Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

TARcia i dużo i mało ... wszystko zalezy od genów i ludzi! A ile na człowieczy wiek, to nie mam pojęcia ...

Dziękować za życzenia, przy najbliszej okazji przekażę. Dzisiaj wybierałam się do jej wysokości ale od rana lało, później niby się poprawiło ale ciągle wisiało w powietrzu .... i tak zostało z tym wiszeniem.

No to wszystkiego najlepszego dla emerytki ;)

A marchewki zawiozłaś?

U nas też deszcz wisiał i wisiał i nie spadł. A kurze gooowno rozłożyłam licząc na deszcz, nie chciało mi się rozpuszczać. I co? leży zamiast wsiąkać i odżywiać takie truskawki. A one niedługo będą kwitły. Złośliwość pogody.

Ewa, i jak tam u Ciebie z deszczem? Bo u nas lało jak wściekłe cała noc, a tak zwyczajnie lało jeszcze pół dnia.

Braza, na jaką ziemię? Coś przegapiłam?

no właśnie też o ziemi nic nie słyszałam;)

no jak to nie wiecie - 250 workow 50 l Brazie przywiezli. pisala przeciez ;)

Sąsiad już dawno obiecał mi przywieźć ziemię. W końcu sobie przypomniał. Mam coś koło 300 worków po 50l próchniczej, pieknej ziemi. Przymierzamy się do podwyższenia rabat bo po obecnych, na poziomie gruntu to nasze psiaki hasają jak opętane. Jest szansa, że na podwyższone zbyt chętnie wskakiwać nie będą, w końcu to lenie są! No i mam, leży ta ziemia i czeka na Szanownego

Chciałam pójść z gnidami do lasu ale gdy zobaczyłam, jak wiatr drzewa gnie to mi się odechciało!