Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

znaczy sie z Tyrionem na oczyszcznie gruczołów? Od momentu kiedy duzemu bialasowi usunelismy nie mamy problemow. No niestety u niego to juz byla koniecznosc zdrowotna bo przetoka mu sie zrobila. Ale komfort zycia jaki zapewnilo to bialasowi, zero bolow itp. to najwazniejsze mimo parawie 20 szwow. teraz jest bajka :)

Sunie tez na to zapadają. Katma miała tylko raz czyszczone i to wystarczyło, nie wiem jak Tarya. Tez sie drapie więc lepiej sprawdzić. Matko, na samą myśl, że z tym adehadowcem mam jechac to mnie telepie! Każde auto jadące z naprzeciwka traktuje jak intruza. Dobrze, że mamy dobre szelki!

u nas bylo juz calkiem dobrze. dopoki nie pojawil sie maly prowodyr Witek, w samochodzie jak jada to luz oba spia zazwyczaj ae jak sie zatrzymujemy - to zwariowac mozna, jeden szczeka a drugi jodłuje. ten jodlujacy zazwyczaj zaczyna:bash:chyba tego nie przewalczymy jak beda oba. jak ktorys jedzie sam, albo na spacerze tez jest sam - to do rany przyloz, jak sa w parze to jakby diably w nie wstapily.:mad:

U nas też odwilż. Do do dupy! Paskudnie, mokro, ciemno, depresyjnie! Ja chcę mrozu (trochę) i śniegu (dużo)! W końcu zima podobno jest!!!

Nasza Saba panicznie bała się jeździć, no ale wtedy nie mieliśmy auta i woziliśmy ją pociągiem. Histeria pełna - do pociągu ładowaliśmy ją na siłę. Potem leżała, dyszała i się śliniła. Nawet jeść nie chciała, a w jej wypadku to był objaw zaskakujący, bo normalnie jadła zawsze i wszystko. Z Emi nigdy nie było problemu, niczego nie musieliśmy robić - po prostu wskakuje do bagażnika, czasem siedzi, czasem leży i tyle. Denerwuje się, kiedy widzi, że się pakujemy, w chwili, kiedy pada komenda "do wozu" jest szczęśliwa, że jedzie z nami. Nauczyliśmy ją, że nie wyskakuje natychmiast po otworzeniu bagażnika, tylko czeka na polecenie. Niestety, kiedy czeka nas kręta trasa, musimy podać jej aviomarin. Na autostradę nie.

Nasze też jeżdżą z tyłu, od niedawna mają świetne szelki i zapięcia. Ale Tyrionkowi to nie przeszkadza w rzucaniu się na wszystko, co nadjeżdża z naprzeciwka! Przydałoby nam się autko z większą "paką" taką na dwa psy!

Tyrion kocha jeździć, wręcz trzeba go przytrzymac, żeby za każdym otwarciem drzwi do auta nie wskakiwał/. Tarya podchodzi do tego bardzo spokojnie

Wiadomo - kobieta nie ekscytuje się byle czym.

Ja jednak wolę psa w bagażniku niż na siedzeniu.

1. Jeżeli zabieramy psa, to tylko wtedy, kiedy jedziemy wszyscy, a wtedy tylna kanapa cała zajęta.

2. Emi jest stanowczo za duża.

3. Tapicerka by długo nie wytrzymała.

my zazwyczaj jezdzimy z psami, o poza zakupami i praca. nasz starszy na poczatku byl wozony z przodu na kolanach ale to makabra jakas, nauczylismy go jezdzic z tylu - przewalczylismy to przez ponad 2 miesiace, krotszej lub lekko dluzszej trasy, nasze mikruty maja kojce samochodowe z tylu, szelki i pasy. Witoldzik zazwyczaj spi, Kastosiek jak Gruś łebol co chwile pomedzy siedzeniami - taki kontrol na wszelki wypadek:rolleyes: nie potrzebuja awiomarinu i maja specjalne pojniki samochodowe montowane do foteli. choc one wola za postoju z michy siorbac :D

ale zaden z nich w trakcie podrozy nie je w samochodzie, w dlugiej np. wakacyjnej do Włoch tylko żarłoczek Witus jadl w przerwach na postoju.