Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jasne, że sa tańsze i wcale nie gorsze szelki. W Brico widzieliśmy identycznie uszyte szelki, jak te z K-9 za 40zł. My braliśmy pod uwagę, że nasze psy sa młode i trochę te szelki muszą posłużyć.

TARcia ma rację, te pierwsze karabińczyki sa o wiele wygodniejsze w obsłudze.

Śnieg stopniał ale w zamian wiatrzycho mamy. Jak ja lubie tę zmiennośc pogody!

ja obszyłam jeden otwor, drugiego juz mi sie nie chcialo, male białe nie maja duzego naciagu wiec sie nic nie podarlo ale przy twoich jest to mozliwe. powinnas obszyc :D

qrde na nieszczescie tez wiac przestalo ale ktos mi dzis powiedzial ze w zamian jakies slonce ma sie pojawic - watpie, jakos ostatnio ciagle jestem watpica ;)

niech juz bedzie juro 16,00 i niech trwa:rolleyes:

U mnie i wieje i własnie słońce wychodzi. A gdy poświęciłam się i wyszłam na dwór, żeby trochę krzewy podciąć zaczęło padać. No i jak ja mam coś robić, kiedy sama natura mi nie pozwala??

Zamówiłam 2 plakaty w ramie: 1 do łazienki 1 do Młodej. Z kotami!

I muszę się pochwalić, że od poniedziałku nic już więcej nie wpadnie mi w róg między sofami, stanęła była bowiem tam skrzynia. Co ja się nawnerwiałam na tę dziurę to już moje!!!!

O takie coś, jeno w tej chwili jest już kontakt w blacie i trochę większy bajzel

21-28.01 (66) (Kopiowanie).jpg

A tu szafka przy kominku dla odmiany bajzlu nie ma - wreszcie

21-28.01 (67) (Kopiowanie).jpg

I szkło lacobel na ścianach: nad stołówką psiaków i na ściance ażurowej (bez zdjęcia). Teraz mogą zwierzaki syfić ściany!

21-28.01 (68) (Kopiowanie).jpg

No i przypałętał się problem, bo do tej pory do czytania służyła lampki Ikei stojące, z których jedna stała w łaśnie w tym nieszczęsnym rogu. Teraz ni diabła nie wejdzie toteż problem polega na wyszukaniu lampki ... A i owszem, znalazłam, taką

Podoba mi się ... a co Wy sądzicie?http://mainsf.republicpl.netdna-cdn.com/assets/images/975x732/ProductsImages/1822/8870.jpg