Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja po dzisiejszych stresach i tym całym gotowaniu (obiad zrobiłam!!!) jestem padnięta. Dziecko poszło do klubu na występ kapeli. I trzeba będzie po nią jechać.. ciekawe o której?

Gdyby pogoda była inna, to i ja pewnie bym się z domu ruszyła, ale u nas już od kilku dni angielska, a ja nie mam takich problemów z cerą, żeby łazić po mżawce z nadzieją na poprawę. Inna rzecz, że to, co leci u nas z nieba, raczej niczego nie poprawi.

To, co leci z nieba, też się nie poprawi, bo kasę na poprawę dostał człowiek bardzo potrzebujący.

To nic... poszukamy sami..

Fakt.. muli i owoców morza nie bardzo lubimy...

jesli na rybe to w Sopocie chyba tylko Przystan - wiekszosci tam sie i podoba i smakuje, my sporadycznie bo mamy swoje rybne zakatki. A tam gdzie jutro idziemy to menu raczej nie wasze ulubione.

U nas jest na pewno lepiej niż w Krakowie, ale też bajki nie ma. Na szczęście nasza chata z kraja i wieje nam z zachodu, czyli od pól, ale w centrum, między ciasno postawionymi starymi domkami to bucha czasem smrodem palonych śmieci, że aż zatyka.

Nieciekawie ... Współczuję tego smrodu.

Ja dzisiaj dokończyłam układanie drewna, ślicznie wygląda jakniewiemco. Sprzątać mi się już nie chciało ... A w ogóle to jakis taki minorowy nastrój mam i nic mi się nie chce

juz kiedys o tym bylo chyba u Depsi, mnie te domki ani troche sie nie podobaja, sklejka i blacha. wygladaja jak kontener budowlany. zreszta na nasze warunki calkiem nieodpowiednie. kojarzy mi sie z mieszkaniem w wiekszej przyczepie. nie moja jdnak bajka