braza 14.05.2016 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2016 Wiecie, nieprzyjemnie mi się zrobiło .... wlazłam na wątek "Jak wstawić zdjęcia na forum" i poprosiłam o rady i pomoc w związku z tym moim fenomenem zdjęciowym i kurcze, poza NS-em pies z kulawą noga się nie zainteresował a sam NS niewiele mógł mi pomóc. Dziwne to .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.05.2016 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 Braza ile ty masz lat? 15?????? Musisz miec cos zle poustawiane albo poblokowane, bo ja nie mam problemu z wstawianiem zdjec ani w ie ani w firefox. fakt nie wstawiam z kompa tylko z albumu internetowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.05.2016 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 TARcia lat mam o 40 więcej i nie pierwszy raz wstawiam zdjęcia. Już drugi albo trzeci raz mam taką sytuację i nie mam pojęcia, dlaczego tak się dzieje. Może mam coś zablokowane - niechcący, nieświadomie ale właśnie dlatego cholera zapytałam na wątku, żeby to naprawić i wiedzieć następnym razem co sprawdzać! Nie wrzucam zdjęć na serwery bo mi sie nie chce, odkąd weszła możliwość dodawania z komputera zrobiłam sobie odbój z serwerami, ot i tyle. Ani w IE ani w Fiferoxie nie mogę zdjęć dodać, w Operze dodaję tylko poziome, pionowe pozostaja odwrócone i nie mam pojęcia, dlaczego tak jest. Chodzi mi tylko o to, żeby ktoś mądrzejszy ode mnie powiedział mi co mam zrobić, ot i tyle i aż tyle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.05.2016 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 W firefoxie wkładam zdjęcia bez problemu, ale od pewnego czasu pionowe wchodzą w poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.05.2016 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 redakcja się pochyliła nad problemem a ja ten problem też miałam, jak wstawiałam zdjęcia za duże. Teraz już jakoś nie... używam firefoxa z adblockiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.05.2016 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 Uwaga .... oto próba i ..... http://pewelsgim.republika.pl/images/radosc.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.05.2016 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.05.2016 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 Noż qrna, tłumy takie, że ledwo się przecisnąć zdołałam :D Wycieczkę sobie zrobiłam! U córci byłam i u Agdusiów ... no i skończyło się, niestety. Dokonałam zaboru własności intelektualnej u Agdusiów, tylko ciiiichoooo, nie mówicie nikomu .... I parę pomysłów na rabaty podpatrzyłam ... to też tajemnica... Agduś, Szanowny twierdzi, że do świeczników musi sie przyzwyczaić .... ciekawe, dlaczego ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.05.2016 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 no Brazula słonko ciepełko grzech doma siedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.05.2016 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 a jakich świeczników ? Ja bywałam, ale jakoś nie mam weny na pisanie. Siedzę i cichutko obgryzam paznokcie, po co ma ktoś słuchać odgłosów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.05.2016 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 a kiedy wyjazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.05.2016 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 trzeciego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.05.2016 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 Dzięki Braza... miałaś zadzwonić jak w L będziesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.05.2016 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 trzeciego. to jeszcze tyyyyyle czasu, wyluzuj:D na pewno bedziesz swietna:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.05.2016 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 Dzięki Braza... miałaś zadzwonić jak w L będziesz... pewnie zapomniala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.05.2016 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 Zapomnieć nie zapomniałam ale byłam w sumie 1,5 dnia, za cholerę czasu nie było! Przepraszam Osiczko. Ewa mogę tylko powiedzieć, że wspieram Cię duchowo bardzo mocno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.05.2016 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2016 No dobra... A co tak jak po ogień tylko wpadłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.05.2016 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2016 Ewa, taż do trzeciego, to Ty te paznokcie do łokci poobgryzasz!!! Wyluzuj trochę, bo inaczej się bez chirurgii plastycznej nie obędzie! Braza do nas też wpadła jak po ogień. Na temat zaborów własności intelektualnej się nie wypowiadam - mam od tego prawnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.05.2016 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2016 Ale ja się boję lotu. Odzwyczaiłam się. W dodatku lecę arabami. Ech, po co mi to, czy nie lepiej siedzieć spokojnie na tarasie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.05.2016 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2016 no coz, to jestem w stanie zrozumiec, bo sama sie boje i wcale nie latam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts