Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

ja do dentysty biegam regularnie bo po pierwsze nie mam żadnych oporów, no chyba że próbuje mnie znieczulać wtedy mam szczękościsk;) a po drugie mnie niestety zęby nie bolą zasadniczo a jak zabolą to już zostaje kanałowe leczenie a że się znieczulić nie dam to jest ładny bal więc wolę wcześniej;)

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pozwalam się znieczulać, ale i leczenie bez znieczulenia toleruję. Najbardziej mnie boli świadomość, że w gabinetach dentystów zostawiłam już niezły samochód albo podróż na Islandię. Oj, ludzkie zęby to jedna z tych rzeczy, które się nie udały Matce Naturze...

Szukam jakiegoś przyjemniejszego tematu dla odmiany. Pogoda nadal do kitu, chociaż nie pada... Dzieciom się skończyły paszporty i trza lecieć do Krakowa w pełnym komplecie... No ale za to tulipanów coraz więcej mi kwitnie!

Bez znieczulenia u stomatologa to zrobiłabym takiemu biedakowi krzywdę. Mnie powinni znieczulać już przed wejściem!

Pada u mnie! Z jednej strony fajnie, bo już zauważalny był brak wody z drugiej strony ... też fajnie, mogę w domu siedzieć :wiggle:

No i po sobocie.

Pojechałam do ogrodnika, ale cienko jest. Po gruszkach nie ma już śladu, pan ogrodnik oburzony stwierdził, że o tej porze już się nie sadzi i mam czekać do połowy października. Kwiatki to na razie byliny, jednorocznych szklarniowych jeszcze nie wystawili, bo mogą być jeszcze przymrozki i padną. Jednym słowem na jedno za wcześnie na inne za późno. Buuu

Ewa zmien ogrodnika;)

w naszej szkolce nie wiem gdzie oczy podziac, maja chyba wszystko, normalnie chciejstwa wylaza ze mnie, tylko nie mam jeszcze gdzie sadzic.

nie bardzo jest na kogo. Jest Tracz, ale on nędzny, potem ten nasz "dziadek" - ma bardzo dobre jakościowo rośliny ale ma swoje zasady i koniec. I jeszcze jakąś sieciówkę dziś odwiedziłam, ale też niespecjalna. Nie ma wyboru.

tez dzis odwiedzilam znana u nas szkolke i szczerze to nie bylam zachwycona ani cenami ani jakoscia roslin, wiele drzewek mialo grzyba - rdze na galazkach, to przechodzi na reszte roslin, ktore tez malo nie kosztuja a mam swiadomosc, ze juz kupuje chore.

szkolka, w ktorej zazwyczaj sie zaopatruje jest duzo lepsza, maja jakosciowo inne rosliny, tansze i jednak lepsza obslugę i wiedzę. do tego sporo miejsca i dzieki temu duzy wybor roslin.