TAR 30.03.2016 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 aaa przytulam, bo dopiero zajarzylam o co chodzi z ta rzezia, BTW tez nie lubie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.03.2016 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Mogę przytulić. Na pocieszenie dodam, że też muszę się do nich wybrać, ale ja najbardziej boję się ostatniego etapu wizyty - płacenia. Fotel wygląda wygodnie, ale wypowiem się dopiero po wypróbowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.03.2016 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Fajny fotel A szafki nie ogarniam, bo wyszło mi, że ona stoi gdzieś między ścianą a WC albo robi za ścianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.04.2016 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 No tak właśnie jest usytuowana, między ścianą a WC. Świetna sprawa, dużo miejsca. Niby słońce, a wiatr duje jak na dworcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.04.2016 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 W puszczy tyż szału ni ma, aliści jutro ma być słonecznie i bez deszczu codajswaroże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.04.2016 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 a my dopiero co wrocilismy, z domu rankiem o 9 wypad zrobilismy. slonce od rana oslepia, bylismy nad morzem, potem na dzialce, potem spacer w lesie i odkrylismy bociania polane, 6 sztuk sie na niej pasło , niestety aparatu nie mialam, potem mezaty zabral mnie do meksykanskiej knajpeczki na steka. czuje sie dopieszczona:cool:aaa jak wracalismy na wioche to kolejne 2 parki bociane lecialy - normalnie urodzaj, przez ubiegly sezon nie zobaczylam tyle co dzisiejszego dnia:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.04.2016 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 znowu cos sie pierdaczy z forumem:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.04.2016 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Ja dzisiaj też widziałam parkę bocianów ... no wiosna przyszła! Córcia wzięła i pojechała, teraz tylko znowu ja, gnidy i drapieżniki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.04.2016 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 jakie drapieżniki:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.04.2016 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Mnie się nie pierdaczy. Bocianów nie widziałam. Córcia pojechała dawno, ale dwie zostały.Chyba drapieżniki są moim jedynym wspólnym z Waszymi doświadczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.04.2016 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Też widziałam i na szajs wtykłam... aliści nikt ich nawet nie zauważył, bo są nad najwyższą jodłą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.04.2016 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 to wez wtyknij i tu, bo nie wszyscy szajsuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.04.2016 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 No jedyne prawie udomowione drapieżniki, Wusia - kociambry A ja na szajsie nie dojrzałam tych boćków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.04.2016 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 no się potem ogarnęłam;) moje drapieżne dziewczyny pracują a ten rudy obibok jak to chłop tylko by się na kolana pchał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 04.04.2016 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 (edytowane) Widzielim ową słynną Łazienkę, korzystalim i pozostajem pod wielkim wrażeniem. Ament. Kto widział "PRZED" i "PO" - nie pozna. Trudno uwierzyć - co było i co jest. Efekt szokujący Oraz KOSMICZNY. Właściwie Brazka powinna pobierać opłaty za korzystanie z tego cuda (co ja głupia wygaduję...) ! Jesteśmy, oba z Gagatem, nadal w szoku, więc dziś to wszystko. Acha - FOTEL - bardzo przyjemny, lekki, mobilny, niezagracający i wygodny - co chcieć więcej?? Edytowane 4 Kwietnia 2016 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.04.2016 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Gagatki moje - KOCHAM WAS!!! Za wszystko, za fotel też Ładna pogoda, chociaż pochmurno. Chyba zaczyna mi się chcieć do ogrodu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.04.2016 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 no Brazia po takiej reklamie to jak nic tłumy drzwiami i oknami walić będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.04.2016 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 U nas 23 stopnie i słoneczko cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.04.2016 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 u nas tez dzis kolo 20 i slonce. i co z tego jak w pracy:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.04.2016 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 u mnie w szczytowym punkcie dnia w słońcu pokazywało 31 a w cieniu 25 można było z gołą dupencją latać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts