Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

Gagatka spoko, poradzimy sobie! Włączy się tę stojącą i będzie oślepiać Romana B. a nie nas!

Dwie gnidy szwendają się jak smród po gaciach, mała kicia snuje się popiskując a starszyzna wlazła do spiżarki, ułożyła się na półce z cebulą i złym wzrokiem mnie obrzuca gdy tylko otwieram drzwi!

Qrna, pogięło je wszystkie?!

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U nas zwirzom tyż wali na rudy i czarniawy dekiel... :mad:

Gruch co chwilę powarkuje i zrywa się z posłanka lecąc do okien jakby tam jakowyś wróg się czaił... oczywiście w promieniu 300 metrów żywego ducha...

A Rudelek lata jak oszalały i chowa się pod fotelami, wypada spod nich i fikając kozły chowa się pod stołem...

Owujeć można...:rotfl:

Bele do czwartku...

U nas względny spokój - Rudy kuruje łapkę i na razie gniewa się na nas o zakaz wychodzenia jedynie za pomocą obrażonych spojrzeń. Reszta szwenda się na pole i z powrotem z częstotliwością normalną jak na zimny i deszczowy dzień. Gerda raz pogoniła Miśkę na górę. Poza tym norma.

Wiosna idzie, czy jak?

Osia, zadziałało! Pogadałam sobie z serwisem w sklepie. W sumie to nie mam pojęcia, dlaczego nie chciała działać, drugi raz ją ładowałam i nawet próba na własnym udzie niczego nie dała. Po rozmowie z Panem założyłam gnidzie i ... pierwsze użycie i podskoczył jak pchła, chociaż na 2 było! Później tylko raz jeszcze użyłam bo się przymierzał. Mam nadzieję, że to dobry znak

To nie jest zaorane pole a jeśli już, to same zaorały. To duży teren a konie kochają łazić przy samym ogrodzeniu. Najpierw przymrozek, później ciepło, konie swoja wagę mają no i efekt jak widać. W dalszej części wybiegu jest trawa.

Zimno dzisiaj u mnie! Pytam dlaczego?