Agduś 29.04.2016 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 Nasza studentka w drodze do domu, a uczennice w drodze na weekend astronomiczny w górach.Tak czy siak, weekend się zaczął i trochę potrwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.04.2016 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Braza, jakiej firmy masz szelki dla psa do samochodu??? Patrzyłam w realu ale w sklepach nic nie ma! To znaczy są, ale takie parciane. A ja chcę takie lepsze. Pod jednym warunkiem- będą się też nadawały do roweru i na spacer. I jak oglądam w necie, to nie wiem, czy trafięna takie multizadaniowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.04.2016 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Julius K-9 Czarne, dla Tyriona 3 dla Taryi 2 - sa świetne, owszem, kosztują ale my jesteśmy zadowoleni. Fajna pogoda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.04.2016 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 no widzisz, a jednak nie rozumiem zdjęcia. Czy one mają łącznik między pasem brzusznym i szyjnym, bo na zdjęciu wygląda, jakby nie. A jak mają, to nie przeszkadza psu? I mają tylko jeden punkt zapięcia do pasa? Klamry mają po bokach i nie przeszkadzają?? Żebym to ja mogła pomacać, przymierzyć, ale wszystko kupuje się z obrazka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.04.2016 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 (edytowane) A, łącznik można dokupić. Do samochodu chyba powinien być. No, dołożyłam do koszyka, ale teraz myślę, czy ten adres nadaje się do zapłaty z góry czy jednak za pobraniem???? Edytowane 30 Kwietnia 2016 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.05.2016 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 Łącznik osobno, masz rację. Ja płaciłam z góry i wszystko było ok. Szelki są naprawdę bardzo wygodne, jedyny minus - mają tylko jeden pierścień do zapięcia, można dokupić z dodatkowym pierścieniem ale są o wiele droższe, daliśmy sobie spokój. Cudo pogoda, ja jak taką lubię! Pozdrowienia od księżniczki Brazyli i od przeszczęśliwych gnid Koty niestety zlekceważyły nasze towarzystwo... Floksy zaczęły kwitnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.05.2016 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 no ale żeby jej wysokość tak jęzora pokazywała publice to nie uchodzi:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.05.2016 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 Wiesz Wusia, gdzie jej wysokość ma, co uchodzi a co nie, prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.05.2016 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 no pokazuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.05.2016 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.05.2016 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 co tu tak cicho, przewalacie wory z ziemia? a jednak zakupilam tabletki na kleszcze dla bialasow, wetka mnie przekonala, qrcze tylko drogie one troche ale za to 3 miesiace mam spokoj.duzego bialego ostatnio trafily kleszcze na trawie w ogrodzie u mamy, prosto w tyłek, nie powiem był kłopot z usunieciem:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.05.2016 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 tabletki nie są podobno ani lepsze ani gorsze od obroży czy płynu. W sensie skuteczności. Po prostu w niektórych rejonach i na niektórych psach działa lepiej jedno, na innych drugie. Braza, tak cię córka zajęła? Ale chyba już pojechała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2016 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 Tak w ogóle to jestem, córcia pojechała wczoraj a ja byłam uprzejma w sobotę nogę w kostce skręcić - wejście po schodach nie wchodziło w rachubę! W mordę jeża, znowu mi jakąś grupę chce zakładać zamiast dodać zdjęcia, co za fircyk znowu mieszał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.05.2016 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 a Ty to już nie miałaś co robić tylko skręcać nogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.05.2016 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 a noga usztywniona czy tylko oklady?Biedulka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.05.2016 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 Jeżeli mało skręcone, to przejdzie... kiedyś. Jeżeli z dużym obrzękiem i wylewem, to powinnaś mieć maść typu lioton i jakiś voltaren i na zmianę smarować, można grubo a nawet pod ceratką. Tylko kto ci, biedulo, kupi te maści? A jak znajdziesz chwilę mocy, to zrób zdjęcie psa w szelkach z profilu. Mam podejrzenie, że nie umiem tych szelek założyć , coś ją obtarło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.05.2016 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 Z noga już jest właściwie w porządku, muszę tylko uważać na nierównościach. Pomógł Voltaren żel i 2 Ibupromy. Sobota była do bani, w niedzielę jak cie mogę a dzisiaj nawet spacerek po Szczecinku zrobiłam. Szanowny Pan oświadczył, że zacznie chodzić do kościoła bo ....nabył drogą kupna nowy garnitur z pełnym oprzyrządowaniem i gdzieś ten garnitur musi spożytkować. No padłam! Ewa, jutro jedziemy do Perły, więc dopiero wieczorem prześlę Ci zdjęcie na maila, nadal nie mogę zdjęć wrzucić, znowu mi forum wrzeszczy, że nie może założyć grupy. Nie sądzę, żebyś założyła je źle, one są przecież bardzo proste, może za mocno dopasowałaś... No nic, jutro prześlę a jakby co pogadamy przez telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.05.2016 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 Mnie się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.05.2016 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 A ja nie mogę, znowu mówi, że założenie grupy nie udało się. Ciasteczka wyczyszczone i kicha, nie wiem, co dalej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.05.2016 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 za duże zdjęcia. Jak mają te 400 k, to nie chce grup zakładać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts