TAR 27.05.2016 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 na obrzeza rabat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.05.2016 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 a widzisz ten cholerny niemiec:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.05.2016 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 Dokładnie, obrzeża. Może w końcu nasze gnidy przestaną tak często po nich przebiegać! Dzięki za brawa Agduś, szczególnie te dla mojej skromnej osoby! Pędzel też zasłużył, przyzwoicie się zachował ... a poczta to wyjścia nie miała! Oplewiłam dzisiaj całą rabatę pod modrzewiem i właśnie się zastanawiam, co za cholera mnie do tego podkusiła ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.05.2016 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 Jakoś technicznie tego nie pojmuję. Kładziesz krawędziaki na ziemi? Wytrzymają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.05.2016 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 Myśmy zbierali przesmażony olej i teraz Andrzej w nim wymoczył kawałki desek i krawędziaki. Oddarniował pod krzakami, otoczył tym drewnem, posypał korą. Wiadomo, że to do końca świata nie przetrwa, najwyżej za parę lat trza będzie wymienić, ale na razie lepszego i tańszego pomysłu nie było. Zwłaszcza, że to drewno z odzysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.05.2016 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 Ewa, tak to mniej więcej będzie wyglądało. Drewno jest zaimpregnowane (w tartaku), teraz pomalowane dwukrotnie Sadolinem a przed położeniem pewnie jakąś folię jeszcze pod spód damy. Jak napisała Agdus: do końca świata to nie wytrzyma ale gdy jeszcze od wewnątrz zabezpieczy się folią tak, żeby ziemia nie miała bezpośrednio kontaktu z drewnem to jest szansa na kilka lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.05.2016 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 Oplewiłam dzisiaj całą rabatę pod modrzewiem i właśnie się zastanawiam, co za cholera mnie do tego podkusiła ...? Pewnie jakiś Kosmaty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.05.2016 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 W każdym bądź razie, to nie byłam ja, chociaż cholerą pewnie nie jeden raz zostałam nazwana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.05.2016 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 Braza, czy Ty masz chwilowe napady ADHD? Kocisko było łaskawe przyjść do domu... nażarło się a teraz udaje, iż dokonuje czynności higienicznych A i tak pięty zawsze ma brudne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.05.2016 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 Moje ciąteczko jest prawie zawsze brudne, chyba że zaraz po praniu. Ten typ tak ma. A Rudy i Miśka, poza stopami, są dla odmiany czyste. Po Carmen nie widać, bo czarna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.05.2016 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 To nie ja mam ADHD tylko Szanowny. Założył sobie, że do nastepnego rejsu zrobi mnóstwo wiele a ja, kretynka, Go nie powstrzymałam .... Cholerą jestem nazywana zazwyczaj, za diabła nie wiem, dlaczego? Burza była! Pierwsza! I padało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.05.2016 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 Upał był... i nie padało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.05.2016 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 Upał był, burza gdzieś daleko, ale i u nas popadało trochę. Chyba wytrzyma bez podlewania do tego obiecanego deszczu w nocy z poniedziałku na wtorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.05.2016 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 u nas niestety tez nie padalo, bylismy na dzialce ale tylko chwile, bo opadly nas kleszcze i teraz bez roslin jeszcze to tam niezla sahara jest w sumie z siebie sciagnelam 3 kleszczony maz tylez samo a bialasy opadniete byly jakby mrowy po nich lazily a to kleszcze:eek: takiej plagi jeszcze nie bylo, woze ze soba zgrzeblo dla bialasow zeby przed odjazdem wyczesac te gnidolce kleszczowate. na szczescie w bialej szacie sa dobrze widoczne. znacie jakis srodek ktorym ogrod mozna opryskac na kleszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.05.2016 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 U nas w tym roku, odpukać, jakby mniej tej plagi było. Jakieś środki do pryskania są, ciekawe tylko, jak z trwałością efektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.05.2016 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 Pierwsze słyszę o środkach na kleszcze do opryskiwania ogrodu. O tym, że na komary jest, to wiem na pewno może więc i na kleszcze też jest ... Agdus dzięki! Faktycznie czar wspomnień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.05.2016 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 (edytowane) http://niepodlewam.blogspot.com/2013/04/ogrod-bez-kleszczy.htmlhttps://www.pryskaj.pl/pl/p/KOMARON-FORTE-bardzo-mocny-na-KOMARY-i-KLESZCZE-oprysk-SUPER-KILLER-250-ml/822https://www.pryskaj.pl/pl/p/707-ROACH-AND-ANT-KILLER-dlugotrwale-dzialanie-OPRYSK-1-gal-KOMARY,-KLESZCZE-made-in-USA/490 Proszę uprzejmie. Edytowane 29 Maja 2016 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.05.2016 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 wglebie sie w te ulotki, musze kupic cos co nie zaszkodzi ani mnie, ani mezowi ani bialaskom no i roslinom. ale cos kupic bede musiala, mamy obok jedno miejsc wyglada jak wylegarnia, stajesz i juz cie obłażą, jak w horrorze. na pewno oprysk zrobimy wokol ogrodzenia na co najmniej 4 metry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.06.2016 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 Zaczęłam dzisiaj malować płotek wokół warzywniaczka (nadal się dziwię, skąd mi się ta nazwa wzięła toż warzyw tam tyle, co kot napłakał) ... na biało. A co, juz od dawna myślałam o małym białym płotku .... mały to on nie jest ale biały będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.06.2016 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 białe jest piękne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts