Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Braza, jakiej firmy masz szelki dla psa do samochodu??? Patrzyłam w realu ale w sklepach nic nie ma! To znaczy są, ale takie parciane. A ja chcę takie lepsze. Pod jednym warunkiem- będą się też nadawały do roweru i na spacer. I jak oglądam w necie, to nie wiem, czy trafięna takie multizadaniowe.

no widzisz, a jednak nie rozumiem zdjęcia. Czy one mają łącznik między pasem brzusznym i szyjnym, bo na zdjęciu wygląda, jakby nie. A jak mają, to nie przeszkadza psu? I mają tylko jeden punkt zapięcia do pasa? Klamry mają po bokach i nie przeszkadzają?? Żebym to ja mogła pomacać, przymierzyć, ale wszystko kupuje się z obrazka...

A, łącznik można dokupić. Do samochodu chyba powinien być.

No, dołożyłam do koszyka, ale teraz myślę, czy ten adres nadaje się do zapłaty z góry czy jednak za pobraniem????

Edytowane przez EZS

Łącznik osobno, masz rację. Ja płaciłam z góry i wszystko było ok. Szelki są naprawdę bardzo wygodne, jedyny minus - mają tylko jeden pierścień do zapięcia, można dokupić z dodatkowym pierścieniem ale są o wiele droższe, daliśmy sobie spokój.

Cudo pogoda, ja jak taką lubię!

Pozdrowienia od księżniczki Brazyli

01.05 (22) (Kopiowanie).jpg

01.05 (27) (Kopiowanie).jpg

i od przeszczęśliwych gnid

01.05 (36) (Kopiowanie).jpg

01.05 (35) (Kopiowanie).jpg

Koty niestety zlekceważyły nasze towarzystwo...

Floksy zaczęły kwitnąć

01.05 (53) (Kopiowanie).jpg

01.05 (27) (Kopiowanie).jpg

01.05 (36) (Kopiowanie).jpg

01.05 (35) (Kopiowanie).jpg

01.05 (53) (Kopiowanie).jpg

co tu tak cicho, przewalacie wory z ziemia?

a jednak zakupilam tabletki na kleszcze dla bialasow, wetka mnie przekonala, qrcze tylko drogie one troche ale za to 3 miesiace mam spokoj.

duzego bialego ostatnio trafily kleszcze na trawie w ogrodzie u mamy, prosto w tyłek, nie powiem był kłopot z usunieciem:bash:

tabletki nie są podobno ani lepsze ani gorsze od obroży czy płynu. W sensie skuteczności. Po prostu w niektórych rejonach i na niektórych psach działa lepiej jedno, na innych drugie.

Braza, tak cię córka zajęła? Ale chyba już pojechała?

Tak w ogóle to jestem, córcia pojechała wczoraj a ja byłam uprzejma w sobotę nogę w kostce skręcić - wejście po schodach nie wchodziło w rachubę!

W mordę jeża, znowu mi jakąś grupę chce zakładać zamiast dodać zdjęcia, co za fircyk znowu mieszał?

Jeżeli mało skręcone, to przejdzie... kiedyś. Jeżeli z dużym obrzękiem i wylewem, to powinnaś mieć maść typu lioton i jakiś voltaren i na zmianę smarować, można grubo a nawet pod ceratką. Tylko kto ci, biedulo, kupi te maści?

A jak znajdziesz chwilę mocy, to zrób zdjęcie psa w szelkach z profilu. Mam podejrzenie, że nie umiem tych szelek założyć :(, coś ją obtarło.

Z noga już jest właściwie w porządku, muszę tylko uważać na nierównościach. Pomógł Voltaren żel i 2 Ibupromy. Sobota była do bani, w niedzielę jak cie mogę a dzisiaj nawet spacerek po Szczecinku zrobiłam.

Szanowny Pan oświadczył, że zacznie chodzić do kościoła bo ....nabył drogą kupna nowy garnitur z pełnym oprzyrządowaniem i gdzieś ten garnitur musi spożytkować. No padłam!

Ewa, jutro jedziemy do Perły, więc dopiero wieczorem prześlę Ci zdjęcie na maila, nadal nie mogę zdjęć wrzucić, znowu mi forum wrzeszczy, że nie może założyć grupy. Nie sądzę, żebyś założyła je źle, one są przecież bardzo proste, może za mocno dopasowałaś... No nic, jutro prześlę a jakby co pogadamy przez telefon.