EZS 25.04.2016 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 A ja nie wiem, bo droga do samochodu i z samochodu krótka a w pracy miałam radę naukową a to się odbywa przy sztucznym świetle. W spółce siedzę tyłem do okna W sumie dla mnie to dobrze, że zimno, lepiej się pracuje i ogród nie kusi. Tylko mam nadzieję, że przymrozków nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.04.2016 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 u nas mimo slonca tez zimno. a kurtki zimowe juz wyprane i schowane w kartonach do przeprowadzki. i chocby sniegem sypnelo nie wyjme ich:cool: jestem umeczona praca i ostatnio na siłe zwlekam sie z wyrka:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.04.2016 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Dzis był nieco lepiej ale straśnie męcąco...wyszłam o 7 rano i wróciłam na stałe o 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.04.2016 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 JA się zwlekam nie na siłę, bo w popłochu. Rano budzę się o jakiś głupich porach, stwierdzam, że mam duuużo czasu, przymykam oczy i nagle jest ósma. A o ósmej to ja powinnam już być gotowa do wyjścia. Dobrze, że w większość dni mam tzw ruchomy czas pracy, gorzej w te, gdy czekają pacjenci. Ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.04.2016 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 u nas Witus ranny piesek nie daje pospac nikomu, przeciez ON jest glodny i jesc mu trzeba dac:mad: nic to ze 6 rano i niewazne czy piatek czy swiątek. a po zarciu zaraz zasypia:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.04.2016 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Nasyp do miski wieczorem... może zapomni o głodzie rano.... choć nie sądzę... psy nie wiem czemu mają zegarki w poopie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.04.2016 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 czy ty myslisz ze nie probowalismy juz wszystkiego? nawet chowamy w szafkach nocnych przy lozku zeby rano po omacku wyciagnac i grzdyl sie najadl i dal pospac. co dziwne nie robi na nim wrazenia zmiana czasu 6.30 to 6.30 obojetnie czy lato czy zima:rolleyes: taki urok, jeden niejadek drugi zarłoczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.04.2016 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 To ze swoimi mam luzik, dopóki nie zapytam "Czy głodne" leżą i udają, że wcale na mnie nie patrzą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.04.2016 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 e tam moja to dopiero lady;) micha pełna stać może czasem dwa dni zanim łaskawie się posili;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.04.2016 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Bo sama, to może być jedna z przyczyn. Nasza Katunia, dopóki mieszkaliśmy w bloku tez była taka lady a odkąd w domu pojawił się pierwszy kot skończyło się jej "lejdowanie":lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.04.2016 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 moja ma trzy do towarzystwa z czego dwa na stałe i często przy michach się jej kręcą bo wodę podpijają, a chrupki za duże to nie wyjedzą a ona dalej ma michę w nosie, no może jakbym ja kole niej stała to wtedy by zjadła ale pańcia ma w nosie stać w roli kelnera i czekać aż dama zje:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.04.2016 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Mały to chyba przywlokl ze soba z hodowli, tam pelno szczeniat i walka o miche była. a Kasiora nic nie rusza, jak chce to zje, jak nie to nie:lol2: za to mlody gdyby mogl to wciagnałby obie michy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.04.2016 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Emi zjada bez grymaszenia do dna. Koty suche pogryzają przez cały dzień, za to o mokre walczą, bo rzadko dostają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.04.2016 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 No proszę, jakie psiaki sa różne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.04.2016 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Gruby zjada michę 3 razy dziennie i bez grymasów... jak grymasi to się zastanawiam czy nie chory ale przeczekuję zwykle do next dnia... no chyba, że jakieś dodatkowe objawy się pojawiają... Kotas ma zawsze nasypane suche i wodę... mokre w soboty i niedziele dostaje... nie grymasi NIGDY, za to ZAWSZE przyłazi na dźwięk otwieranej lodówy i drze paszczę, iŻ UMIERA Z GŁODU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.04.2016 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Plany miałam jak młody Hitler! Poszłam trocę z gnidami i miałam zamiar cos przy roślinkach porobić ... Murwa kać, tak się zimno zrobiło, że runełam do domu razem z psami i rozpaliłam w kominku. W duszy, jak tak dalej pójdzie to mi się w ogóle odechce coś robić w ogrodzie! Za to mi śliwowiśnie zaczynaja kwitnąć ... na różowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.04.2016 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 U nas zimnica nadal... aż się nie chce łazić po lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.04.2016 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 u nas dzisiaj dosyć słonecznie ale zimne wietrzysko że się nie chce wyłazić na dwór:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.04.2016 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Wieczorem wiatr ucichł i połazilim jednak... Gruby przeszczęśliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.04.2016 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 Córcia w domku, Szanowny zbliża się do portu, pogoda w miarę - można zaczynać łykendzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts