Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

Miałam taki pokrowiec, nawet leży jeszcze gdzieś w domku gospodarczym bo ... nie chciało mi się go co chwila zakładać i zdejmować. Trzeba nabyc nowy zresztą, bo ten już zapoznał się z pazurami Tyriona. Jeżdżą na tylnym siedzeniu, nawet córcia się z nimi zmieściła ... Tarya zrobiła Jej miejsce i uwaliła się na kolanach :)

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

tez mamy taki pokrowiec watowany jak Osia ale nie uzywamy, poza jednym razem zaraz po zakupie. na siedzeniach mamy koc polarowy z dziurkami na pasy a na nim kojczyki. w sumie to nawet nie bardzo wiem gdzie jest ten pokrowiec, a po przeprowadzce to juz zupełnie wcieło w czarna dziure.

nieeeeeeee TAR-cia krótkowłose miałam to wiem a ten mój egzemplarz obecny to aż za hojnie przez naturę obdarzon futrem a na piórach na łapach i ogonie to ponad 20 cm długości kudły mają i to wszystko zarąbiście wszędzie fruwa:rolleyes:

Osia a dasz namiar na ten pokrowiec? Czegoś takiego szukam, właśnie z tymi nakładkami na zagłówki. Nasz obecny ma tylko pasy na zatrzaski, nie sprawdza się.

A i pytanie od razu mam do tych z dużymi psami: co robicie z przerwą między przednimi i tylnymi fotelami? Na pokrowcu obecnym, gdy założyliśmy go właśnie w taki sposób to Tyrion się "zapadał". Jadąc do Gagatków wstawiliśmy pomiędzy siedzenia torbę podróżną wypchana jakimiś starymi ręcznikami, żeby miał "podpórkę". Ale to nie jest idealne rozwiązanie.

Ledwo dzisiaj wyjechałam z mojego lasu na drogę do cywilizacji. Jest lekko pod górkę, prawie niezauważalnie ale oblodzone tak, że musiałam wycofać i wyjeżdżać na hurrraaa i "o matko bosko, żeby nic nie jechało!!"

Dzieki Osico. Ja też poszukam i czekam na linka.

Ewa, szelki mamy te: tylko czarne. Do nich dokupiliśmy jeszcze adaptery/pasy do samochodu i mamy w planach, tak już na bogato, dokupić imienne loga. Sa naprawdę świetnie. Sprawdzone i w aucie i na spacerach.

Kurcze, drogie. I po co to mojemu psu? Ona nigdy nie ciągła, chodzi przy nodze a jak odejdzie, to wystarczy popatrzeć i już leci. Ma obrożę, którą może zdjąć sobie w każdej chwili, jak ma chęć, ale nie chce. No nic, będą do roweru. Tylko, że pies mi się starzeje i nie wiem, jak długo pobiega jeszcze :(

my na szczescie mamy male i uzywamy albo zwyklych szelek plus pas dopinany z adapterem do wpiecia albo takie szelki

http://fera.pl/trixie-szelki-ze-smycza-dla-szczeniat-czerwone.html?gclid=CMfG-cfbycoCFaoIwwodvpMLFQ&gclsrc=aw.ds

bardzo fajne. tylko nasze maluchy nie potrzebuja nic wiecej, nawet karabinczyk od pasow jest ciezki dla takich mikrusow a niestety nie ma pasow z malymi karabinczykami dla malych pieskow musimy korzystac z tego co jest.

Ewa jesli chodzi o pas to zwroc na to uwage

tu takie zapiecie:

http://img.nokaut.pl/p-5b-05-5b05a97fd9bf0a1cf7370e3929a719e0500x500/image.jpg

tu troche inny karabinek (nie polecam bo strasznie niewygodny w zakladaniu i sciaganiu z szelek)

http://www.karusek.com.pl/img_prod/b/b_6608.jpg