braza 08.02.2008 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Z przyjemnością pooglądam i powybieram - uwielbiam takie rzeczy!!! Z tym, że dotyczy to tylko domów i to na wsi. No przecież bym Ci d...y nie zawracała jakimś miejskim domem ... bez obrazy Widok z okna ... http://images23.fotosik.pl/154/7a7106b24c680146med.jpg Nie proś o więcej, więcej będzie później, osobiście!!!! Kasiu, wracamy tak kole 22.02. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.02.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Ooooo, już mi się podoba!!! Tak do mnie mów, tak mi pokazuj, będziem wybierać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.02.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Brazuniu Ladne miejsce a gdzie to jest ? Odpoczwajcie i wracaj gotowa do boju To bedziesz w mojej okolicy ? Wyslac namiary ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.02.2008 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Dzień doberek wszystkim Rrmisiu - w Twoich rejonach raczej nikomu nie będę zagrażać , za to Kraków ma się czego obawiać A to miejsce jest niedaleko mnie - na zdjęciach mnie urzekło, ale muszę to obgadać z mądrzejszymi ode mnie Depeesiu, zdjęcia mam na pendrivie chyba nie będzie problemu, cooo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.02.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Już się nie moge doczekać. A tu jeszcze obiecane oglądanie zdjęć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.02.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Oczywiście, że nie będzie żadnego problemu z pendrive'm. Jestem już podekscytowana, więc proszę szybko przyjeżdżać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.02.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Zapomniałam zapytać, kiedy to zdjęcie było robione. Czy już u Was taka wiosna?Kiedy przyjedziesz jeszcze Ci opowiem co ciekawsze fragmenty naszego pobytu na Białorusi, których na forum publicum opisać nie mogę z różnych względów (obyczajowych też). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.02.2008 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Nie wiem kiedy, to nie moje zdjęcie. Prawdopodobnie w ub. roku.Ja też już nie mogę się doczekać... Przed chwilą, gdy wracałyśmy ze stajni, słyszałam jakieś gęgolenie - chyba dzikie gęsi wracają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.02.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Co to się porobiło? Leczą się z uzależnień, czy cóś? Pusto i głucho, tylko my we trzy skaczemy po swoich komentarzach tworzą małe kółeczko wzajemnej adoracji.Skończę opowiadanie o Białorusi u siebie, to wpadnę zobaczyć, czy dam radę streścić te zaległości. Na razie może i dobrze, że tak mało się tu pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.02.2008 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Nie wiem, czy to się da wyleczyć ...Ładna pogoda była to i pałętało się towarzystwo po budowach i deptakach - w przypadku braku budowy, na przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.02.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Nie wiem, czy to się da wyleczyć ... Ładna pogoda była to i pałętało się towarzystwo po budowach i deptakach - w przypadku braku budowy, na przykład. Ja się nie pałętałam bo się rozchorowałam A teraz inesywnie myslę nad oswietleniem domu i zaopatrzebiem w gniazdka, bo w poniedziałek elektryk przychodzi na budowę. Nie wiem jak oświetlic ten pokój z antresolą i w ogóle nic nie wiem W tym stanie wogóle ciezko mi się myśli. Wpadłam tu na troche , żeby nie odwyknąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.02.2008 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Oj, Veruniu, zdrowiej szybciutko!!! Nie dziwię się, że myśli zebrać trudno, gdy głowa pęka i z nosa tak niechlubnie się leje Przede wszystkim absolutnie nie wychodź, bo to się zemści (wiem, co mówię ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.02.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Oj, Veruniu, zdrowiej szybciutko!!! Nie dziwię się, że myśli zebrać trudno, gdy głowa pęka i z nosa tak niechlubnie się leje Przede wszystkim absolutnie nie wychodź, bo to się zemści (wiem, co mówię ) Powinnam jutro do Zytki zajrzec, przynajmniej ja pooprowadzac i dac marchewkę, bo całkiem zdziczeje. Trzy tygodnie u niej nie bylismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.02.2008 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Oj, Veruniu, zdrowiej szybciutko!!! Nie dziwię się, że myśli zebrać trudno, gdy głowa pęka i z nosa tak niechlubnie się leje Przede wszystkim absolutnie nie wychodź, bo to się zemści (wiem, co mówię ) Powinnam jutro do Zytki zajrzec, przynajmniej ja pooprowadzac i dac marchewkę, bo całkiem zdziczeje. Trzy tygodnie u niej nie bylismy A córcia sama nie może?? Verunia, ja naprawdę wiem co mówię - tak się właśnie załatwiłam - wychodząc tylko z psem, bo nie było nikogo innego Skończyło się antybiotykiem. Odpuśc sobie, córcia niech podjedzie sama, jeśli ma taką możliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.02.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Oj, Veruniu, zdrowiej szybciutko!!! Nie dziwię się, że myśli zebrać trudno, gdy głowa pęka i z nosa tak niechlubnie się leje Przede wszystkim absolutnie nie wychodź, bo to się zemści (wiem, co mówię ) Powinnam jutro do Zytki zajrzec, przynajmniej ja pooprowadzac i dac marchewkę, bo całkiem zdziczeje. Trzy tygodnie u niej nie bylismy A córcia sama nie może?? Verunia, ja naprawdę wiem co mówię - tak się właśnie załatwiłam - wychodząc tylko z psem, bo nie było nikogo innego Skończyło się antybiotykiem. Odpuśc sobie, córcia niech podjedzie sama, jeśli ma taką możliwość. Troche daleko jest, musze ją zawieżc samochodem. Zobaczę jak się będę jutro czuła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.02.2008 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Wywaliło mnie Verunia, po prostu na siebie uważaj, ot i tyle!! Albo aż tyle!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.02.2008 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Braza ma rację, uważaj na siebie Veruniu, bo można się naprawdę paskudnie załatwić. Dzień dobry w niedzielny poranek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2008 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 A ja witam popołudniowo-wieczornie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.02.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 A co tu tak przeciąg hula? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.02.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Brazuniu Baw sie dobrze i odezwij sie od Dpsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts