braza 25.01.2016 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Miałam taki pokrowiec, nawet leży jeszcze gdzieś w domku gospodarczym bo ... nie chciało mi się go co chwila zakładać i zdejmować. Trzeba nabyc nowy zresztą, bo ten już zapoznał się z pazurami Tyriona. Jeżdżą na tylnym siedzeniu, nawet córcia się z nimi zmieściła ... Tarya zrobiła Jej miejsce i uwaliła się na kolanach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.01.2016 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Jakże uprzejmie z jej strony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.01.2016 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 tez mamy taki pokrowiec watowany jak Osia ale nie uzywamy, poza jednym razem zaraz po zakupie. na siedzeniach mamy koc polarowy z dziurkami na pasy a na nim kojczyki. w sumie to nawet nie bardzo wiem gdzie jest ten pokrowiec, a po przeprowadzce to juz zupełnie wcieło w czarna dziure. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.01.2016 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 ja muszę Rudej kupić taki do bagażnika bo potem sierściuchy posprzątać nie idzie:mad: cheba wiosna idzie bo się maupa lenić zaczęła:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.01.2016 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 wusia taki gdzies mamy:http://www.hotel-pupil.pl/allegro/P1030383.jpg bardzo wygodny jesli chodzi o sprzatanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.01.2016 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 no coś takiego kupić muszę bo rzadko jeździ z nami Ruda ale jak już to wszędzie sierściuchy są naprawdę następny pies łysy będzie:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.01.2016 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 oj tam zaraz łysy, kup sobie takiego wlosiastego co nie linieje, jak np. nasze biale grzdylki:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.01.2016 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 łysy znaczy siem krótkowłosy:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.01.2016 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 krotkowlose tez linieja i nie wiem czy to nie gorzej jak szpilki w tylek ci sie wbijaja:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.01.2016 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Taki właśnie posiadam ino czorny... wygodny w sprzątaniu i zakładaniu, chociaż w zasadzie on cały prawie czas jest w aucie, bom leniwa wielce i mi się go ściągać nie chce Mokro i ślisko... idę sprawdzić co w lesie piszczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.01.2016 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 nieeeeeeee TAR-cia krótkowłose miałam to wiem a ten mój egzemplarz obecny to aż za hojnie przez naturę obdarzon futrem a na piórach na łapach i ogonie to ponad 20 cm długości kudły mają i to wszystko zarąbiście wszędzie fruwa:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.01.2016 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Igiełki kłują... zwłaszcza w polar powbijane... cięgle się drapię... Ale i tak żadnego innego zwierza bym nie chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2016 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Osia a dasz namiar na ten pokrowiec? Czegoś takiego szukam, właśnie z tymi nakładkami na zagłówki. Nasz obecny ma tylko pasy na zatrzaski, nie sprawdza się.A i pytanie od razu mam do tych z dużymi psami: co robicie z przerwą między przednimi i tylnymi fotelami? Na pokrowcu obecnym, gdy założyliśmy go właśnie w taki sposób to Tyrion się "zapadał". Jadąc do Gagatków wstawiliśmy pomiędzy siedzenia torbę podróżną wypchana jakimiś starymi ręcznikami, żeby miał "podpórkę". Ale to nie jest idealne rozwiązanie. Ledwo dzisiaj wyjechałam z mojego lasu na drogę do cywilizacji. Jest lekko pod górkę, prawie niezauważalnie ale oblodzone tak, że musiałam wycofać i wyjeżdżać na hurrraaa i "o matko bosko, żeby nic nie jechało!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.01.2016 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Nic nie robię... Gruch się zapada, ale pokrowiec jast dłuższy więc go sobie spod zadka nie wydziera... jutro zrobię fotę to wrzucę Ci na fb.Ci co szyją to chyba happy dog się nazywają i są na alledrogo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.01.2016 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 http://allegro.pl/pokrowiec-transporter-psa-mata-do-samochodu-220cm-i5472510990.html\ Popatrz sobie na ich produkty... mają różne rozmiary, kolory i sposoby szycia... dzielone i nie dzilone z boczkami i bez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.01.2016 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Braza, a gdzie kupiłaś szelki? Chcemy w tym roku brać psa na wakacje, będę musiała kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2016 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Dzieki Osico. Ja też poszukam i czekam na linka. Ewa, szelki mamy te: tylko czarne. Do nich dokupiliśmy jeszcze adaptery/pasy do samochodu i mamy w planach, tak już na bogato, dokupić imienne loga. Sa naprawdę świetnie. Sprawdzone i w aucie i na spacerach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.01.2016 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Kurcze, drogie. I po co to mojemu psu? Ona nigdy nie ciągła, chodzi przy nodze a jak odejdzie, to wystarczy popatrzeć i już leci. Ma obrożę, którą może zdjąć sobie w każdej chwili, jak ma chęć, ale nie chce. No nic, będą do roweru. Tylko, że pies mi się starzeje i nie wiem, jak długo pobiega jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.01.2016 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 my na szczescie mamy male i uzywamy albo zwyklych szelek plus pas dopinany z adapterem do wpiecia albo takie szelkihttp://fera.pl/trixie-szelki-ze-smycza-dla-szczeniat-czerwone.html?gclid=CMfG-cfbycoCFaoIwwodvpMLFQ&gclsrc=aw.dsbardzo fajne. tylko nasze maluchy nie potrzebuja nic wiecej, nawet karabinczyk od pasow jest ciezki dla takich mikrusow a niestety nie ma pasow z malymi karabinczykami dla malych pieskow musimy korzystac z tego co jest. Ewa jesli chodzi o pas to zwroc na to uwagetu takie zapiecie:http://img.nokaut.pl/p-5b-05-5b05a97fd9bf0a1cf7370e3929a719e0500x500/image.jpg tu troche inny karabinek (nie polecam bo strasznie niewygodny w zakladaniu i sciaganiu z szelek) http://www.karusek.com.pl/img_prod/b/b_6608.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.01.2016 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 to zapięcie pasuje do pasów, jak rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts