TAR 27.01.2016 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 tak podpinasz to wpiecia pasa samochodowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.01.2016 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Jasne, że sa tańsze i wcale nie gorsze szelki. W Brico widzieliśmy identycznie uszyte szelki, jak te z K-9 za 40zł. My braliśmy pod uwagę, że nasze psy sa młode i trochę te szelki muszą posłużyć.TARcia ma rację, te pierwsze karabińczyki sa o wiele wygodniejsze w obsłudze. Śnieg stopniał ale w zamian wiatrzycho mamy. Jak ja lubie tę zmiennośc pogody! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.01.2016 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Wyjatkowo ciesze sie z tych wiatrow, ziemia prawie rozmarzla teraz trwa naturalne osuszanie, mysle ze moze od piatku lub poniedzialku prace dalej sie zaczna toczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.01.2016 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Domyslam się. Mi tam wiatr nie przeszkadza, taż ja w K-gu urodzona i wychowana a tam wieje ZAWSZE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.01.2016 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 u nas był ciepły wiaterek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.01.2016 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Osico, znalazłam sprzedawcę i maja te plandeki. Ale nie widzę w nich wycięć na pasy bezpieczeństwa. Ja jestem ślepa czy ich tam po prostu nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.01.2016 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 nie ma trzeba samemu sobie wyciac (bynajmniej u mnie tak było) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.01.2016 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Nie ma... pewnie dlatego, że w każdym aucie w inszym miejscu są pasy i dziury by nie pasowały:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.01.2016 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 hmm u innego sprzdawcy kupowalam pod konkretny model auta ale dziurek i tak nie bylo, za to kieszonka na drobiazgi psiowe i owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.01.2016 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 W tej plandece, którą teraz mamy są miejsca na pasy. Podejrzewam, że do każdego auta pasują.A nie porwie się toto, gdy wytnę otwory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.01.2016 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Ajdontnoł... nie wycinałam, Gruby bez pasów jeździ... pańcia też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.01.2016 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Nie mamy pokrowca, nie mamy szelek i pasów, nawet wiatr u nas dzisiaj nie wiał - nie mam o czym gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.01.2016 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 ja obszyłam jeden otwor, drugiego juz mi sie nie chcialo, male białe nie maja duzego naciagu wiec sie nic nie podarlo ale przy twoich jest to mozliwe. powinnas obszyc qrde na nieszczescie tez wiac przestalo ale ktos mi dzis powiedzial ze w zamian jakies slonce ma sie pojawic - watpie, jakos ostatnio ciagle jestem watpica niech juz bedzie juro 16,00 i niech trwa:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.01.2016 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 U mnie i wieje i własnie słońce wychodzi. A gdy poświęciłam się i wyszłam na dwór, żeby trochę krzewy podciąć zaczęło padać. No i jak ja mam coś robić, kiedy sama natura mi nie pozwala?? Zamówiłam 2 plakaty w ramie: 1 do łazienki 1 do Młodej. Z kotami! I muszę się pochwalić, że od poniedziałku nic już więcej nie wpadnie mi w róg między sofami, stanęła była bowiem tam skrzynia. Co ja się nawnerwiałam na tę dziurę to już moje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.01.2016 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 i do nas jednak wiatr powrocil i nawet slonko sie przebilo, no cud normalnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.01.2016 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 Pokaż skrzyneczkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.01.2016 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 Musze zgrac zdjęcia najpierw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.01.2016 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 Czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.01.2016 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 no ile zgrywać można:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.01.2016 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 O takie coś, jeno w tej chwili jest już kontakt w blacie i trochę większy bajzel A tu szafka przy kominku dla odmiany bajzlu nie ma - wreszcie I szkło lacobel na ścianach: nad stołówką psiaków i na ściance ażurowej (bez zdjęcia). Teraz mogą zwierzaki syfić ściany! No i przypałętał się problem, bo do tej pory do czytania służyła lampki Ikei stojące, z których jedna stała w łaśnie w tym nieszczęsnym rogu. Teraz ni diabła nie wejdzie toteż problem polega na wyszukaniu lampki ... A i owszem, znalazłam, taką Podoba mi się ... a co Wy sądzicie?http://mainsf.republicpl.netdna-cdn.com/assets/images/975x732/ProductsImages/1822/8870.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts