Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

A ja nie wiem, bo droga do samochodu i z samochodu krótka a w pracy miałam radę naukową a to się odbywa przy sztucznym świetle. W spółce siedzę tyłem do okna ;)

W sumie dla mnie to dobrze, że zimno, lepiej się pracuje i ogród nie kusi. Tylko mam nadzieję, że przymrozków nie będzie.

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

JA się zwlekam nie na siłę, bo w popłochu. Rano budzę się o jakiś głupich porach, stwierdzam, że mam duuużo czasu, przymykam oczy i nagle jest ósma. A o ósmej to ja powinnam już być gotowa do wyjścia. Dobrze, że w większość dni mam tzw ruchomy czas pracy, gorzej w te, gdy czekają pacjenci. Ech...

czy ty myslisz ze nie probowalismy juz wszystkiego? nawet chowamy w szafkach nocnych przy lozku zeby rano po omacku wyciagnac i grzdyl sie najadl i dal pospac. co dziwne nie robi na nim wrazenia zmiana czasu 6.30 to 6.30 obojetnie czy lato czy zima:rolleyes: taki urok, jeden niejadek drugi zarłoczek :)

moja ma trzy do towarzystwa z czego dwa na stałe i często przy michach się jej kręcą bo wodę podpijają, a chrupki za duże to nie wyjedzą;) a ona dalej ma michę w nosie, no może jakbym ja kole niej stała to wtedy by zjadła ale pańcia ma w nosie stać w roli kelnera i czekać aż dama zje:rotfl:

Gruby zjada michę 3 razy dziennie i bez grymasów... jak grymasi to się zastanawiam czy nie chory ale przeczekuję zwykle do next dnia... no chyba, że jakieś dodatkowe objawy się pojawiają...:rolleyes:

Kotas ma zawsze nasypane suche i wodę... mokre w soboty i niedziele dostaje... nie grymasi NIGDY, za to ZAWSZE przyłazi na dźwięk otwieranej lodówy i drze paszczę, iŻ UMIERA Z GŁODU :mad:

Plany miałam jak młody Hitler! Poszłam trocę z gnidami i miałam zamiar cos przy roślinkach porobić ... Murwa kać, tak się zimno zrobiło, że runełam do domu razem z psami i rozpaliłam w kominku. W duszy, jak tak dalej pójdzie to mi się w ogóle odechce coś robić w ogrodzie! Za to mi śliwowiśnie zaczynaja kwitnąć ... na różowo :)