wu 12.04.2016 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 ja do dentysty biegam regularnie bo po pierwsze nie mam żadnych oporów, no chyba że próbuje mnie znieczulać wtedy mam szczękościsk;) a po drugie mnie niestety zęby nie bolą zasadniczo a jak zabolą to już zostaje kanałowe leczenie a że się znieczulić nie dam to jest ładny bal więc wolę wcześniej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.04.2016 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Pozwalam się znieczulać, ale i leczenie bez znieczulenia toleruję. Najbardziej mnie boli świadomość, że w gabinetach dentystów zostawiłam już niezły samochód albo podróż na Islandię. Oj, ludzkie zęby to jedna z tych rzeczy, które się nie udały Matce Naturze... Szukam jakiegoś przyjemniejszego tematu dla odmiany. Pogoda nadal do kitu, chociaż nie pada... Dzieciom się skończyły paszporty i trza lecieć do Krakowa w pełnym komplecie... No ale za to tulipanów coraz więcej mi kwitnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.04.2016 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Bez znieczulenia u stomatologa to zrobiłabym takiemu biedakowi krzywdę. Mnie powinni znieczulać już przed wejściem! Pada u mnie! Z jednej strony fajnie, bo już zauważalny był brak wody z drugiej strony ... też fajnie, mogę w domu siedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.04.2016 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Miało lać cały dzień... cosik się pogodowcom nie udało i zaczęło dopiero po powrocie ze spaceru... Jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.04.2016 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 U mnie nie padało ale było pochmurno i ciepło. No to wzięłam i poszłam do ogrodu. W ten sposób pietruszka, rzodkiewka i 3 rodzaje kopru znalazły swoje miejsce na ...tfu ... w ziemi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.04.2016 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Rano pochmurno ale ciepło, po południu słonecznie ale wietrznie... w sumie bardzo udany dzień A czwarteczek już się do mnie szczerzy zza rogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.04.2016 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 A to jutro czwartek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.04.2016 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 No właśnie, mnie się od wczoraj zdaje, że to już piątek.Dzisiaj ładna pogoda do nas wróciła, ale podobno na krótko. A ogród leży odłogiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.04.2016 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.04.2016 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Wieczorne witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.04.2016 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Jakoś pusto tu od wczoraj. Czyżby pogoda wszędzie była i wszyscy szaleją w ogrodach? Ja szalałam dzisiaj, ale przecież nie po ciemku! Ludzie, co Wy robicie, że Was tu nie ma??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.04.2016 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 padli po orce;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.04.2016 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 No i po sobocie. Pojechałam do ogrodnika, ale cienko jest. Po gruszkach nie ma już śladu, pan ogrodnik oburzony stwierdził, że o tej porze już się nie sadzi i mam czekać do połowy października. Kwiatki to na razie byliny, jednorocznych szklarniowych jeszcze nie wystawili, bo mogą być jeszcze przymrozki i padną. Jednym słowem na jedno za wcześnie na inne za późno. Buuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.04.2016 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Ewa zmien ogrodnika;) w naszej szkolce nie wiem gdzie oczy podziac, maja chyba wszystko, normalnie chciejstwa wylaza ze mnie, tylko nie mam jeszcze gdzie sadzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.04.2016 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 ja już się boję sama siebie bo w poniedziałek się wybieram do mojej ulubionej szkółki:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.04.2016 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Ewa zmien ogrodnika;) w naszej szkolce nie wiem gdzie oczy podziac, maja chyba wszystko, normalnie chciejstwa wylaza ze mnie, tylko nie mam jeszcze gdzie sadzic. nie bardzo jest na kogo. Jest Tracz, ale on nędzny, potem ten nasz "dziadek" - ma bardzo dobre jakościowo rośliny ale ma swoje zasady i koniec. I jeszcze jakąś sieciówkę dziś odwiedziłam, ale też niespecjalna. Nie ma wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.04.2016 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 U nas w zwykłej kwiaciarni są jednoroczne i byliny w doniczkach. Do ogrodniczego się nawet nie wybieram, bo znów coś kupię, a potem będę kombinowała, gdzie to posadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.04.2016 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 tez dzis odwiedzilam znana u nas szkolke i szczerze to nie bylam zachwycona ani cenami ani jakoscia roslin, wiele drzewek mialo grzyba - rdze na galazkach, to przechodzi na reszte roslin, ktore tez malo nie kosztuja a mam swiadomosc, ze juz kupuje chore.szkolka, w ktorej zazwyczaj sie zaopatruje jest duzo lepsza, maja jakosciowo inne rosliny, tansze i jednak lepsza obslugę i wiedzę. do tego sporo miejsca i dzieki temu duzy wybor roslin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.04.2016 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 O tej porze roku to ja się od ogrodników powinnam trzymać jak najdalej ... ale mi się nie udaje Brazunia wczoraj skończyła 24 lata! Zdjęcia małe, bo przesłanie z innego telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.04.2016 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 stateczna dama:) wyczochraj od ciotki:) no ja też powinnam omijać szkółki i tym podobne szerokim łukiem ale cóś mi nie wychodzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts