TAR 04.04.2016 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 i co? latałas?:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.04.2016 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 a kaj tam jeszcze by mnie mój kolega od dołków na zawał zszedł i bym sama musiała z taczką latać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.04.2016 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 a jutro przyjdzie ma nowa umywala, mam nadzieje ze bedzie taka piekna jak na fotkach aaa i chyba strop beda zalewac ale glowy nie dam nie chce zapeszac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.04.2016 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 to od razu foteczkę rób umywali a za strop trzymam mooooooocno:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.04.2016 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 no co ty???? sprawdze czy cala i nie rozpakowuje, musze gdzies ja przechowac i chyba zamowie juz tez druga, bo teraz jakby taniej jest, bedzie z bani. jutro jeszcze domówie baterie takie fajne ktore wynalazlam przypadkiem i nie zabijajace swoja cena a idealnie pasujace do tej wlasnie umywali i maja w serii komplet: umywalka, bidet, wanna i prysznic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.04.2016 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 pokaż mazepciu:lol: pisałam u Ciebie co znalazłam u siebie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.04.2016 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 a tak poważnie to rozpakuj i dokładnie oglądnij bo wiesz nie musi być potłuczona ale może mieć jakieś mazy, plamy czy cóś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.04.2016 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 oj nie marudz, byla juz pokazywana niedawno na forum wsrod naszych zaprzyjaznionych forumek, główkuj mała :lol2::lol2:dla ulatwienia dodam, ze to forumka, ktora byla na zlocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.04.2016 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 juz ja dokladnie ja oblukam, sklep wysylkowy z duza iloscia pozytywnych opinii i nawet dzis dzwonili uprzedzajac ze jutro bedzie jak sie sprawia to dokonam jeszcze innych zakupow u nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.04.2016 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 błagam u mnie z myśleniem ciężko:( pokaż mnie i umywalę i bakterie do niej;) a jak lukać będziesz to pyknij fotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.04.2016 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 TARcia szalejesz Fajnie. A ja muszę chyba nabyć jakiś termometr zewnętrzny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.04.2016 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 po co Ci to;) zimą z domu nie wyjdziesz:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.04.2016 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 zamiast termometru to od razu stacje pogodowa sobie kup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.04.2016 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 U nas też upał, a ja mam jutro wolne i będę szalała w ogrodzie. Podziwiania łazienki doczekać się nie mogę. Dzieci też wciąż marudzą "kiedy do Cioci Marzeny pojedziemy???", ale im chyba nie o łazienkę chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.04.2016 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 No to w końcu wiem jak Braza ma na imię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.04.2016 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 No i Agdusiowe dziewczyny mnie wydały A że nie o łazienkę Im chodzi, to wiem ... Alez dzisiaj upał był, cuuuudooooo!!! Popracowałam na rabatkach, posadziłam w końcu żurawinkę nabytą jeszcze przed Wielkanocą i cebulki jakis śmiesznych kfiotków, ogarnęłam bajzel i po drwalach (wióry) i po gnidach (cała reszta, łącznie z wiadrem, konewką i kapciami), zamontowałam moskitierę w drzwiach tarasowych (koty zniesmaczone) no szalałam normalnie. Później odkurzyłam dół domu (sierść i sierść i .... sierść z wiórami po rąbaniu drewna) i wypróbowałam mopa parowego i jestem zadowolona z efektu. Wiosna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.04.2016 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 A ja tylko grządkę kwiatkową ogarnęłam, a ledwie się ruszam i wszystko mnie boli! No, może trochę po wczorajszym bieganiu (odpokutować długą przerwę muszę), ale reszta to po grządce. Też pogoda piękna była i wolny dzień w robocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.04.2016 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 przypiekłam sobie łapkę z lenistwa:( taki upał był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.04.2016 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 a ja sobie odparzyłam stopy w butach bo tyle dzis sie w robocie nałazilam:sick: pierdziu, jutro ide w sandalach, adidasy i polbuty ida w kąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.04.2016 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 u nas jutro burze zapowiadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts