Moose 12.03.2016 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Wiosna wiosna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.03.2016 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 A ja po dzisiejszych stresach i tym całym gotowaniu (obiad zrobiłam!!!) jestem padnięta. Dziecko poszło do klubu na występ kapeli. I trzeba będzie po nią jechać.. ciekawe o której? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.03.2016 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Pranie też włączyłam, ale to się nie liczy - samo się pierze. Pół pralki powiesiłam (koc ), resztę wieszały dziecka. Pogoda barowa, więc jutro zamiaruję też się lenić. No trochę poszyję dla przyjemności, ale poza tym DAL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.03.2016 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 a mnie jutro mezaty zaprosil na obiad do calkiem fajnej knajpki w Sopocie, to po jedzeniu przejdziemy sie po plazy. takie inne DALowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.03.2016 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Gdzie ta dobra knajpka w Sopocie , bo i może my się tam wybierzemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.03.2016 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 no niestety nie polece, bo mamy inne gusta kulinarne i potem nie chce wyrzutow czy wrzutek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.03.2016 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 To nic... poszukamy sami.. Fakt.. muli i owoców morza nie bardzo lubimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.03.2016 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Gdyby pogoda była inna, to i ja pewnie bym się z domu ruszyła, ale u nas już od kilku dni angielska, a ja nie mam takich problemów z cerą, żeby łazić po mżawce z nadzieją na poprawę. Inna rzecz, że to, co leci u nas z nieba, raczej niczego nie poprawi.To, co leci z nieba, też się nie poprawi, bo kasę na poprawę dostał człowiek bardzo potrzebujący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.03.2016 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 To nic... poszukamy sami.. Fakt.. muli i owoców morza nie bardzo lubimy... jesli na rybe to w Sopocie chyba tylko Przystan - wiekszosci tam sie i podoba i smakuje, my sporadycznie bo mamy swoje rybne zakatki. A tam gdzie jutro idziemy to menu raczej nie wasze ulubione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.03.2016 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Z tym, że my sami nie będziemy...Ale nic to.. zawsze coś się znajdzie z krową czy świnką albo rybą w menu ...Poszlajamy się trochę , znajdziemy coś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.03.2016 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 To, co leci z nieba, też się nie poprawi, bo kasę na poprawę dostał człowiek bardzo potrzebujący. to smog doszedł do was? Myślałam, że tylko Kraków?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.03.2016 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 U nas jest na pewno lepiej niż w Krakowie, ale też bajki nie ma. Na szczęście nasza chata z kraja i wieje nam z zachodu, czyli od pól, ale w centrum, między ciasno postawionymi starymi domkami to bucha czasem smrodem palonych śmieci, że aż zatyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.03.2016 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Nieciekawie ... Współczuję tego smrodu. Ja dzisiaj dokończyłam układanie drewna, ślicznie wygląda jakniewiemco. Sprzątać mi się już nie chciało ... A w ogóle to jakis taki minorowy nastrój mam i nic mi się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.03.2016 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Ja byłam na imieninach mamy, które musiałam sama zrobić i zawieźć. Narobiona jestem, ale cieszę się, że było miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.03.2016 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 A ja jestem wypoczęta i zrelaksowana dla odmiany! I zadowolona ogólnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.03.2016 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 No popatrzcie tutaj, co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.03.2016 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 juz kiedys o tym bylo chyba u Depsi, mnie te domki ani troche sie nie podobaja, sklejka i blacha. wygladaja jak kontener budowlany. zreszta na nasze warunki calkiem nieodpowiednie. kojarzy mi sie z mieszkaniem w wiekszej przyczepie. nie moja jdnak bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.03.2016 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 fajne tylko metraż ciut maławy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.03.2016 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 serio Wusia ci sie to podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.03.2016 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 koncepcja fajna, ekologicznie z przyjaciółmi, odzysk wody i takie tam, same budyneczki niekoniecznie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts