Agduś 09.04.2016 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Ja się dzisiaj zaszyłam. Jutro ma być nadal ponuro i zimno, ale może nie będzie padało, wiec szybko wyskoczę do ogrodu bratki posadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.04.2016 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Skoro u Was mokro i zimno to pewnie jutro do mnie ta badziewna pogoda przylezie ... i z przyjemnością zaszyję się w pieczarze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.04.2016 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Ponuro... lenię się razem z Grubym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.04.2016 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 chlodno ale slonecznie i sucho. chociaz dzis z lekka zgrzalam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.04.2016 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Ponuro, chłodno ... lenię się z gnidami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 10.04.2016 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Po aurze widzicie jeden z powodów, dla których wywiało mnie z "gdzie dzięcielina ..." ps - by Was nie wqurwiać, nie piszę jaka u mnie pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.04.2016 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 a u nas teraz dopiero troszkę przestało padać, podlane mam wszystko po kokardki i jeszcze trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.04.2016 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Cheffie, masz bardzo inteligentny instynkt samozachowawczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 10.04.2016 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Cheffie, masz bardzo inteligentny instynkt samozachowawczy Lata doświadczenia ... raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.04.2016 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Ja tam jednak wolę mniej upalne rejony globu. Taka ponura pogoda to świetny pretekst do zabunkrowania się w domu przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.04.2016 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 I ja ten pretekst wykorzystuję radośnie! Jeszcze nie pada ... ciekawe jak długo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.04.2016 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 A na Florydzie ciągle słoneczko i cały czas trzeba aktywnosć podtrzymywać... wolę moje ponurawe lasy i odpalony kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.04.2016 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 no i popatrzcie, jak można pięknie wytłumaczyć rzeczywistość. Ja też korzystam i nadrabiam pracę umysłową, póki pogody nie ma. Ale szczerze powiem - wolę lato i Florydę, nawet z tymi paskudnymi aligatorami w pakiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 10.04.2016 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Aligatory nie są paskudne ... aligatory są bardzo smaczne ... "upały" u mnie to najwyżej 35°C (niewiele dni w roku) ... zimy, przeważnie na plusie (choć trafiają się zimy "stulecia", z temp -2 białe goowno, tylko w tv lub na zdjęciach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.04.2016 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Ja białe lubię, lubię odśnieżać, a w tym roku nie było co, bo w/g mnie zimy nie było...Pada, jest mgła, mokro, ponuro i chyba na dworze zimno... Ale mnie w domku ciepło i tego się trzymam na dzisiaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.04.2016 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Gdyby Floryda nie dawała w pakiecie huraganów to już bym tam była Dzisiaj miałam bardzo ładną pogodę, jutro bez względu na aurę będę miała kiepski humor ... stomatolog ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.04.2016 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Brazula lepiej dentysta jak ginekolog:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.04.2016 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Dla mnie upał to się zaczyna powyżej 25 stopni, więc przy 35 bym z wody nie wychodziła. Na aligatory w żadnej formie nie mam ochoty. Huraganów też bym raczej nie polubiła... Jednak zostanę w naszym klimacie. Do dentysty też muszę iść, ale udało mi się zaklepać dopiero za tydzień z okładem, a wolałabym już mieć z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.04.2016 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 czy musicie mi przypominać o dentyście Mam DWA ukruszone zęby ale nie mam kiedy się umówić! Jak jej pasuje, to mnie nie. Jeden nawet mnie zaczął boleć, co by znacznie przyspieszyło proces umawiania, ale przestał. Więc pewnie pójdę po maturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.04.2016 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Wolę nie czekać. Nie boli, ale może się ukruszyć bardziej, więc się nie opłaca czekać. W sumie to dwóch lekarzy odwiedzam regularnie - jednego z rozsądku, drugiego... z powodu przepisów (ale w sumie to lepiej, że muszę, bo inaczej bym nie poszła z rozsądku, bo go za mało mam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts