Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam w ten ślicznie ponury śniegowo/deszczowy poranek.

Dzwoni do mnie Braza:Szanowny jak Ci się podoba nowe lampy na stolik i ta nad stół w kuchni?

Ja:Ciekawy wygląd, ceny umiarkowane, będa pasowały.

Braza:To je zamawiam, a i wczoraj zamówiłam lustra nad sfoy.

Ja: w porządku.

A tymczasem czytam na forumie, ŻE SPRAWA WYBORU I CEN LAMP ZOSTAŁA JUŻ PRZEDYSKUTOWANA I ZAAKCEPTOWANA NA FORUM☺

Miłega dnia wszystkim

No a jak!! Chociaż trochę późno, bo musiałam jechać do miejscowości 9 km stąd. Jutro gnidy musze wziąc do weta. Matko, jak ja z tym adehadowcem Tyrionem dojadę???

Zimno, mokro, wieje i nawet śnieg brejowaty spadł ... tzn. brejowaty zrobił się natychmiast po spotkaniu z ziemią!

Jedna z lamp jedzie!! Ta stołowa!!

Szanowny, Ty sie za bardzo z tym "Heńkiem" nie spoufalaj, zostań tam gdzie jesteś!

Osobiście nie mam ochoty zapoznawać się z Heńkiem ale mam wrażenie, że u nas jakiś jego pociotek aktualnie przebywa! Bardzo niegrzeczne, z jego strony!

Była z gnidami u weta! Ekscytujące doświadczenie! Tarya dała taki pokaz niezadowolenia, że np. półka z karmą na pewno długo ją zapamięta ... Pani Doktor zresztą też:lol2:

Ależ Tarya uwielbia wetkę!! Tylko co z tego? Wetke może sobie kochać ponad życie ale tego co wetka robi juz niekoniecznie :D Matko, trzeba było widzieć jej (Taryi, nie wetki) przewrotki wokół własnej osi na podłodze :D Cudne doświadczenie !

U nas sesja już szaleje. Dziecko mnie wykorzystuje i wampirzy energetycznie! Kurdę, moja matka nie wiedziała nawet, jakie mam egzaminy w danej sesji, ani kiedy. Znaczy widziała, że wychodzę albo wracam w białej bluzce i pytała, czy zdałam. No i widziała, że się uczę, bo miałam wtedy twórczy nieład w pokoju i nie gasiłam światła nocą.