Moose 03.02.2016 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Kaptur mnie zaraza ze łba kciała zarwać , mimo tego, iż przytrzaśnięty szalikiem był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.02.2016 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 W czapce trzeba chodzic, kaptur jako dodatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.02.2016 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Nie lubię w kapturze, bo mi świat zasłania. Może w niemieście, gdzie nie trzeba się rozglądać przed przejściem przez jezdnię bym lubiłą, ale w kapturze będąc muszę się cała obracać, zamiast kręcić tylko głową. U nas piździ umiarkowanie. Nie lubię wiatru: kiedy jadę na rowerze (zwłaszcza pod wiatr), kiedy nocą tłucze w okno (od czasu, kiedy w bloku mieliśmy okna grożące wpadnięciem do środka), kiedy śpię w namiocie, kiedy siecze czymkolwiek, kiedy jem lody. Upijanie się winkiem to kiepski pomysł. Kaca-giganta zwiastuje. Braza, doceniam Twoją chęć podzielenia się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.02.2016 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 uwielbiam sztormowy wiatr, gdy idę plażą i walczę o każdy krok, gdy drzewa się kładą w lesie, gdy dom klekocze zębami dachówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.02.2016 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Wolę, kiedy dachówki leżą spokojnie i nie klekoczą. Przynajmniej te na naszym dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.02.2016 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 w sumie ja też wolę przez rozum. Sercem jestem z wichurami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2016 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Miłości do sztormów i wichur nie czuje ale jestem przyzwyczajona. Właściwie to mnie to nie rusza pod warunkiem, że siedzę w domu. Walka z wiatrem nie należy do moich ulubionych zajęć. Ależ Agduś, zawsze chętnie się dzielę ... no dobra, prawie zawsze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.02.2016 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 A ja dzisiaj walczyłam ze śnieżycą i wiatrem, kiedy jechałam na rowerze nie widząc dokładnie niczego!!! I mnie się to wogle nie podobało! Ani trochę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.02.2016 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 U nas też sypnęło ale stopniał po zderzeniu z glebą na szczęscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.02.2016 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 U mnie biało, jak powinno być w świeta. Te, co były, oczywiście, nie te, co będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.02.2016 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Na razie leży, ale jest lekko na plusie, więc nie poleży długo. Jutro ma być paskudnie - 1-2 stopnie, odczuwalna -5, pochmurno... Błe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.02.2016 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Dlaczego chce mi się spaaaać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.02.2016 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 nie jestes w tym odosobniona, ale ja mam duzo rzeczy do zrobienia to odkladam spanie na bok. mezus uszczesliwil mnie podudziami kurakowymi bez skory, zazyczył sobie w wersji jak ostatnio wymodzilam: wedzona marynata, sliwki, szalotka. czego sie nie robi dla meza wazne, ze robi sie szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.02.2016 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Co to jest ta wędzona marynata? Bo reszte rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.02.2016 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Ja nie rozumiem tego "szybko", bo mi to wygląda na bardzo powoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.02.2016 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 robi sie bardzo szybko, wedzona a raczej dymna marynata to lekko zmodyfikowany gotowiec kamisa smoky texan + olej + sok pomaranczowy z jednej pomaranczy + sos worchestershire + papryka wedzona, miesko pol godziny w marynacie i na patelnie. Agdus ja to robie po pracy w czasie kiedy ja juz jestem a maz jedzie do domu Powiem tylko ze wyszlo bardzo dobre, dorzucilam na patelnie cwiarki cebuli i wedzone sliwki. pychota Brazka przynosze Ci to: http://oslonygrzejnikow.pl/produkt/oslona-grzejnika kidys rozmawialysmy, dzis ponownie bylam w tym sklepie, zamawiac betony na sciane to przy okazji zerknełam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.02.2016 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 ciekawe z czego te maskownice. Ja bym wybierała coś, co akumuluje ciepło na potem. Glina? albo odwrotnie, nagrzewa się i oddaje. metal? O! ażurowa metalowa osłona. ciekawe z czego robią "specjaliści'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.02.2016 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 szklane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.02.2016 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 Dzięki TARciu. Tak mi jednak w duszy gra, że chyba na raty bo na raty, ale będziemy kupować grzejniki ze szklanym frontem. Niech mi ktoś powie, gdzie w tym moim zaścianku kupić wędzone śliwki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.02.2016 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 suszone sa tez w wersji podwedzanej ale wystarcza zwykle suszone tez maja specyficzny smak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts