Agduś 05.04.2016 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Zastanawiam się, jak ja jutro pójdę. W czymkolwiek... Zakwasy już mam...Dzisiaj w ogrodzie występowałam w obciętych na bardzo mini dżinsach i koszulce na ramiączkach (stały zestaw ogrodowy), ale posmarowałam się kremem z filtrem, więc przynajmniej na to mam nadzieję nie narzekać.Kurczę - dlaczego od biegania mam zakwasy między żebrami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.04.2016 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Nic nie robiłam oprócz pracy rannej... potem jeno przyjemności 22 km rowerem i 10 piechotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.04.2016 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 No tośmy sięnapracowały. Jutro koniec laby, pogoda ma się skiepścić. Dlaczego mój pies nie żre chrupek Orijena? :bash:JAdła jako jedyne ostatnio i przestała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.04.2016 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 moze jej sie znudziły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.04.2016 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Co my takie pracowite, jak pragnę zdrowia? Ewa, ma przesyt, dorzuc jej jakiegoś smaczka albo zmień karmę (po dorzuceniu smaczka licz się z tym, że już bedziesz musiała dorzucać zawsze ) Idę spać.... ale tu na gorze gorąco i okno otwarte! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.04.2016 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Nie ma mowy o znudzeniu, bo kupiłam 13 kg!! Smaczki to dostaje, bo jej mięso gotuję też, tyle, ze mało. Mięso też jednym zębem a piszczy, że głodna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.04.2016 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Księżniczka!Saba pochłaniała wszystko jak odkurzacz. Emi trochę bardziej wybredna, ale nie gardzi właściwie niczym. Kiedyś Acana jej chyba zbrzydła, ale Brita wciąga od lat niezmiennie z apetytem. Nie wzgardzi warzywkami z zupy (także bezmięsnej), ani białym serem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.04.2016 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Ewa, skoro ona tak wybrzydza, że nawet mięso ledwo, ledwo to może przejedź się do weta ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.04.2016 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 chyba trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.04.2016 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Wszyscy w ogrodzie...? I co ja tu robię o tej porze:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 09.04.2016 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Kawę pijesz:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.04.2016 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 W jakim ogrodzie? Zimno i ponuro... Na kanapie spoczywam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.04.2016 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Mokro, ponuro, zimno. Gości mam, więc siedzę w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.04.2016 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Marjucha, BINGO U mnie było fajnie do południa i przestało. Zimno, pochmurno chociaż jeszcze nie mokro i nie ponuro. W kominku rozpaliłam, trochę przycięłam komara (zasłużyłam, popracowałam dzisiaj), poczytałam Chmielewską a teraz piję kawę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.04.2016 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 u mnie jak zaczęło w nocy padać tak jeszcze nie przestało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.04.2016 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 o czym wy mowicie? dopiero z psiami wrocilismy ze spaceru po lesie a slonko nadal jutro moze byc pochmurno z deszczem i chlodniej ale to nam nie przeszkodzi rano szybko zrobic zakupy w I. i potem jak ludzie sie na spacer po centrach handlowych wybiora to my zgarniamy bialasy i jedziemy na wycieczke krajoznawcza w nowe okoliczne rejony :wiggle:dotleniamy sie ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.04.2016 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Do Ciebie pewnie jeszcze nie dotarło. U mnie deszczu nie ma, troche szkoda, bo pracując w ogrodzie zauważyłam, że robi się powoli sucho ... Nic to, przetrwamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.04.2016 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 ciągle pada po ulicach chodzą sami mokrzy ludzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.04.2016 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 pada i zimno. Pojechałam do marketu i nie miałam ochoty wysiąść z samochodu, żeby przebiec te kilka metrów do wejścia. Brrr. Poza tym byłam u rodziców i w ogóle miałam dzień biegany. Jutro zaszyję się przy kominku z... pracą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.04.2016 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 a jak psica, byłas u weta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts