Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

Zastanawiam się, jak ja jutro pójdę. W czymkolwiek... Zakwasy już mam...

Dzisiaj w ogrodzie występowałam w obciętych na bardzo mini dżinsach i koszulce na ramiączkach (stały zestaw ogrodowy), ale posmarowałam się kremem z filtrem, więc przynajmniej na to mam nadzieję nie narzekać.

Kurczę - dlaczego od biegania mam zakwasy między żebrami???

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Co my takie pracowite, jak pragnę zdrowia?

Ewa, ma przesyt, dorzuc jej jakiegoś smaczka albo zmień karmę (po dorzuceniu smaczka licz się z tym, że już bedziesz musiała dorzucać zawsze :yes:)

Idę spać.... ale tu na gorze gorąco i okno otwarte!

Księżniczka!

Saba pochłaniała wszystko jak odkurzacz. Emi trochę bardziej wybredna, ale nie gardzi właściwie niczym. Kiedyś Acana jej chyba zbrzydła, ale Brita wciąga od lat niezmiennie z apetytem. Nie wzgardzi warzywkami z zupy (także bezmięsnej), ani białym serem.

Marjucha, BINGO :D

U mnie było fajnie do południa i przestało. Zimno, pochmurno chociaż jeszcze nie mokro i nie ponuro. W kominku rozpaliłam, trochę przycięłam komara (zasłużyłam, popracowałam dzisiaj), poczytałam Chmielewską a teraz piję kawę!

o czym wy mowicie? dopiero z psiami wrocilismy ze spaceru po lesie a slonko nadal :) jutro moze byc pochmurno z deszczem i chlodniej ale to nam nie przeszkodzi rano szybko zrobic zakupy w I. i potem jak ludzie sie na spacer po centrach handlowych wybiora to my zgarniamy bialasy i jedziemy na wycieczke krajoznawcza w nowe okoliczne rejony :wiggle:dotleniamy sie ostatnio ;)

pada i zimno. Pojechałam do marketu i nie miałam ochoty wysiąść z samochodu, żeby przebiec te kilka metrów do wejścia. Brrr. Poza tym byłam u rodziców i w ogóle miałam dzień biegany. Jutro zaszyję się przy kominku z... pracą ;)