania rzut beretem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts