TAR 30.01.2016 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Też czekam na opinię o jakości bo w domu mam zaplanowanych kilka od nowodworskiego. Dość dobre ceny i ładne lampy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.01.2016 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Novodvorski to dawny Technolux, polska firma. Mają dość ciekawe propozycje i cenowo nie zabijają. 2-4 tygodnie oczekiwania. Weźcie sobie popcorn i cole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 31.01.2016 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Witam w ten ślicznie ponury śniegowo/deszczowy poranek.Dzwoni do mnie Braza:Szanowny jak Ci się podoba nowe lampy na stolik i ta nad stół w kuchni?Ja:Ciekawy wygląd, ceny umiarkowane, będa pasowały.Braza:To je zamawiam, a i wczoraj zamówiłam lustra nad sfoy.Ja: w porządku.A tymczasem czytam na forumie, ŻE SPRAWA WYBORU I CEN LAMP ZOSTAŁA JUŻ PRZEDYSKUTOWANA I ZAAKCEPTOWANA NA FORUM☺Miłega dnia wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 31.01.2016 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Forum to forum a decyzja to decyzja najważniejsze, że jednak zapytała najbardziej zainteresowaną osobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.01.2016 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 i to zanim zamówiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.01.2016 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Otóz to własnie, Drogi Szanowny I dodam nieśmiało, że zrezygnowałam z tej zarąbiście drogiej ... No brawo ja!!!! Pogoda okropna, co chwila pada, piździ jak na dworcu ... więc moge spokojnie siedzieć w domu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.01.2016 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Grad, słońce, deszcz ze śniegiem, słońce i tak cały spacer... 4 godziny porąbane pogodowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 01.02.2016 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Dzień dobry.A nad nami przelatuje "Heniek" jakieś 130km/hCzasem pada, czasem leje a czasem słońce świeci i tak ma być do jutra.Dobrej pogody wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.02.2016 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 I wzajemnie... no i może coby Heniek impet stracił... Braza, okopałaś się przed kominkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.02.2016 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 No a jak!! Chociaż trochę późno, bo musiałam jechać do miejscowości 9 km stąd. Jutro gnidy musze wziąc do weta. Matko, jak ja z tym adehadowcem Tyrionem dojadę??? Zimno, mokro, wieje i nawet śnieg brejowaty spadł ... tzn. brejowaty zrobił się natychmiast po spotkaniu z ziemią! Jedna z lamp jedzie!! Ta stołowa!! Szanowny, Ty sie za bardzo z tym "Heńkiem" nie spoufalaj, zostań tam gdzie jesteś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.02.2016 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 U nas ładna pogoda, słoneczko, chociaż nieco wiało i spacer taki nie do końca przyjemny pod tym względem był... Jutro rano skoczę na chwilę do pracy i od 10 będę się obijać Znaczy spacery, kominek, książeczka, herbatka i tym podobne bezeceństwa mam w planach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 02.02.2016 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Ale fajnie, taka pogodaA nad nami centrum "Heńka"leje od 6 godzinMetOffice mówi, że "Heniek" leci nad Norwegię.Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2016 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Osobiście nie mam ochoty zapoznawać się z Heńkiem ale mam wrażenie, że u nas jakiś jego pociotek aktualnie przebywa! Bardzo niegrzeczne, z jego strony! Była z gnidami u weta! Ekscytujące doświadczenie! Tarya dała taki pokaz niezadowolenia, że np. półka z karmą na pewno długo ją zapamięta ... Pani Doktor zresztą też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.02.2016 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 O rany. dobrze, że Gruby uwielbia naszą Vetkę, bo przy jego możliwościach gabarytowo-siłowych to by kamień na kamieniu się nie ostał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2016 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Ależ Tarya uwielbia wetkę!! Tylko co z tego? Wetke może sobie kochać ponad życie ale tego co wetka robi juz niekoniecznie Matko, trzeba było widzieć jej (Taryi, nie wetki) przewrotki wokół własnej osi na podłodze Cudne doświadczenie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2016 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 SESJA!!!!!! Trzymajcie kciuki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.02.2016 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Ok... potrzymamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.02.2016 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 http://ri.pinger.pl/pgr467/4215b6bd002d582a533979e3/trzymam_za_ciebie_kciuki_0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.02.2016 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 U nas sesja już szaleje. Dziecko mnie wykorzystuje i wampirzy energetycznie! Kurdę, moja matka nie wiedziała nawet, jakie mam egzaminy w danej sesji, ani kiedy. Znaczy widziała, że wychodzę albo wracam w białej bluzce i pytała, czy zdałam. No i widziała, że się uczę, bo miałam wtedy twórczy nieład w pokoju i nie gasiłam światła nocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2016 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 A moja jakoś jeszcze nie panikuje ... ciekawe, dlaczego...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts